Aug 13 2012

Kråkorna festar i Oxelösund

Av Pettersson

Som ni vet så har vi fått en förläggning för asylsökande i Oxelösund. Den kallas Jollen och jag rapporterar regelbundet från äventyren och episoderna med dem som bor och arbetar där. Tidigare inlägg HÄR.

Normalt äter de asylsökande i restaurangen i f.d. Folkets Hus där de på vår bekostnad blir serverade frukost, lunch och middag men som ni vet pågår muslimernas fastemånad Ramadan nu. Muslimerna få bara äta före solens uppgång och efter solens nedgång och då är restaurangen stängd.

Det har förläggningen löst med att muslimerna som fastar får maten i plastformar med lock så kan de värma maten i mikrovågsugnar och äta när det passar. Så långt är allt väl och det är inga problem.

Problemen blir när personalen anländer på måndag morgon och det visar sig att muslimerna när de har ätit sin mat slänger plastförpackningarna med matrester på marken utanför förläggningen och kråkorna kan börja släpa runt skräpet. Det tar tid att städa efter dem och räkningen går till migrationsverket. Det vill säga skattebetalarna.  

- Pettersson undrar hur någon kan tro att personer som trots tillsägelse inte vet hur papperskorgar och soptunnor fungerar ska kunna rädda våra pensioner och vårt land.

Vet du hur det ska gå till Myten Ullenhag?


Aug 9 2012

Blottare följde efter kvinnor i Oxelösund och lite andra nyheter från det nya Sverige

Av Pettersson

32-årig man drog ner byxorna och onanerade, rakt framför några kvinnor. Sedan följde han efter dem.

När mannen blottat könsorganet och onanerat framför kvinnorna, som råkade passera honom, följde han efter dem. När han gick fortsatte han onanera, uppger Sörmlandspolisen. Strax före midnatt natten till måndag greps mannen av polis inne i Oxelösund. Åklagaren valde att anhålla honom efter förhör.

-Pettersson tycker väl att detta är en skitsak men för att inga hederliga och justa 32-åriga Oxelösundare ska känna sig utpekade så vill vi till skillnad från ljugmedia upplysa om att mannen bodde på asylförläggningen Jollen men är numera inlåst i annan lokal i väntan på transport till ett varmare land. Det som är märkligt med denna väldigt solbrände man är att han pratar norska trots att han garanterat inte är asylsökande från vårt broderland utan har varit där och sökt asyl men blivit utkastad.

 • Annat smått och gott om våra nya svenskar är att de gång på gång envisas med att röka inomhus fast de vet att det är förbjudet. De öppnar nödutgången och går ut i trapphuset och röker trots upprepade tillsägelser så brinner förläggningen eller serveringen ned så har vi en trolig orsak där.
 • Några andra i det trevliga gänget som önskar förbättra vårt land med sin kultur är portade från matserveringen eftersom de inte kan uppföra sig civiliserat trots tillsägelser. Det är duktigt att bli portat på en krog som bara serverar vatten, mjölk och juice.
 • Andra har ertappats med en stulen barnvagn, den passade tydligen till deras unge.
 • En familj bestående av mamma och två söner på 15 och 17 år blev häromdagen utvisade trodde vi. Mamman for iväg med ett plan från Arlanda till Kosovo men grabbarna lyckades smita och nu är de tillbaks i Oxelösund som ensamkommande barn och då får socialen ta hand om dem och socialen har hyrt ett rum…ja ni fattar, på asylförläggningen jollen varifrån de blev ivägskickade.

Så går det till på ett av Sveriges hundratals asylboenden, det positiva är att polisen har lärt sig hitta både till förläggningen och serveringen och de kommer snabbt och oftast med två bilar men som vanligt skriver media inte något om det som händer i vår lilla kommun. Cykelvägar och rondeller är viktigare.


Mar 9 2012

Asylsökande kräver extra allt

Av Pettersson

Fulmedia har idag en artikel om asylboendet i Rävlanda utanför Göteborg. PK-media fokuserar på hoten och hur dålig förläggningen och behandlingen är för de asylsökande.

Pettersson läser fulmedias artikel och ser den långa listan på klagomål och undrar varför de kommit hit till detta skitland…

 • För lite pengar, de får mat och boende men för lite fickpengar
 • Svårighet att få kontakt med handläggare
 • Boendet har hotats, okvädningsord och hakkors sprayhat på fasade. Securitas vakter på plats.
 • Det är katastrof. De (migrationsverket) gör inte mycket för att hjälpa oss
 • De har fått duscha i baracker på gården eftersom kopparvattenledningarna stulits i huset.
 • Köket håller dålig standard
 • Värmen i huset fungerar inte som den ska
 • Maten är dålig
 • Städningen är dålig

- Pettersson anser att ”flyktingarna” nog inte hade det så dåligt där de kommer ifrån och tycker att kravmaskinerna ska ta första bästa plan och åka dit där maten och städningen är bättre, dit där värmen och duscharna fungerar bättre och där de får mer fickpengar, och de får gärna åka på vår bekostnad, från det här jävla skitlandet där maten och städningen är så dålig…att städa själva har de tydligen ingen tanke på.