Jul 5 2012

Det nya Sverige

Av Pettersson

En död i bilexplosion. Strax efter 22-tiden i går kväll skakades samhället Vargön, Vänersborg av en explosion i en bil. I bilen hittades en innebränd person – med ett verktyg i bröstet. Nu misstänker polisen att personen mördats.

Man död efter skottlossning. En man har hittats död på Önskevädersgatan, Biskopsgården  i Göteborg. Larm om skottlossning kom runt ett-tiden natten till torsdagen och vid ankomsten till platsen fann polisen den döde mannen. Det finns flera vittnen till vad som hänt och två personer har tagits in för förhör. Mannen som hittades död är känd av polisen sedan tidigare.

Mordförsök i Varberga, Örebro. En man sköts i Varbega på onsdagen. Enligt polisen handlar det om mordförsök eller dråpförsök. Den 37-årige mannen har förts med ambulans till USÖ med skottskador.

Man skjuten i Rågsved, södra Stockholm. En man skottskadades i Rågsved i södra Stockholm vid 18-tiden på onsdagskvällen framför flera vittnen på en uteservering. Polisen misstänker att flera gärningsmän ligger bakom.

- Pettersson säger att det är bara fyra händelser från kvällen och natten som gick och enligt Myten Ullenhag går det inte att göra något åt problemet eftersom det inte finns…och finns de har de inget samband utan är tillfälligheter eftersom invandrarna är på jobbet.


Apr 20 2012

Pantrar med förstörelselusta

Av Stefan K

Föreningen Pantrarna gav sig nyligen upp på skidresa i de värmländska fjällen och återvände sedan med en vandaliserad skidanläggning bakom sig.

Pantrarna är en förening i Biskopsgården som bildats för att förebygga våld och annan kriminalitet bland invandrarungdomar i stadsdelen. Nyligen befann sig ungdomar från Pantrarna på skidresa till värmländska Hovfjället, delvis bekostad av skattebetalarna. Förutom att åka skidor roade man sig med att vandalisera fyrs stugor, göra inbrott på anläggningen i jakt efter cigaretter och alkohol, samt att bråka på och vandalisera den buss som tog dem tillbaka till Göteborg.

Just nu pågår en polisutredning och Pantrarna är också skyldig bussbolaget närmare 10 000 kronor för städning och reparation av bussen. Givetvis skylls tilltaget på den allmänna frustrationen mot samhället och det stora behovet av satsningar på förorterna. Undrar hur villiga kommuner och föreningar är att satsa när det slutar så här?

Se reportaget på SVT

Rodrigo Morales heter killen som syns i början av inslaget och ni som följer Debatt på SVT känner igen honom som ständigt inbjuden gäst när frågor som rör invandring ska debatteras. Morales har dessutom nära koppling med Rättvisepartiet Socialisterna och vad de går för har väl var och en tagit del av vid det här laget?

Här syns Morales i Debatt när våldet i förorterna debatteras…

YouTube Preview Image

Hela debatten om förortsvåldet börjar 7:40 in i programmet…

YouTube Preview Image

Jul 19 2011

Konvertiter

Av Stefan K

De som hävdar att islamiseringen av Sverige inte påbörjats, bör ha ett och annat att svara på.

Svarte Mosse är ett naturskönt område i Biskopsgården på Hisingen, Göteborg. Familjen Ajfer Ameti och Uran Kupi är några av de boende på Länsmansgården som njuter av naturen här. I denna artikel från GP syns de tillsammans med sin 4-åriga dotter Aisa. Konvertiterna, som säkerligen finansierar sin tillvaro med bidrag, har gjort sitt val, men vilket val har den stackars dottern fått?

Varför valde förresten GP att fokusera på dessa två konvertiter som inte borde ha sin framtid i det demokratiska och jämlika Sverige?

Tryck Ctrl och + ett antal gånger för att se bilden och texten i sin naturliga storlek och Ctrl 0 för att återställa.

Uran Kupi syns också 0:09 in i denna video från Göteborg där den islamistiska organisationen TUFF bjöd in islamisten och imamen Bilal Philips tidigare i år.

YouTube Preview Image

Återigen, varför valde GP att fokusera sin artikel på denna kuf?