Aug 24 2012

Anarkisten Mattias Gardell förs bort av polis

Av Olli Rein

Här har vi någon sorts demonstration i Stockholms innerstad för cirka trettio år sedan, och Mattias var ju inte då heller gay (glad) som sin yngre och vettiga broder. Mattias hade gått många år på Universitetet i Stockholm på deras humanistiska fakultet utan att komma fram till någon enda examina. Så han satte sitt sista kort på religionshistoria med betoning på Islam, en religion som passade hans missanpassade humör som handen i handsken. Numera kallas han expert på Islam och hans titel är Islamolog och där får han utlopp för sina aggressioner mot alla som inte tycker som han.  Pass upp för redan efter en kort stund så rusar Mattias Gardell på en äldre herre med en svensk flagga och försöker att stjäla den från den äldre mannen. Mattias är i sin krafts dagar och ca 30 år och känner som vanligt adrenalinet rinna till, resten får ni se själva, men var med, för så fort videon börjar så går herr Gardell till anfall.

Mattias Gardell är född i Solna. Han är son till professorn i socialpsykologi Bertil Gardell och bror till komikern, dramatikern och författaren Jonas Gardell samt till journalisten och dokumentärfilmaren Stina Gardell. Gardell är gift med idéhistorikern Edda Manga och har nio barn. Som ni ser tog han lång tid på sig på Stockholms universitet, vilket han också visar med att producera nio barn. Han är numera också chef för Ship to Hamas, ett om något suspekt projekt. Läs mer om hans person HÄR

Mina forskningsintressen rör sig i spänningsfältet mellan religion och politik, inte sällan i förhållande till någon exkluderingsmekanism som rasism, antisemitism eller islamofobi. Metodologiskt kombinerar jag vanligen fältarbetsmetodik, textanalys och arkivforskning. Min avhandling granskade svart nationalistisk islam som motståndsreligion i Förenta staterna.

Därefter har jag i avslutade forskningsprojekt bland annat genomfört en jämförande studie av svart och vit religiös rasism; granskat vitmaktmiljöns religiösa dimensioner; undersökt förändringsprocesser i islams politiska landskap; studerat självmordsattentat och manliga krigarideal och granskat tortyrens återkomst som juridiskt sanktionerat rättsinstrument under Bushadministrationens globala krig mot terror.

Bland mina nu pågående forskningsprojekt kan framhållas Islamophobia; Malmö Mogadishu och Religion, Violence and War. Jag ingår i Linnéprogrammet Impact of Religion som vetenskaplig ledare för ett antal forskningsprojekt samlade under benämningen Integration, Democracy and Political Culture, tillsammans med Iaian Cameron, professor i folkrätt, som pågår mellan 2008-2013.

Här fokuseras bland annat terrorismlagstiftningen och mänskliga rättigheter, yttrandefrihetens gränser och religion, sekularism och demokrati. Just nu arbetar jag med två projekt, ett om den militanta antimuslimska miljö som producerade Anders Breivik Behring och ett kallat Sweden at War som fokuserar den gradvisa omvandlingen av Sverige som ett land i krig.

Mina publikationer inkluderar monografierna In the Name of Elijah Muhammad: Louis Farrakhan and the Nation of Islam (Duke University Press 2003), Rasrisk (Natur & Kultur 2003 [1998]), Gods of the Blood. White Separatism and the Pagan Revival (Duke University Press 2003), Bin Laden i våra hjärtan. Globalisering och framväxten av politisk islam (Leopard 2005), Tortyrens återkomst (Leopard 2008), Islamofobi (Leopard 2010) och Revolution i Egypten (Leopard 2011 – tillsammans med Jan Hjärpe, Per Björklund och Bitte Hammargren).

Mattias Gardel ung


Maj 24 2012

Med Nya Moderaterna till Medeltiden…..

Av Eva-Marie

Carl som arbetar med väljarkontakter för Nya Moderaterna har mejlat mig och det är jag glad för. Glad och glad, det är väl att överdriva men han hjälpte mig att riktigt förstå att deras manekängmuslim Abdirisak Waberi ljuger lika friskt som sina trosfränder som vi fick stifta bekantskap med i  Uppdrag Granskning i förra veckan.

Jag skrev och frågade Nya Moderaterna det som många går och funderar över, hur kan man ha en islamist som riksdagsman och nu blev det verkligen aktuellt efter ”avslöjandena” i SVT. Läs mina frågor HÄR. Mejlet jag fick gav självklart fler frågor och stora tvivel om tillstånden bland politiska partier eller som en vän sa ” partierna tävlar om vem som är mest blind ”och det är precis så jag känner det också, med ett tillägg för dövhet. Läs Carls mejl och begrunda…….

Hej Eva-Marie och tack för ditt mejl.
Vi uppskattar att du ställde frågan till oss så att vi fick möjligheten att besvara den.
Alla som kandiderar till förtroendeuppdrag för Moderaterna måste utan undantag acceptera och skriva under vår kandidatförsäkran. Den första punkten kräver av undertecknaren att i det politiska arbetet verka för grundläggande moderata värderingar såsom att alla människors lika värde alltid skall accepteras. Riksdagskandidaten Abdirisak Waberi har givetvis liksom övriga kandidater undertecknat denna försäkran och förväntas följa vad som där står.
Själva nomineringsprocessen äger respektive länsförbund. I det här fallet är det medlemmarna i Moderaterna i Göteborg som genom medlemsprovval, nomineringskommitté och nomineringsstämma valt att lyfta fram Abdirisak till den position på göteborgsmoderaternas riksdagslista han hade i förra årets riksdagsval. Väljarna i Göteborgs kommun röstade sedan in honom som en av sina moderata riksdagsledamöter.

Beträffande den negativa bild som på vissa håll i media målas upp kring Abdirisak är det givetvis bättre att lyssna på vad han själv har att säga, se följande länk, där framkommer hans version.

Om du har flera frågor om vår politik, återkom gärna.
Med vänlig hälsning,Carl, Väljarkontakter//
Jag fick länken till Waberi och det var en trist länk men ack en så belysande skrift. Denna skrift från en somalisk skriftlärd friskolerektor borde vara bättre men kära nån vad lögnerna lyste igenom och snacka om att han ställde sig i samma hörn som de andra lögnhalsarna (läs imamerna i Sverige). Jag citerar Waberi:

Offentliga uttalanden? Genom att jag haft förmånen att ha haft förtroendeuppdrag i Islamiska förbundet händer det att människor vänder sig till mig för att diskutera Islam. Jag har också blivit intervjuad om vad som står i koranen av Elin Rubar i TV och i tidningen Ottar. Jag vågar påstå att jag, i vart fall i TV, mer blev utsatt för en intervju på det sätt mina ord kommit att presenteras. (??)
Jag svarade på vad det står i koranen, men när mina svar klippts kunde man lätt få intrycket av att det var mina egna åsikter att alla muslimer ska leva på det sättet. Försåtligt gjort och jag lärde mig att vara misstänksam mot journalister, vilket inte är den bästa inställning en politiker kan ha. Självklart återfinns både TV-programmet och tidningen på Internet. Detta leder till att nya människor vilseleds fortfarande flera år efter att intervjuerna ursprungligen gjordes. Vad jag själv anser har helt hamnat i skuggan av den bokstavstolkning av koranen som journalisterna efterfrågade.

Religionsfrihet och respekt till alla”

Klicka HÄR om du vill läsa hela hans skrift, det är inte så mycket men lögnerna haglar. Klicka HÄR om du vill höra och se vad han sa på riktigt och den länkade jag tillsammans med ett nytt mejl till Nya Moderaterna.

Tack för ditt/ert mejl!

Där ser man, det är SVTs fel alltihop!!!
SVT klipper och ändrar, tar bort och sätter ihop fel så att de muslimer som säger hur de följer och vad som står i Koranen som de anser som goda muslimer är rätt och när de följer sin heliga bok då blir det dom säger  helt fel för SVT har klippt !!!!!!
Det var ju precis så som de imamer och andra muslimer hävdade i SVTs Debatt i förra veckan efter Uppdrag Gransknings avslöjande.
Tänk vad vi blir lurade av SVTs produktioner?? Eller?
Kan det ligga något i att muslimer är troende och följer Koranen? Har du/ni hört talas om muslimer som begär skadestånd för de inte vill ta i hand, bära slöja på frisörsalong osv osv.
Har du/ni sett dokumentären om den somalske killen som skulle ordna dans för sina landsmän i en förort till Stockholm men gästerna hindrades av andra somalier som anser att dansa får man inte göra??
Det känns som om vi nu skjuter budbäraren.
Det börjar kännas för mycket och hur mycket kan ni svälja för hur var det nu….för vem får en muslim ljuga?
Jag förstår att det är valtekniskt lämpligt att ha islamist i sina led, en teknikalitet, men det kan bli att ni biter er själv i svansen.
Hur var det nu, Hur många medborgarskap har Waberi? En mycket viktig fråga då han sitter i vårt försvarsutskott.
Som jag skrev tidigare han svarar mig  inte på den frågan när jag mejlar honom.
Här kommer en länk som ni kan titta på och begrunda var står Waberi på riktigt??
Jag citerar Abdirizak Waberi ”Islam har bara en tolkning”.
Var snäll och peka på vad som kan tolkas annorlunda än han säger.
Som jag ser det är Waberi en stor belastning för Nya Moderaterna.
Vänligen Eva-Marie//
När jag sänt iväg detta mejl då kom jag på en annan grej som kanske också kan skyllas för manipulering av SVTs produktion. Valstugegekrisen med moderater som säger vad de egentligen tycker så skam den som ger sig jag mejlade igen för jag ser ett mönster som kanske inte Nya moderaterna har upptäckt ännu? Ingenting är vad man ser eller hör, säger man si så är det så…eller??

//Hej jag mejlade er för en liten stund sedan med anledning av att ni hävdar  att Abdirisak Waberi enligt honom själv och er är felbehandlad och felciterad av SVT.

Jag drog mig till minnes detta program från en av era valstugor. Är detta också SVTs fel eller blev det rätt den gången eller fel hur man nu väljer att se det?
Mycket tacksam för svar.
Jag är mycket intresserad av att få reda på sanningen då jag anar att det inte riktigt står rätt till då jag ser och upplever ett land i förvandling och att människor runt om mig inte känner sig tillfreds med vad man ser och är med om i sitt dagliga liv. Det är något som känns fel. Vänligen Eva-Marie Malmö//
YouTube Preview Image
”Jag är rätt ofta i Malmö, där är värre 20% invandrare (uppgiven)…vi är ett rikt land vi kan ta emot mer invandrare…..hoppas verkligen att vi inte gör som Danmark….. det man gör i Danmark är inte fel nej inte fan är det det…


Maj 21 2012

Citat från en kommande EU-politiker

Av Stefan K

Recep Tayyip Erdogan är premiärminister i Turkiet och en stark förespråkare för ett medlemskap i EU.

Erdogan leder ett land som islamiseras allt mer, där religiösa minoriteter förföljs, misshandlas, dödas och där kyrkor inte existerar officiellt. Turkiet låter dessutom miljontals muslimer passera genom landet på sin väg till Europa, något som fått grekerna att överväga ett taggtrådsstängsel längs en mil av gränsen mot landet.

Citatet nedan är av den extremnationalistiske 1900-talsdiktaren Ziya Gökalp och utropades av den islamistiske Erdogan 1998:

Läs mer av Erdogan i statsvetaren Lisbeth Lindeborgs artikel i Expressen, länk.


Mar 25 2012

Och Mohammed Merah singlar genom vår tid

Pettersson har kopierat Göran Greiders ledare HÄR.

Och Mohammed Merah singlar genom vår tid

Han hette Mohammed Merah och blev 24 år. Hans familj kom från Algeriet och han växte upp med en ensamstående mor och med fyra syskon. I tonåren var han kriminell och när han sökte in till franska armén fick han nej på grund av sitt kriminella förflutna och även när han sökte sig till Främlingslegionen blev det nej.

Han arbetade en del som bilmekaniker. Hur starka hans band var till Al-Qaida är inte helt klarlagt och heller inte vad hans resor till Afghanistan innebar. Men han sköts till döds igår av franska insatsstyrkor, starkt misstänkt för att ha begått de fruktansvärda morden på flera barn och tre soldater.

Bilden av honom kommer framöver att klarna, men redan nu framstår han som ett tragiskt exempel på hur en instabil människa slits sönder av sin tid: Han hatade militären för kriget mot talibanerna och han hatade Israel för vad den israeliska militären utsatt palestinierna för.

Mohammed Mareh – söndersliten av de globala krigen och motsättningarna, men också av det franska samhälle där klassorättvisorna och främlingsfientligheten är starka.

Och så blir hans öde och de brott han misstänks för en spelbricka i det pågående franska presidentvalet. Det är nog ingen överdrift att påstå att sittande president Nicolas Sarkozy nu griper varje möjlighet att exploatera händelsen. Han framträder som republikens beskyddare och manar till nationell samling – alltså samme politiker som nyss flirtade hejvilt med de högerextrema franska väljarna.

Men det franska presidentvalet är en lång process. Sarkozys utmanare, den franske socialistledaren Francois Hollande, har repat mod i de socialistiska väljarna genom att tala engagerat om social rättvisa och beskattning av de rika. Och inte bara Frankrike, utan hela detta blåa och av bruna stråk hemsökta Europa, skulle behöva ett blinkande rött ljus i mörkret.

Mohammed Merahs döda kropp och de liv han på ett så fruktansvärt sätt utsläckt för alltid singlar genom detta Frankrike och genom hela vår tid: Politik mot en fond av tragedier, krig, brott.

Göran Greider goran.greider@daladem.se

Ovanstående är Göran Greiders krönika i Dalademokraten. –Pettersson tycker att Herr Greider är en arrogant skitstövel som förminskar mördarens skuld och skyller på samhället. Hur fan kan man försvara en barnamördare!!! Möjligheten att kommenterar artikeln är avstängd men Greiders e-post är öppen om någon vill ställe en artig fråga.  

För övrigt är Mohammed Merahs bror Abdelkader Merah stolt över att hans bror har mördat barn och vuxna…


Feb 22 2012

PK idioten

Av Pettersson

Här har vi en tjetjen som söker asyl i Sverige. Sveriges Radios reporter väljer givetvis att ställa sig på tjetjenens sida trots att han påstår att han tillhört den separatistiska gerillan i Tjetjenien som kämpar för wahhabitiskt islamiskt styre med sharialagar.

Migrationsverket säger att det är oklart vem han är.

– Den dumme reportern påstår att migrationsverket ska utvisa tjetjenen trots att de inte vet vem han är!!!

- Pettersson säger att talar tjetjenen sanning ska han utvisas! Vi ska inte ha militanta fanatiska islamister i vårt land och ljuger han ska han ut, vi ska inte ta emot människor vilka vi inte vet något om eller vad de har för bakgrund.

Studio Ett, ett fulmedia som kallar sig opartiskt.


Feb 5 2012

Socialdemokratisk politiker vill kasta ut kriminell islamist

Av Stefan K

Sätt inte kaffet i halsen, det rör sig förstås inte om en svensk politiker.

Socialdemokraternas gruppledare i Stortinget, Arild Stokkan-Grande, ber gangstern och islamisten Arfan Bhatti att packa ihop och lämna landet.

I fredags trädde islamisten Arfan Bhatti fram i norsk media och krävde att Norge skulle bli en muslimsk stat där sharialagar tillämpades. Detta uttalande har inte setts med blida ögon av norska politiker, där flera representanter från olika partier hävdar att Bhatti borde flytta till ett muslimskt land där sharia-lagar tillämpas.

2006 besköt Bhatti Oslos synagoga, han har planerat att mörda Israels och USA:s ambassadörer, deltagit i antidemokratiska demonstrationer och planerat mordplaner mot den danske tecknaren Kurt Westergaard.

Svinet Bhatti

Arfan Bhatti anklagas också av PST (Norges SÄPO) för att ha samma retorik som al-Qaida.


Nov 29 2011

Bögar förbjuds

Av Stefan K

I Afrikas folkrikaste stat, Nigeria, antog överhuset idag ett förslag som gör det brottsligt för homosexuella att gifta sig.

Äktenskap mellan homosexuella kriminaliseras och långa fängelsestraff väntar de som engagerar sig i homosexuella aktiviteter och organisationer.

Straffskalan som gäller är upp till 14 års fängelse för äktenskap och upp till 10 år för medlemskap i en homosexuell organisation. Lagen är ännu inte i hamn, utan måste först godkännas av underhuset och presidenten. Källa: TT

De religiösa grupperna i Nigeria är fördelade på knappt 50% kristna, knappt 50% muslimer och cirka 5% av olika etniska grupper.

Vilka som tvingat fram förslaget står inte att finna, men islamisten Mohamed Omar från Uppsala uppgav i en intervju med Aftonbladet 2009, att homosexualitet och feminism är sjukdomar och dess botemedel är islam.

Gråt inte Jonas Gardell, men detta visste väl varken du eller broder Mattias?


Nov 27 2011

Hederskultur del 6

Av Eva-Marie

Jag hoppas innerligt att ni inte tycker mina inlägg om den importerade hederskulturen är tjatiga. ”Våra” nya invånare i Sverige som tagit med sig en kultur så främmat från vår att vi i många år inte förstod allvaret. Ett hederstänk som vi inte kan förstå.

När hedern för familjen sitter mellan benen på döttrarna. Då det är skam för familjen när dottern vill leva lite mer som en svensk. Då hela släkten blir skambelagd om sonen är bög. Det är skam om dottern eller sonen säger nej till kusinen föräldrarna valt för giftermål. De dödar sina barn i hederns namn och får då frid och erkännande ända bort i hemlandet .

Mona Sahlin var vän med Fadime och när Fadime mördades av sin far grät Mona. Men hon var inte den som var den, hon anställde Masoud Kamali, professor i socialt arbete som sa… ” Man gör en jättestor grej av att några invandrartjejer blivit utsatta för så kallat hedersrelaterat våld. Det handlar om någon mindre procent, en liten grupp. Det är inget stort problem”, säger han.  Han var särskilt utvald av Mona Sahlin att utreda makt, integration och strukturell diskriminering i samhället.  Vidare anser Masod att det är rasism att tala om hederskultur. Läs artiklar om varmpannan Masod Kamali HÄR, HÄR och HÄR.

Varför bryr jag mig så mycket kanske ni undrar? Av alla avarter med det multikulturella samhället vi nu lever i anser jag att detta är ett av det vidrigaste. Det berör och det angår oss alla. Vi kommer inte undan. 

Betänk att din son blir förälskad i en flicka från en sådan heders/skamfamilj och kärleken är besvarad. Våra söner kan råka ut för det samma som Abbas. Våra döttrar kanske gifter sig med en man från denna skruvade kultur, får de blivande barnbarnen leva svenskt? Jag fasar för Sveriges framtid, vi har islamister i riksdagen.

Heder åt GAPF  ( Glöm Aldrig Pela och Fadime)som kämpar mot, de har islamister och naiva politiker att tampas med i Sverige.

Eller som Martina Janbring Palm den moderata politikern från Malmö sa ”vi moderater ser problemet vi tar fighten”. Skitsnack säger jag, er trovärdighet är noll. Islamisten Abdirizak Waberi er egen manekängmuslim, vad säger han?


Nov 19 2011

Hederskultur del 2

Av Eva-Marie

Som jag skrev i tidigare inlägg fortsätter jag med en redogörelse och beskrivning om den kunskapskväll jag var på i torsdags. En kunskapskväll om den icke alls hedersamma hederskulturen som vi på senare år liksom fått med på köpet i vårt av politiker så omhuldade och rosade mångkulturella Sverige. Vi  hedrade de ungdomar som blivit mördade av familjen eller pojkvännen/flickvännens familj, med en tyst minut. Vi önskade  att Svenska politiker öppnar ögonen och straffar de familjer som dödar.

 Ordföranden för GAPF* i Malmö, Mariam Taheri, ledde ett panelsamtal med inbjudna politikern Martina Jarnbring Palm (m) från kommunstyrelsen i Malmö, Bahareh Andersson, kvinnofridssamordnare och debattör, samt Sara Mohammad. Igår redogjorde jag en del av det som Sara berättade om idag kommer ”turen” till Martina (M).

Vad anser då en moderat om hederskulturen? Jo en moderat i Malmö anser att det behövs en utredning. Malmö måste utreda för att se hur/om hederskultur och på vilka grunder det sker och moderater är inte rädda för att ta fighten. Hur man skall nå dessa utsatta ungdomar, lärare måste utbildas att se och att ställa krav om att det inte ok att utebli från idrottslektioner eller sexualkunskapen. Läraren måste utbildas i att se tecknen som föregår ett hedersmord/förtryck. Lärare måste slå larm om elev uteblir.

Martinas (M) partikamrat Anja Sonesson har skrivit en motion om hederskultur och att en utredning behövs om hur denna problematik ser ut  just i Malmö. Stockholm har gjort en utredning ock andra ställen med i landet men Malmö behöver utreda. Jag satt mer och mer uppretad och förbannad. Moderatkvinnan körde sitt politikerbabbel med idel floskler och typiska ordbajserier, hon hade mundiaré.´

Efter presentationen av var och en på podiet fick vi i publiken ställa frågor. Det gjorde jag. Jag vände mina frågor och påståenden till Martina (M). Varför skall det utredas när det finns utredningar, ni vet redan att hedersmord förekommer? Jag tycker att det borde vara svårt för er i moderaterna att jobba med denna frågeställning när ni har Waberi i riksdagen för moderaterna, en islamist som anser att man kan slå sina fruar och vad han gör mot sina döttrar vill jag inte en en gång tänka på!!!

Till en del höll hon med mig!!! Waberi var en belastning och inga Malmömoderater stod bakom honom men han var inkryssad och det är demokratiskt. Då bröt jag in och det blev en dialog. Jag förutsatte att även moderaterna har någon sorts ideologi och partiprogram och om ni i moderaterna vill så utesluter honom!!! Hur svårt kan det vara? fortsättning följer imorgon om vad de andra kvinnorna tyckte om politikernas spel under täcket med islamister i svensk politik.

Förövrigt ansåg  Martina att man inte kunde applicera Stockholms utredning på Malmö för vi har tydligen andra förutsättningar. Jag tappade bort mig här men jag håller med henne i att när motionen läggs fram för omröstning då blir det avslag. Så har det alltid varit i Malmö. När högern lägger förslag röstar vänstern ned dem. När högern styr, röstar högern ner vänsterns förslag inget konstigt alls, inget samarbete alls. Medaljens baksida i massinvandringen fotspår fortsätter att vara just en baksida som ”vi” inte vill se eller göra något åt.

Undrar vad lärare anser om att fokus läggs på att just lärare skall upptäcka och larma? Vem hjälper en lärare som hotas till livet av familj som tänker döda sitt barn? Har moderaterna tänkt på det? * Glöm Aldrig Pela Fadime


Okt 30 2011

Norsk islamist flyttar till Sverige

Av Stefan K

Den ökända norska islamisten, Mohyeldeen Mohammad har enligt uppgift valt att flytta till Sverige. I september skrev jag en artikel om honom.

Islamisten som föddes i Irak 1989, har väckt uppståndelse i Norge efter en mängd märkliga och hotfulla uttalanden. Bl.a. har han sagt att homosexuella ska stenas till döds, att alla otrogna ska halshuggas, att Norge bedriver krig mot Islam och att journalister på norska Dagbladet ska skjutas.

Norska motsvarigheten till vårt Säpo, PST, har satt Mohammad under bevakning. Inte minst då han anses som en säkerhetsrisk sedan han utvisats från Saudi-Arabien där han studerade sharia.

Anledningen till flytten lär vara ett giftermål och arbete. Hjälpen att installera sig i Sverige har kommit från Unga muslimer i Fisksätra.

Källa: Per Gudmundson

Fakta om Mohyeldeen Mohammad och en bild på honom.

Är ni i Stockholmsområdet och känner igen honom bland de andra skäggiga männen, vänd om för han avskyr er och allt som ni står för.

Unga muslimer i Fisksätra på Facebook


Okt 17 2011

Nyheter från år 1432

Av Pettersson

Enligt islamsk tideräkning är det nu år 1 432. Det som vi kallar den mörka medeltiden.

Några nyheter från medeltiden de senaste timmarna.

IRAN: Regimens ledare Khamenei klargör att hela västvärlden snart kommer utplånas, inte endast Israel…

YouTube Preview Image

IRAN: Ayatollah Ali Khamenei deklarerar att fria val vilka slopas i landet…

KENYA: Landet slår tillbaka mot militanta somaliska islamister…

PAKISTAN: Förföljelsen av ickemuslimer ständigt ökande på alla nivåer i samhället…

IRAK: Kristna måste dölja sin religion för att överleva…

EGYPTEN: Militanta islamisters grepp över landet hårdnar…

PAKISTAN: Amerikansk droneattack dödar tre egyptiska jihadister…

TUNISIEN: Allt tyder på att en totalitär teokratisk stat kommer etableras efter valet i veckan:

NIGERIA: Islamister stenar poliser…

TURKIET: Rensningen av landets homosexuella har intensifierats på senare år…

INDONESIEN: Antalet militanta islamister i landet med ambitionerpå terrorism beräknas till 1.8 miljoner…

KANADA: Muslim misstänkts mördat fru och tre barn för att bevara hedern…

PAKISTAN: Islamist dödade sin tre döttrar och dumpade dem i en sjö…

STORBRITANNIEN: Imam våldförde sig på småflickor i sin moske…

SAUDIARABIEN: Totalt förbud att samtala med motsatt kön innan äktenskapet…

PAKISTAN: Islamister häller bensin på kvinna och eldar henna till döds…

STORBRITANNIEN: Islamist drev bokaffär och hade bland annat 81 halshuggningsfilmer för inspiration…

- Pettersson tycker att denna lilla inblick i medeltiden räcker för idag…


Sep 11 2011

Norsk islamist gripen

Av Stefan K

En norsk islamist greps i Saudiarabien under torsdagen.

25-åringen, som beskrivs som radikal islamist, uppmärksammades i fjol i Oslo i samband med protester mot Muhammedkarikatyrerna, då han på ett plakat varnade för ett 11:e september på norsk mark.

Han reste i torsdags till Saudiarabien för Koranstudier, men greps efter ankomst till Medina, skriver Dagbladet. En anhörig säger att han inte har fått veta vad han misstänks för.

Här ses svinet på bild…

…och här på film.
YouTube Preview Image

Källa: Dagbladet

Han är inte ens populär bland muslimer i Norge.


Aug 15 2011

En svensk kvinna!?

Av Eva-Marie

Här ser vi en svensk kvinna som jag inte kan identifiera mig med, men på ett sätt är vi lika. Både hennes och mina barn tycker om att åka utomlands på sommarlovet. Hennes barn åker till Egypten om somrarna mina växlar resmål (när plånboken tillåter utlandsresa). Mina barn gillar hemlandets miljöer, hennes barn gillar hemlandet Egypten. Bra, inget konstigt alls helt naturligt.

Hanan Attias man har dömts i en ”orättvis rättegång” i Egypten. Nu är han fri och vill söka uppehållstillstånd i Sverige för att förenas med sin fru och alla barnen. Denna familj kom till vårt land med falska pass. Flera gånger om dagen matas vi både av radio och TV om denna ”stackars” familj och vi skall tycka synd. Vi skall tycka synd och ta vårt ansvar!!? När blev Egyptens sak vår?

Ingen har väl heller missat den ”arabiska våren” och då förstår inte jag varför familjen biter sig fast i Sverige. Nu är det läge att flytta hem. Bygg upp Egypten. Sverige är Sverige och inte ett ”Lilla Egypten” Eller har jag missat något? Deras barn kan inte skriva på arabiska, är det vårt problem? Är det vårt fel? Måste vi ta ansvar för det? Tio år har gått sedan Hanans man  fängslades, hur har hon försörjt sin familj i Sverige dessa år? Någon som vet?

Hanan en svensk kvinna?

läs mer HÄR


Aug 14 2011

Ohly vet vem som är rasist?

Av Eva-Marie

Vänsterpartiets ledare Lars Ohly kritiserade i sitt sommartal igår statsminister Fredrik Reinfeldt för att inte vara tillräckligt tydlig i kampen mot rasism, islamofobi och främlingsfientlighet. Ohly hävdar att Reinfeldt efter terrordåden i Norge  undvikit att nämna rasism som grogrund för dåden.

Lars Ohly tycker att för mycket fokus läggs på islamistisk terror. –” Om vi ska upptäcka hotet så måste vi tala om vad det verkligen handlar om och det gör inte Reinfeldt i dag,” säger Ohly.

Tack Ohly för din ”djupa” analys, vi är många i riket som oroas för utvecklingen både inrikes och globalt. Själv så vände jag vänsterpartiet ryggen när religion (läs islam) blev prio ett för dem. Jag anser även att det kan inte bli för mycket fokus på terror för att bekämpa densamma. Ja du Ohly, vad handlar det egentligen om? Du och ditt parti måste nog se er omkring, vem särbehandlas, vem prioriteras och vem sitter i knät hos vem och varför? 

Källa: Sydsvenskan


Jul 24 2011

Hårfint

Av Eva-Marie

Man, i alla fall gör jag det, går lite som i dvala. Vad hände i Norge? Jag kan fortfarande inte ta in det i mitt huvud. Jag tänker på den vackra norska naturen och dess folk som i mina öron låter så käcka. Ett folk som utstrålar godhet om man nu får generalisera. Ett folk som idkar friluftsliv, går på tur, åker skidor, äter sin matsäck smörgås med brunost.

Att en etnisk norsk blond man, jo det är så media beskrev honom och han är verkligen en urtyp för en ”norbagge”. Han gjorde det som islamisterna önskade göra och Norge var rädda för skulle hända. Norska myndigheter stod i beredskap att stänga av regeringsgatan för biltrafik, så händer detta. Hot hade inkommit från muslimskt håll, så visar det sig att det blir en tempelriddare som trycker på knappen.

Jo terroristen Anders Behring Breivik han  lever sig verkligen in i rollen som tempelriddare, och det lär finnas en tolv minuter lång video som han har lagt ut på Youtube, där hyllas bland annat den kristna korsfararen Sigurd Magnusson som bekämpade islam på 1100-talet. Jag hittade inte den nämda YouTube videon men en annan hittade jag. Titta och begrunda, religiösa grubblerier kan hamna var som helst. Hårfint eller vad anser ni ?

YouTube Preview Image
Det är en komplicerad konstig värld vi lever i. Vem är vän och vem är fiende? Med denna terrorattack  i mina tankar är jag ännu mera fast i min övertygelse. Världen vore en bättre plats att leva i utan religioner jag föraktar Anders Berhing Breivik, Sigurd Magnusson och alla övriga religiösa fanatiker som inte kan skilja på sagor och verklighet.


Jul 2 2011

Amin Ghezali går i storebrors fotspår

Av Pettersson

Mehdi Ghezali, islamisten som kallades Kubasvensken och blev hämtad med regeringsplanet för en kostnad på 250 000 som gripits på flera håll i världen i mindre smickrande sammanhang har en kompis som heter Munir Awad som för närvarande är häktat i Danmark för terroristbrott. Mehdis svärmor Helena Benaouda är ordförande i Sveriges muslimska råd d.v.s. stora moskén i Stockholm.

Medhi har en lillebror, Amin Ghezali som har varit ute och turistat lite. Hemresan företog Amin och polarna med taxi över Öresundsbron. Oturligt nog för dem hade tullen kontroll och hittade tre automatpistoler, 2 kg cannabis och mindre mängder hasch på två av de gripna. En av dem var Abdelmoumenne Amin Ghezali.

Örebro Tingsrätt dömde:

Amin Ghezali, född 1992, för grov smuggling och narkotikasmuggling till skyddstillsyn med samhällstjänst 120 timmar. Om fängelse i stället hade valts som påföljd skulle fängelse 5 månader ha dömts ut. Han är svensk medborgare och från Algeriet. Ghezali har tidigare, i mars 2009 dömts till ungdomsvård och ungdomstjänst för bland annat stöld och försök till rån.

Ermin Nezirevic, född 1988 och svensk medbogare från Bosnien-Herzegovia, för olovlig körning, rattfylleri, narkotikabrott, grov smuggling, narkotikasmuggling till fängelse 10 månader. Han försökte ta in två kg hasch och en automatpistol. Ermin Nezirevic var villkorlig frigivning den 16 juni 2010 efter ett fängelsestraff utdömt den 22 januari 2010 på ett år för bland annat grovt vapenbrott och narkotikabrott.

Husein Mustafa Kamil, född 1991 och egyptisk medborgare med ursprung i Pakistan, för grov smuggling till fängelse 1 år. Delaktig i insmugglingsförsöket av 2 kg hasch.

─ Pettersson konstaterar att straffen som vanligt är löjligt låga. Samhällstjänst 120 timmar måste han och brorsan hånskratta åt.

Örebro tingsrätt, B 1966-11


Dec 13 2010

Vad säger Pekul?

Av Eva-Marie

Jag undrar vad säger Nalin Pekul om det som hände i Stockholm? Kommer det något uttalande från henne om hur man skall komma tillrätta med självmordsbombare? Man får gripa efter varje halmstrå nu. Nalin vet hur man skall handskas med talibaner, i alla fall i Tensta. Enligt henne så har hon fått bukt med dem där!? I ett tv program berättade hon att kvinnorna i Tensta gjorde taliban uppror genom att ha ”korta”kjolar!! Detta som nu hänt i Sverige blir svårare, mycket svårare att stoppa. Självmordsbombaren Taimour Abdulwahab var  en man uppvuxen i Sverige och nyss trebarns pappa med ett ordnat liv. Populär hos tjejer som en gammal klasskamrat sa i radion idag. Att  bli så fanatisk religiös att man väljer att bomba sig själv i syfta att döda en massa oskyldiga människor är terror i högre skola. Fast de fanatiska ser inte att vi är oskyldiga, vi är skyldiga för att ”vi” krigar i muslimska länder och det kanske största av allt vi är inte muslimer!! Taimor tyckte tydligen att vårt samhälle är dekadent som en islamexpert från UK sa på radion. Dekadent!!!? Det har även kommit fram att Taimour med sin frus samtycke skulle ta sig en fru nummer två(2)!!

Denna händelse har för alltid satt djupa spår hos människor i Sverige. Det har ändrat hur jag känner och hur jag tänker. Som en ung kvinna sa idag. Jag såg mannens tarmar och till och med njurarna. Det sa den 14-åriga flicka som från sitt fönster såg mannen ligga i sitt blod till klockan två på natten. Man har även idag hört röster om att det är vanligare att träffas av blixten eller att en meteroit skall trilla ner i skallen. Till dem säger jag.  Religiösa fanatiker är inte ett naturfenomen utan ett politiskt problem som skall gå att lösa!


Nov 24 2010

”SVENSK” islamist hotar Vilks

Av Pettersson

Svenska Dagbladet rapporterar om en ”svensk” medlem i den islamistiska al-Shabab-milisen i Somalia har uppmanat muslimer att döda konstnären Lars Vilks som avbildat profeten Muhammed som rondellhund.

 Var än du är, om inte i dag så i morgon, ska du veta att vi inte har glömt dig, säger al-Shabab-medlemmen Abu Zaid i en videovarning till Vilks enligt den amerikanska gruppen SITE som inriktat sig på bevakning av islamistiska gruppers budskap på Internet.

Vilks har fått många dödshot och utsatts för ett misstänkt mordförsök sedan hans rondellhundsteckning publicerades i Nerikes Allehanda 2007. Teckningen utlöste protester bland muslimer i Örebro, där tidningen utkommer. Egypten, Iran och Pakistan lämnade formella protester mot teckningen.

Enligt Zaid ska den som ”kan döda den här hunden som kallas Lars Vilks” få en ”stor belöning av Allah”.

- Vi kommer att få tag på dig och med Allahs tillåtelse kommer vi att fånga dig var än du är och i vilket hål du än gömmer dig, säger Zaid på en rekryteringsvideo med textremsor på engelska och swahili.

− Pettersson tycker det är konstiga ”svenska” namn föräldrarna ger sina barn nu för tiden.

När man tittar på rondellhunden nedan så inser jag att Vilken 4-åring som helst som skrafsar med pannan kan dödas av galna islamister…