Månadens Malmöbo

 • Sharebar


Av Stefan K

Tidningen City Malmö, anordnar varje månad en omröstning där man kan rösta fram en person som gjort något speciellt.

April månads kandidater är:

 1. Christian Kjellvander, som förlorade sin lillebror förra året och återvände till sina vänner i bandet The Loosegoats som nu släpper sin första platta på elva år, enbart med låter som hyllar Kjellvanders avlidna bror.
 2. Emma Nilsson, en av de studenter som gått i bräschen för högre ingångslöner för sjuksköterskor.
 3. Rayan Abdel Rahman, känd för att ha nekats praktikplats på en frisersalong för att hon ville bära slöja.

Jag hade mina förutfattade meningar, det erkänner jag gärna. Jag trodde slöjan skulle ta hem en jordskredsseger, men så här ställningen ut i skrivande stund.

Tycker ni att Slöjan Rahmans upprättelse i domstol är absurd, så kan ni stödja Vicky Sjöberg, salongsinnehavaren som dömdes att betala 27 500:- i skadestånd till slöjan. Vicky Sjöbergs blogg


3 kommentarer till “Månadens Malmöbo”

 • Imam Muhammed skriver:

  Det står att islam är en religion och att islam är en idiologi men det är inte sant – islam är en idioti! Att svenskarna väljer att sälja ut sitt land, sina företagare, sina familjer och sina barn till religiösa kriminella galningar trodde man ju aldrig men fallet med Vicky har visat svensk galenskap från sin absolut värsta sida! Hur mycket får politikerna betalt för att stödja dessa parasiter?

 • Carina-Fina skriver:

  Jag var själv inne och röstade på Emma.
  Är Malmö City filial till Sydsvenskan och We love Malmö-fanatikerna?
  Dra mig baklängers på en liten vagn – menar de på fullt allvar att en person som snott åt sig pengar på att vägra ta mössan av sig i en frisersalong, skulle vara värd att bli Månadens Malmöbo?? Och vart går man därifrån, när man s.a.s lagt ribban under skosulan??

 • malmo skriver:

  Hej stefanK så bra att du uppmärksammar detta för city Malmö pinsamma nomineringen. De måste ha en skruv lös.
  Jag tar och ringer dom och kollar
  Eva-Marie