Apr 9 2012

Sveriges unga muslimer kvar i medeltiden

Av Pettersson

Sveriges unga muslimer hade i helgen 6-8 april en konferens för unga muslimer.

Vad de sysslade med kan ni se i programmet HÄR.

2010 tog SUM emot 1 505 174 kronor i etablerings-, struktur- och utvecklingsbidrag. Bland målsättningarna med statsbidragen nämner Ungdomsstyrelsen att mottagarna bör “främja barns och ungdomars demokratiska fostran” samt “främja jämställdhet mellan könen”. Som absolut kriterium för statsbidrag nämns att mottagaren ska bedriva “verksamhet som inte strider mot demokratins idéer”.

- Att en del av gästerna är extremister som helst borde vara på någon för oss säkrare plats hoppar vi över denna gång. – Pettersson visar bara en skärmdump från invigningen och inser att de som hoppas på en förändring och modernisering av islam genom ungdomarna hoppas förgäves. Pojkarna sitter till vänster och flickorna i hucklen till höger i Sverige år 2012 enligt vår tidräkning men som ni ser är det år 1433 enligt islamsk tideräkning. Rena rama medeltiden!


Apr 9 2012

Musiktema svenskhet

Av Eva-Marie

Välkomna till Petterssons musiktema som växlat in på spåret det som känns svenskt för dig och det man har minne till eller förknippar med landet. Igår fick jag tips från Pelle och det var finfin trumpetmusik. Idag blir det efter eget huvud och eftersom jag satt och frös i det kalla vårvädret kom jag att längta något så fruktansvärt till vår svenska sommar. Därför lånar jag ert öra till dessa för mig fina melodier……

Sommar sommar Hur många gånger har man hört denna melodisnutt på radion i sommarsverige?

YouTube Preview Image

Sommar Suck, denna sång är så vacker men jag som ateist slår dövörat till när textförfattaren blandar in gud. Kolla in det överraskande slutet på videon……det kallar jag för svensk sommar. Där har man varit.

YouTube Preview Image

Fick ni sommarvibbar? Tipsa gärna in vad som slår an på just dig för då blir jag glad och att glädja en medmänniska skall vi väl göra i dessa bistra tider? Nu skall jag göra er glada en gång till genom Extramaterial som börjar där den andra låten slutade, i oceanen. Påsken är slut för denna gång och plikten kallar imorgon så jag önskar er en god natt och hoppas att ni är tillbaka imorgon för mer musik vid 21-tiden. Ha det gott


Apr 9 2012

Danmark är Skånes hopp

Av Pettersson

Sundet är Skånes framtid. Ju danskare Skåne blir desto rikare blir Sverige. Det skriver kolumnisten Gunnar Wetterberg i dagens Expressen.

Wetterberg skriver vidare att när det gick dåligt för Skåne på 1970-talet var det en av de viktigaste förklaringarna till att hela landets utveckling hackade. Nu har det vänt, delvis tack vare bron. Skåne är på väg mot ett par miljoner invånare.

Men det tar sin tid. Öresundsbron är en av Sveriges största investeringar i infrastruktur under de senaste årtiondena. Att snabba på avkastningen är i högsta grad en riksangelägenhet. Starka skattebaser i Skåne blir kommunala utjämningspengar i Värmland och Jämtland.

-Pettersson noterar det om att starka skattebaser i Skåne blir kommunala utjämningspengar i Värmland och Jämtland och undrar om Wetterberg vet att Malmö får 3,7 miljarder från andra kommuner i skatteutjämningspengar. Det är faktiskt stockholmare som sponsrar Skåne men det är inte danskarna eller Wetterbergs fel.

Nåväl, Wetterberg har en poäng med danskarna och sammanflätningen över sundet men skriver att kruxet är vår tröga tillvänjning och nämner att det tar 30-40 år för ekonomierna att ställa om.

Om det nu tar 30-40 år för danskarna att vänja sig vid Sverige och omvänt hur lång tid ska det då inte ta för afghaner, irakier och somalier att bli en integrerad del av det svenska samhället?

Är det ens möjligt?  

Expressen


Apr 9 2012

Inget förvånar när islam är inblandat

FjärranÖsternRedaktionen

En saudisk domstol dömde en kvinna till  50 piskrapp för att hon sände svordomar per sms  till en väninna efter ett gräl.
Efter 50 piskrapp
De två saudiska kvinnorna 33 och 31 år, hade bestämt sig för att gå ut med sina barn fredag kväll men hade olika åsikter om vart de skulle  gå.
”De grälade ett tag och sen bestämde de två kvinnorna att gå till olika ställen … en av dem skickade senare ett SMS till sin kompis mobiltelefon med en svordom.
”Den andra kvinnan gick till domstol och visade domaren meddelande … den som skickat SMSet  sa att hon skämtade, men domstolen dömde henne till  50 piskrapp.”

Apr 9 2012

NBC avslöjas av FOX *uppdaterad

Av Stefan K

Fox News avslöjar att NBC medvetet klippt ett reportage så att brottet ska se ut som rasistiskt motiverat.

Mordet på den svarta killen Trayvon Martin har upprört många och framkallat protestvågor mot det rasistiska våldet. Nu visar det sig att NBC klippt i sitt reportage för att brottet ska verka vara rasistiskt motiverat. FOX News avslöjar bluffen. 0:20 in i reportaget spelar man upp NBC:s manipulerade version och vid 1:00 den verkliga versionen. Hör ni skillnaden?

YouTube Preview Image

Efter Zimmermans ord om att ”Killen ser ut som att han tänker göra något olagligt” klipper NBC i samtalet och låter inte tv-tittarna höra detta. Zimmerman:”…och det ser ut som han är påverkad av droger eller något. Det regnar och han går bara omkring helt oplanerat”. Receptionisten: ”Ser han ut att vara svart eller latinamerikan?” Zimmerman: ”Han ser ut att vara svart”….

Varför den stora tv-kanalen klipper bort dessa ord förbryllar, men det gynnar knappast klimatet som reportern säger redan är infekterat. Mediaexperten Brent Bozell säger att detta är ett medvetet fusk från NBC:s sida för att få dådet att framstå som rasistiskt motiverat.

Tror ni detta avslöjande kommer att visas i svenska nyhetssändningar? Tror ni svenska nyhetskanaler själva manipulerar reportage för att få dem att framstå som något de inte är?

*Uppdaterad 18:08

NBC:s manipulativa nyhetssändning har nu fått konsekvenser. Kanalens nyhetschef, Steve Capus,  har öppet bett om ursäkt och ett antal ansvariga har fått sparken. Källa: Reuters


Apr 9 2012

Svårt att förstå en del läkare

Pettersson fick denna insändare, införd i Tidningen Ångermanlands pappersbilaga i lördags den 7 april. Det är bara att hålla med om att insändarskribentens krav är ytterst rimligt. Läkare som inte kan förstå eller prata svenska är inte bara odugliga, de är dessutom livsfarliga. Hoppas landstinget ersätter det extra besvär dubbla resor till sjukhuset medför.  


Apr 9 2012

Filmtajm

Av Stefan K

Jag vill inte uppfatta mig själv som en modernare variant av Nils Petter Sundgren, men vill ändå tipsa er besökare om en film jag såg i helgen. Harry Brown heter den och visar upp en av den brittiska skådespelarscenens bästa aktörer i en oförglömlig roll, Michael Caine.

Filmen Harry Brown visar hur ett gäng ungdomar, berusade på droger och avsaknad på känslor, håller ett helt bostadsområde i skräck. Droger, våld, vandalism och mord är vardag i området där inte minst den äldre befolkningen börjar få nog av gängets brutalitet och polisens arrogans. Två äldre herrar med erfarenhet av våldets Nordirland bestämmer sig så smått att ta saken i egna händer. När en av dem faller offer för ungdomsgängets brutalitet, rasar tillvaron samman för huvudpersonen som bestämmer sig för att hämnas på sitt eget vis.

Med hjälp av sin militära kunskap och nyinköpta vapen ger han sig ut i förortens mörker  för att skipa rättvisa och ta lagen i egna händer. När polisen i området märker att något är på gång inleder de sent omsider ett försök att rensa ut de kriminella element som terroriserar området. Följden blir den vanliga när buset känner sig hotade och kränkta. De går till attack med stenar och bensinbomber för att förmå polisen att lämna området. Polisen i området som först håller en avog inställning till nattens hämnare, börjar sakta inta en sympatiserande roll när de inser vilken vardag vanliga medborgare i området lever under.

Jag tänker inte avslöja slutet av filmen, utan råder er att själva se den.

Syftet med denna amatörmässiga recension är att påvisa hur vanliga människor till slut får nog när deras förut så trygga vardag rasar samman. Jag tror att våra svenska politiker är ute på en farlig väg när de blundar och raljerar över vanliga medborgares oro för sin och landet Sveriges framtid. Alla har en gräns och när den gränsen passeras kan även den mest timida person visa upp sidor som ingen i bekantskapskretsen ens kunde ana. Vi har redan läst om medborgargarden som bildats i Sverige och inte bara i storstäderna, utan också på mindre orter som drabbats av det nya Sveriges sämre sidor.

Nu tänker jag inte råda någon att ta efter Michael Caines rollkaraktärs sätt att lösa problemen. Att visa sitt missnöje kan man göra genom betydligt fredligare och lagliga aktioner. Varför inte visa att ni inte längre accepterar hur svensk välfärd rasar samman, genom att välja rätt valsedel i september 2014, eller varför inte skriva insändare i lokaltidningen och bombardera era närmaste politiker med besvärliga frågor om kommunens prioriteringar?

Det viktiga är att alla ni som inte längre finner er i att spela andra fiolen när välfärdspengarna fördelas av våra folkvalda, gör något. Sitt inte framför datorn och gnissla tänder. Gör något som visar att ni inte längre stillatigande tänker se på när er egen och era anhörigas vardag raseras till förmån för politikernas personliga principer.

Se trailern till filmen Harry Brown, gå sedan och hyr den.


Apr 9 2012

Södermanland är dåligt rustat inför tvångsäktenskap

Av Stefan K

Många invandrartjejer oroas för att de ska tvingas till tvångsäktenskap när sommarlovet snart börjar.

Kommunerna i Södermanland är dåligt rustade för denna problematik och man visar också upp ett svagt intresse för att arbeta med frågan. Kanske rädslan att stöta sig med vissa kulturers traditioner är den avgörande faktorn, men så länge inte politikerna tar ett rejält tag i denna avart, lär vi få se än fler unga flickor som förs till hemländerna och gifts bort med äldre män de inte alls hyser någon kärlek för.

Källa: SR


Apr 9 2012

Att vara två

Av Eva-Marie

Sent igårkväll läste jag en artikel om en ung kvinna som blivit våldtagen i centrala Malmö närmare bestämt på en innergård på Mäster Henriksgatan vid 04-05-tiden på söndagsmorgonen. Hon blev chockad och först flera timmar senare larmades polis.

Polisen söker nu i första hand två män i 20-25-årsåldern. ” Männen var obekanta för henne”, säger Lars-Gunnar Backemyr. Medan kvinnan våldtogs höll en annan man vakt.  Ansvariga utredare på Malmöpolisens enhet för familjevåld uppger att man arbetar med fallet under helgen, men inte vill lämna några kommentarer förrän tidigast under tisdagen.

Mycket ansvarslöst anser jag av de ansvariga utredarna. För helvete ut med signalementet det går våldtäktsmän lösa i vår stad. Måste vi beväpna våra döttrar och oss själva? En undran, har man koll på att alla var hemma i denna tidiga morgontimma på förläggningen? Glöm aldrig Mariannelund.

Sydsvenskan


Apr 9 2012

De ryggradslösa kryper för islam…

Av Pettersson

De kungliga fotbollsklubben Real Madrid, en av världens rikaste, underkastar sig fegt islam. Real Madrid bygger för närvarande en semester och träningsanläggning i Förenande Arabemiraten.Det är en anläggning med lyxhotell, havsutsikt, klubbmuseum, lekparker, vattenland, restauranger m.m. för 7 miljarder svenska kronor.

YouTube Preview Image

Inget fel i det om det inte vore för att de platt och fegt lägger sig på rygg för islam och tar bort sitt lilla kors i toppen på sin logo för att inte störa relationen med sina muslimska värdar.

- Pettersson säger fy fan, bygg anläggningen någon annanstans eller säg åt muselmanerna att vi tar bort vårt kors i arabvärlden om ni tar bort islams symboler i Europa. Islam är INTE tolerant och desto mer västvärlden kryper för islamisterna, ju högre krav kommer de att ställa och vi vet hur det gick när väst gjorde eftergifter för Hitler…bara en liten bit till. När ska de lära sig att all kulturer är inte lika goda. Ta gärna bort kristna och andra religösa symboler både här och där men ta inte bort dem för att islamisterna kräver det.

Real Madrid

Den andra storklubben FC Barcelona är inte ett dugg bättre

PI News


Apr 9 2012

Sudan och Sydsudan

Av Pettersson efter tips från Nostradamus i norr.

Sudan är ännu ett av Afrikas jätteländer som borde vara rikt men plågas av ständiga etniska konflikter. Här är mångkultur definitivt inte bra, i varje fall inte enligt muslimerna i norr som mördat 100 000 tals människor i Darfur regionen och på andra håll. Efter ett långt inbördeskrig med de södra delarna nåddes vapenvila under 2005 och den 9 juli 2011 utropades den självständiga i huvudsak kristna republiken Sydsudan.  

Så långt var allt frid och fröjd om det inte vore för att på fel sida om gränsen i Norra Sudan hamnade 500 000 kristna, personer som i tre generationer är ättlingar till Sydsudaneser, dessa har fått ultimatum att packa och dra inom en vecka. Denna tidsfrist går ut i dag. Det blir därför lite ont om tid för att hinna med att packa ner finporslinet i kartonger och att städa ur husen så att de är rena när det muslimska herrefolket skall flytta in. Det blir också till att förflytta sig fort eftersom Sudan har nästan lika lång utsträckning i latitud som Sverige. I Sudan finns de verkliga rasisterna, de muslimska araberna i norr som terroriserar de svarta kristna i söder och några lagar om religionsfrihet existerar givetvis inte.  

Sudan har sedan självständigheten 1956 styrts av muslimska militärer. Sudan borde som de andra länderna i Afrika vara rikt, där finns olja, vattenkraft, koppar, krom, zink, volfram, silver, guld och stora delar är bördiga vilket vi aldrig ser i Tv-reportagen, dessutom rinner Nilen genom landet.

Muslimska araber har gjort ett rikt land fattigt, det är med andra ord ett sådant land som PK älskar att tycka synd om.  

-Pettersson undrar när PK ska inse att det inte finns någon moderat islam eller något småtrevligt och mysigt muslimskt brödraskap?

Radicalislam.org


Apr 9 2012

Anonyma bidrag

Av Stefan K

I en kommande bok avslöjar Sven Otto Littorin att moderaterna tagit emot enskilda gåvor från privatpersoner.

Förra året beslutade moderaterna att redovisa alla ekonomiska bidrag som överskrider 20 000 kronor. Man sa samtidigt att partiet inte tar emot ekonomiskt stöd från företag och organisationer. Nu avslöjar dock regeringens forne arbetsmarknadsminister att partiet vid flertal tillfällen tagit emot enskilda gåvor på hundratusentals kronor, alla i anonyma och icke spårbara bidrag.

Jag vet inte varför jag genast kommer att tänka på moderaternas valsång och textraden ”Bygg en moské baby, bygg gärna fler…” Jag vet inte varför namnet Abdirizak Waberi flimrar förbi framför ögonen, eller vår statsministers ord om svenskt barbari och ständiga raljerande om vår avsaknad av kultur.

Källa: TV 4


Apr 9 2012

Allahs ensamkommande flyktingpojkar i Mali

Av Pettersson som fått tips från Nostradamus i norr.

Mali är ett kustlöst land i Västafrika, det sjunde största i Afrika (2,5 gånger större än Sverige) och har en befolkning på c:a 15 miljoner varav 90 % är muslimer. Mali är ett av jordens fattigaste länder men borde som andra afrikanska länder vara rikt. De södra delarna av landet är bördiga och det finns tillgångar som guld, uran och salt. 1991 blev Mali en något så när demokratisk stat och det var meningen att det skulle hållas val när militärer tog makten nyligen.

I Norra Mali har den delen av Allahs ensamkommande flyktingpojkar som inte drog norrut, utan söderut från Libyen nu utropat ett ”fritt” Azawad. Fritt från kuffars får man förmoda och med en yta stor som Frankrikes. Nu är Ansar al-Din, kusiner med al-Qaeda i Maghreb, i färd med att upprätta shariastaten Azawad och människorna flyr i mängder och hals över huvud, d v s på samma sätt som i Malmö där det dock har skett under lite mer ordnade former. Ca 250 000 är nu på flykt undan plundring och våldtäkt. Vi kan väl passa på att sända ett ökenvarmt tack till Malis regering, EU och FN som inte var behjälpliga när Malis reguljära och demokratiskt kontrollerade armé ville ha vapen så att de skulle kunna förhindra återgången till 600-talet för delar av Mali.

-Pettersson ser att islamisterna gör framsteg i hela Nordafrika och att de inte är intresserade av demokrati i sina försök att införa medeltiden och PK är inte intresserade av att rapportera sanningen, någon musselman i Sverige kan bli stött och begra skadestånd.

The Telegraph     The Telegraph    The Telegraph


Apr 9 2012

Forskare: Romer har 70 i IQ

Pettersson har lånat detta från Fria Tider.

Evolutionspsykologen Philippe Rushton har undersökt intelligensen hos människorna i tre romska bostadsområden i Serbien. De snittade 70 i IQ på ett test där en jämförelsegrupp i USA låg på 100. Rushton antyder således att det kan finnas förklaringar, utöver diskriminering, till romernas problem i samhället.

På en viss typ av tester presterade de vuxna romerna på samma nivå som etniskt serbiska tioåringar. Resultatet visar att gruppen romer har en IQ-nivå som är bland den lägsta som uppmätts bland icke-afrikanska etniska grupper.

Forskarna konstaterar, genom att hänvisa till en rapport från Rädda Barnen, att romska familjer ofta är nöjda när deras barn klassas som mentalt efterblivna, eftersom det ger större möjligheter att inkassera bidrag. De romska barn som är tillräckligt klyftiga för att få gå i en vanlig skola presterar oftast inte speciellt bra.

Det är oklart hur signifikant resultatet är för de romer som bott länge i Sverige och inte nyligen anlänt från Balkan. En indikation på att även romer i Sverige kan ha en intelligenskvot något under snittet för den övriga befolkningen återfinns hos invandringsexperten Merit Wager. Wager rapporterar hur romer i Sverige vill ha hjälp från myndigheterna för att kunna förstå hur man använder en kalender.

-Pettersson säger som vanligt att Myten Ullenhag som ensidigt fokuserar på diskrimineringen av romer inte har förstått att det behövs två för att dansa.

Fria Tider    Rapporten     Merit Wagner


Apr 9 2012

Representanter för ”den fredliga” religionen mördar igen

FjärranÖsternRedaktionen

Minst 38 människor har dödats av en bilbomb utanför en kyrka i norra Nigeria, där en påskgudstjänst skulle hållas.

Säkerhetsvakter lyckades hindra bilen som bar bomben från att komma nära  kyrkan i Kaduna.
Föraren utlöste  då bomben.

Den islamistiska militanta gruppen  Boko Haram har genomfört en rad attacker mot kyrkor och tros ligga bakom denna också.
Säkerhetsvakter, motorcyklister, taxichaufförer och förbipasserande  var de som råkade illa ut och kroppsdelar är spridda över ett stort området.


FjärranÖsternRedaktionen säger: Det är egentligen ingen nyhet att representanter för ”den fredliga” religionen mördar igen” det gör dom varje dag, vilket listas här. Man kan tyvärr bara konstatera att Islam allt för ofta leder till intolerans och ren och skär idioti!