Jun 11 2012

Veckans fråga

Av Stefan K

Nedmonteringen av det Sverige vi älskar går i rasande fart och kraven från den alt större muslimska gruppen blir allt fler. Var det slutar vet vi inte och fan vet om vi vill veta.

1.

2.

3.

4.


Jun 6 2012

Bus på Nationaldagen

Av Pettersson

I den lilla sörmländska staden finns ett f.d. Folkets Hus. Där hyrde socialdemokraterna och närstående ABF lokaler. För en tid sedan fick huset en ny privat ägare och då sade dessa ”folkrörelser” upp lokalerna och flyttade ut trots att hyresnivån inte förändras och att de har uppsägningstid till 31/12 2012 och således får betala hyran ändå.

Om det var en protest eller inte är oklart men en moderatflagga sattes upp till 1:a maj och har hängt där sedan dess. Men i morse hände något, en skribent på denna blogg gjorde ett litet bus och bytte ut moderatflaggan mot en splitter ny, 4,5 m lång flagga av annan modell…visst blev den lilla staden betydligt vackrare?


Maj 2 2012

Kommunismen existerar än

Av Stefan K

Vi som trodde den svenska kommunismen dog när Lars Ohly gjorde avbön får nog tänka om.

Vänsterpartiets 1:a maj demonstration i Västerås såg kubanska aktivister i leden och i Stockholm sågs denna flagga fladdra i vinden.

Tänk er reaktionen om Hitler avbildades på en svensk flagga under någon av SD:s torgmöten? Ja, ni kan säkert se bilden framför er, medias granskande artiklar och Expos hätska utfall om SD:s bruna rötter. Jonas Sjöstedt har nog ett och annat att förklara, men än så länge har den vänsterdominerade journalistkåren låtit bli att ställa obekväma frågor.

Liberalen Torbjörn Jerlerup skriver bra om flaggan och Vänsterpartiets kopplingar till AFA, länk.


Okt 28 2011

Kränkta muslimer vill avskaffa flaggan

Av Stefan K

Danska Kristeligt Dagblad skriver att muslimer boende i Schweiz känner sig kränkta av korset i landets flagga. LÄNK.

Ärligt talat kära vänner, så blir jag allt mer trött på dessa kränkta muslimer och frågar mig allt oftare varför de befinner sig i den del av världen som de uppenbart avskyr och tar avstånd ifrån.

Bara för att jäklas visar jag Schweiz flagga…

…tillsammans med vår egen, som jag tänker låta hänga på balkongen hela vintern bara för att jäklas…

…och bara för att vara riktigt fredagsjäklig, spelar jag denna låt.

YouTube Preview Image