Apr 1 2012

Österrike och Ungerns nationalhymner

Av Eva-Marie

Välkomna till Petterssons nationalhymnstema som nu ikväll fortsätter med två grannländer. Återigen ber jag om hjälp med en översättning för att få reda på om dessa länder kan sälla sig till de övriga som älskar det egna landet? Jag inser nu det jag hela tiden vetat att vi är lika vi gillar lika vi gillar och älskar det egna folket och det ”egna” landet. Får vi det ännu en gång bekräftat med……….

Österrike    …Land av berg och floder. Land med slätter och Katedraler. Land med järnbruk och levande framtid. Du är hem för stora söner och döttrar. Ett folk som tycker om skönheten. Mycket prisade Österrike.

YouTube Preview Image

Ungern

YouTube Preview Image

Söndagskvällen lider mot sitt slut och fy vad helgen gick snabbt. Imorgon hälsar jag er välkomna åter och har just du ett önskemål om en nationalhymn vi inte redan spelat så kommentera in det. Jag grunnar under tiden så får det bli en överraskning vad det blir. Extramaterial kommer HÄR för att det är april nu. Ni fattar va? Imorgon hörs vi igen vid 21-tiden. Ha det gott. Kram

Uppdatering för det kom ett mejl från Olli och jag bytte version som han sa: Hej Eva-Marie, i den långa versionen visas Österrike verkligen upp och i de sista två verserna kommer inte bara landets skönhet och dess stora söner (Alpina skidåkare)utan det nya Österike som skänkt välstånd till fäderneslandet. Om du inte tycker dig kunna byta så ska du i vart fall veta att de uppskattar sitt land. Österrikare har jag träffat rätt många, både i Österrike och hemma i Nyköping där de har drivit restaurang eller jobbat i industri och administration. Bra folk med arbetsglädje. Det är text på tyska, det kan vara till viss vägledning även om man inte kan språket, så hittar för det mesta språkbegåvade människor några liknande ord som svenska och de stämmer nästan alltid. Extramaterial.


Apr 1 2012

Svensk gripen för terroraktivitet i Israel

Av Olli Rein

En svensk 20-åring greps igår efter ett angrepp mot en IDF-postering vid Ramallah. Philip Schulz från Kalmar deltog i den iransksponsrade hatmarschen mot Jerusalem. Schultz tillhör vänsterextrema ISM, en terrorgrupp med nära kopplingar till Hamas. Han attackerade och misshandlade en polis vid marschen. Enligt obekräftade pressuppgifter släpptes Schultz idag för senare rättegång.

Efter Irans misslyckade attack mot Israel tycks aktivisternas desperation ha ökat. Under fredagskvällen angreps judiska byar och posteringar i Judéen och Samarien.

JIHAD I MALMÖ

Ja men då har ju en extremist på vänstersidan i vart fall blivit arresterad för våld mot tjänsteman i Israel. Då gäller det bara att han får ett kännbart straff och att inte hela UD lägger sig i den israeliska rättsprocessen. Men det kommer nog att vara på agendan, när Riksdagen öppnas på måndag förmiddag. Den stackars pojken har ju inget ont gjort. Det är ju Sionisterna som är dem som använder övervåld. Här kan ni läsa ISM:s partsinlaga. Det finns också en film som visar att det gick rätt hett till bifogad till ISM: s nyhetsblad. Man vet ju sedan länge att IDF: s soldater har order att skjuta sina plastade kulor mot hotande människomassor, ändå måste man tydligen testa gränserna vid varje demonstration. Det skulle ju polisen behöva att göra mot AFA,  SUF, ISM och vissa andra ungdomsligister i Sverige också numera.


Apr 1 2012

Bombattacker dödar 13 och skadar mer än 350 i södra Thailand

Av Pettersson

Tre bomber har exploderat i staden Yala, södra Thailand. De två första bomberna tros ha gömts inne motorcyklar, medan den tredje låg bredvid i en bil.

De detonerade bara några minuter ifrån varandra, skadar fordon och ställa de omgivande affärer och byggnader i brand. Hälsoministeriet sade tillståndet för tio skadade var kritiskt tillstånd med svåra brännskador. Staden Yala det kommersiella navet i Thailands södra del som plågas av regelbundna terroristattacker och våld från muslimska extremistiska grupper som verkar i regionen.

-Pettersson ser att i över 80 % av världens konflikter är muslimer inblandade. De slåss mot buddister, sikher, hinduer, kristna, judar, ateister och andra muslimer och aldrig någonsin är det muslimernas fel. Svenska UD avråder från resor till 37 länder/områden i världen, där vinner musselmanerna med 33-4 och av världens enligt FN Globalis 30 pågående konflikter är det hela fyra stycken där muslimer inte är iblandade. Fantastiskt.  Läs HÄR och HÄR.

Bilder och film från södra Thailand där muslimerna sprider sin kärlek och fred HÄR.  


Apr 1 2012

De snällaste pojkarna i Angered

Av Pettersson

I dag häktades - det är mycket ovanligt att så unga personer häktas - fyra pojkar i 15-årsåldern för en synnerligen rå misshandel av 61-årige Carl-Eric Cedvander som försöker prata ungdomarna till rätta när de retat hans hund. Cedvander misshandlas mycket grovt med knytnävar, slag och sparkar. De hoppade till och med på hans huvud när han försvarslös ligger på marken. Tidigare på Petterssons HÄR. 

– Cedvander ligger i koma och har mycket, mycket allvarliga hjärnskador. Det är i nuläget oklart om mannen kommer att klara sig., säger Bertil Claesson, chef för polisenhet Nordost.

Anmärkningsvärt är att det tog 10 dagar innan fulmedia började skriva om händelsen och de har fortfarande inte skrivit att gänget som misshandlade Cedvander har en bakgrund från mellanöstern och hade det varit tvärtom, fyra svenska pojkar som misshandlat en äldre invandrare hademedia varit fulla av rasistartiklar men nu är det bara en svensk som spöats upp och blivit ett kolli för resten av livet om han överlever.

Pappan säger och fulmedia skriver att pojkarna är de snällaste i Angered och om de nu har förstört en gammal mans liv varför ska de (polisen och domstolen) få förstöra livet för pojkarna också.

- Pettersson säger att det är inte rättväsendet som förstör pojkarnas liv, det har de gjort själva med god hjälp av föräldrarna. Det går också att fundera över vilket samhälle den nuvarande regeringen och den förra skapat under tiden de kallar Sverigedemokraterna rasister…ibland vore det inte dumt att ha ett rättsystem som heter sharia, vi kanske ska låta pojkarna välja?

På gängets Facebooksida skriver kompisarna om en demonstration som ska hållas på torsdag kl. 18:00 eller lördag kl. 1 i Brunnsparken. Pettersson undrar om de tänker demonstrera för rätten att sparka ihjäl äldre svenska herrar utan att få något straff?

Gruppen kallar sig Free our brother Sidad…nåväl om de häktade pojkarna är de snällaste i Angered kan man undra över hur de elaka är…

 


Apr 1 2012

Skam eller heder?

Av Eva-Marie

Uppdatering: Vi fick det först som ”brand i byggnad” men det visade sig vara något annat, säger Mats Strer, inre befäl på Räddningstjänst syd. I lägenheten fanns även en man och två barn.

En kvinna brännskadades svårt på armar och bål vid ett lägenhetsbråk idag vid tolvtiden på Bennets väg i Malmö. En man är gripen misstänkt för mord- alternativt dråpförsök.

Polispatruller kallas till Bennets väg Rosengård Malmö efter ett larm om bråk på adressen. På platsen anträffas en kvinna med brännskador och hon förs med ambulans till sjukhus. Inledningsvis är det oklar skadestatus. En man som anträffas på den aktuella adressen grips misstänkt för att ha åsamkat kvinnan skadorna.

Den aktuella lägenheten spärras av i väntan på Polisens tekniker. Kvinnans brännskador bedöms som allvarliga men ej livshotande. Mannen misstänks för försök till mord alternativt grov misshandel. Ytterligare en man får medfölja in till polisstationen. Han ska förhöras som vittne.

Jag skänker den brännskadade kvinnan mina tankar och vet att hon får ett bra omhändertagande och specialistvård på infektionsklinikens brännskadeavdelning. Jag kan dock inte låta bli att undra vem har skadat henne så och varför? Vatten eller matolja? ”Vanlig” misshandel utförd av en  man så som det sker ibland i vårt land enligt de som fortfarande inte vill se eller erkänna att vi fått till Sverige skruvade främmande kulturella sätt att ”umgås” på? Eller kan detta brott läggas till i statistiken över hedersrelaterat skambrott? Var i statistiken hamnar detta brott?

Igår sändes på TV den prisade filmen ”Slumdog millionaire” från 2008 en grym film. Man fick se hur man skapade handikappade tiggare i Indien. Med olja brände man sönder ögonen på små barn………..nej jag går inte in på mera grymheter. Vi har grymheter runt omkring oss och ett offer för….. ja för vad då? Hon ligger på skånskt sjukhus sedan klockan 12,03. 

Polismyndigheten Skåne


Apr 1 2012

Två aktivister från Möllan

Av Eva-Marie


Igår såg jag dom och det var på ett tv program som jag tycker är mycket roligt. Nämlingen, Robins. Haggan och Ludret två aktivister var där och skulle ”reclaima”. Aningen rörigt var det även för dom två vad dom skulle återta men de gick in för det med liv och lust.

Då slog det mig, det var ju dom två jag träffade på stortorget när SD skulle ha sitt torgmöte. Eller iallfall råmaterialet för dom. De två unga kvinnor som jag var tvungen att polisanmäla för hot och ofredande. Dessa två ”aktivister” sufflerade varandar och liksom jagade i grupp när dom med tillmälen skrek i mitt ansikte att jag skulle gå hem.

När jag blev för bannad och sa till den ena av dom att hon kunde åka hem till Stockholm där hon hörde hemma fick jag det intelligenta svaret tillbaka att ” jag kommer inte från Stockholm”. Ridå!!! Jag kan nu när jag ser tillbaka på ”tumultet” hävda att det rådde stor förvirring runt omkring mig.

Jag blev kallad jävla kärring av två ditresta kvinnor som helt fräckt uppmanade mig att lämna mitt eget torg i min egen stad. Inga rasister på våra gator skrek dom och då insåg jag att deras förvirring var total. Att göra komiska program om denna slags aktivister är roligt, jag skrattar hellre än gråter åt eländet.

Njut av två aktivister från coola Möllan i Malmö, Haggan och Ludret. Rädda världen idag knulla imorgon!?

YouTube Preview Image

Apr 1 2012

Modern tvättade pengar åt Breivik

Av Pettersson  

Med hjälp av sin mor tvättade Anders Breivik Behring flera hundra tusen kronor. Mamman medger i polisförhören att hon hjälpte sin son att tvätta 400.000 kronor.

Pengarna kommer från försäljning av falska examensbevis på internet, vilket var långt mer lukrativa än kända tidigare. Polisutredningen visar att det infördes 3,6 miljoner Breivik bankkonton utomlands från 2003 till 2006.

Kunder som beställde falska examensbevis överförde pengar till Breiviksföretag genom Paypal, E-Gold eller ett bankkonto i Lettland. För att få pengar från de systemen använde Breivik ett antal utländska kort i Oslos uttagsautomater.

I en rapport om Breiviks finanser skriver polisen att de tror att Breiviks relativt strama ekonomiska uppväxt kan ha lett till en stark önskan att bli rik snabbt. Utredarna har visat att modern bidragit till penningtvätt genom att sätta in pengar hon fick av sin son i sitt eget konto, innan hon förde det vidare till hans bankkonto.

Modern har erkänt för polisen att hon inte skulle ha hjälpt sin son, men hon har också förklarat att hon hade hört att andra gjorde detsamma. Hittills har polisen identifierat 14 bankkonton i sju olika länder knutna till Breivik. Av rädsla för att staten skulle upptäcka penningtvätt, använde han flera betalningssystem och tog ut små summor i olika uttagsautomater.

VG


Apr 1 2012

Den arabiska våren har inte nått Gaza

Av Pettersson

Efter att presidenterna i Tunisien och Egypten tvingades avgå, samlades unga palestinier till demonstrationer inte för att kräva regimens avgång, utan för att kräva försoning mellan Fatah och Hamas. Det enda som kan förbättra livet i Gaza menar de.

Men alla som höjer rösten riskerar att arresteras, säger en ung kvinna i Gaza som uttalar sig anonymt för Sveriges Radio.

– Jag greps när jag deltog i en demonstration där vi krävde försoning mellan Fatah och Hamas – Hamas kallade det för en olaglig folksamling.  De griper alla som protesterar mot Hamasstyret eller till och med bränslekrisen – eftersom Hamas vill förmedla en bild av allt är perfekt här i Gaza, säger hon.

Hon är 27 år och vågar inte framträda med namn. Hon röstade på Hamas i valet för sex år sedan, något hon bittert ångrar i dag.

– Det valet är den enda demokrati jag upplevt, sen dess har vi inte haft någon yttrandefrihet, den arabiska våren har inte nått Gaza, säger hon.

-Jag grät förtvivlat när jag satt i Hamasförhör i fem timmar för trots att alla mina vänner någon gång gripits av Hamas polis, är unga kvinnor särskilt utsatta eftersom vi också drabbas av det sociala förtrycket. Även om man inte gjort något fel, får man dåligt rykte.

-Pettersson säger att Hamas är extrema islamister och de kommer aldrig att släppa makten frivilligt – demokrati och islamister går inte att förena – vill araberna uppleva en riktig vår måste de slänga islam på historiens sophög.

Ekot


Apr 1 2012

Användandet av lögnen inom islam

Pettersson tackar för mejlet från Nostradamus i Norr.  

I samband med firandet av terrororganisationen Fatahs 47-årsdag (HÄR) förnekade Jerusalems mufti Muhammed Hussein att islams skrifter förkunnar att judar skall dödas. Det kan därför vara på sin plats att redovisa hur lögnen används som en metod inom islam.

Som den enda bland världens religioner, har islam inte bara en allomfattande licens för mord men också en långtgående licens för att ljuga och placerar sig därmed utanför gruppen av de andra stora religionerna som alltid strävar efter frid, ärlighet och respekt.

Taqiyya betyder försiktighet, rädsla eller förklädnad. Under taqiyya är det tillåtet att ljuga tills takbjälkarna böjs. Al Ghazzali (1059-1111) som var en av de mest framstående teologer inom islam, har sammanfattat befallningarna om taqiyya så här: ”Vetande detta, att ljuga i sig inte är fel. Om en lögn är det enda sättet för ett bra resultat, då är det tillåtet. Därför måste vi ljuga om sanningen leder till ett oacceptabelt resultat”.

I Sura 3:54 finner muslimerna också gudomlig tillåtelse för bedrägeriets konst. Där står skrivet: ”Och de (otrogna) smidde ränker och planerade ett stort bedrägeri, och även Allah planerade, och Allah är den bäste bedragaren.” Här är islam oöverträffad bland de övriga världsreligionerna. Muslimernas gud är den enda gud som är hyllad som en bedragare, lögnare och skurk.         Lögnerna är alltså tillåtna under vissa omständigheter och kan användas när det gäller att vilseleda och förvirra fienden (icke-muslimer) så att de inte anar oråd, att gynna islams utbredning, Taqiyya genomsyrar nästan alla verksamheter och kontakter mellan muslimer och otrogna.

Läs hela PDF-filen Lögnen inom islam


Apr 1 2012

Nyheter idag

FjärranÖsternRedaktionen

Idag kommer alla fredsälskande och förståndiga muslimer att genomföra en massprotest mot extrimisternas våldsattentat.

Biskoparna i Svenska kyrkan kommer att gemensamt gå ut med ett uttalande mot allt våld och förtryck  som kristna får utstå i muslimska länder.

Stadsminister Reinfeldt kommer med ett pressmeddelande där han kräver att alla ”nysvenskar” lär sig  tala Svenska på 2 år.

(till en nivå där de klarar en rättegång utan tolk)