Minnesplats för mördat flyktingbarn

  • Sharebar


Av Stefan K

Det allt mer absurda Sverige tar sig ständigt nya former.

Nu vill Miljöpartiet i Eslöv skapa en minnesplats för den flyktingpojke som mördades på ett hem för ensamkommande flyktingbarn i staden. Miljöpartiet i Eslöv försöker få mordet till att vara främlingsfientligt, men det hela handlade om knarkaffärer och två av de inblandade var själva invandrare. Valjon Ibrahimi, Flamur Misimi och Rasmus Tim Grönvall är namnet på de dömda.

Miljöpartisten Håkan Larsson som skrivit motionen om minnesplatsen hävdar att det redan finns minnesplatser för prominenta personer i staden som Joel Sallius och Wilhelm Penser. Den mördade afghanen Motjaba Skanderi ska alltså jämföras med kända lokala storheter.

Nu bor vi i Sverige och här förvånar ingenting längre, så om något år står säkert en minnessten över en mördad flyktingpojke vid namn Skanderi bland prominenta och kända personer i den skånska staden Eslöv. Varför inte samma krav på minnesplatser för svenskar och svenskor som mördats av nysvenskar, ställs av miljöpartister och andra får vi fortsätta att fundera över.

Källa: Skånskan


2 kommentarer till “Minnesplats för mördat flyktingbarn”

  • Pelle P skriver:

    Men kan det inte vara som så att främlingarna inte gillar varandra,alltså är dom främlingsfientliga.

  • Lars Å Månsson skriver:

    Uppfinningsrikedomen är stor hos en stor del av MP`s snillen..Ibland förundrar man sig,att dessa lokala förmågor inte redan geniförklarats !!
    Det positiva i hela historien är att alla dessa töntar,som vuxit upp under senaste decenierna,har olika ”politisk” uppfattning,även om man i slutändan möts längst till vänster !!