Apr 30 2012

Kvinnoförtryck värst i Mellanöstern

Av Pettersson

Inte en enda arabland rankas på topp 100 i World Economic Forums Global Gender Gap Report, den sätter regionen som helhet på planetens botten, långt ner i dyn.

Fattiga eller rika, alla hatar kvinnor. Grannländerna Saudiarabien och Jemen, som exempel, skiljer sig ljusår från varandra när det gäller ekonomi och BNP, men bara fyra platser skiljer dem på placeringen på index. Konungariket och familjeföretaget Saudiarabien ligger på plats 131 och Jemen kommer in på plats 135 av 135 länder. I Marocko, som av västerländska experter påstås ha en modern familjerätt och ett exempel för muslimska samhällen om hur de kan integreras i den moderna världen rankas på plats 129 och enligt Marockos justitiedepartement gifte sig 41 098 flickor under 18 år där under 2010.

Det är lätt att se varför det lägst rankade landet är Jemen, där är 55 procent av kvinnorna analfabeter, 79 procent arbetar ej utanför hemmet, och bara en kvinna av 301 personer sitter i parlamentet. Fasansfulla nyheterna om 12-åriga flickor som dör i barnsäng gör inget för att hejda barnäktenskap där. Istället demonstreras till stöd för barnäktenskap. De som protesterar mot barnäktenskap och pedofili kallas avfällingar eftersom profeten Muhammed gifte sig med sin andra fru, Aisha när hon var barn och därmed legaliserade barnäktenskap i islam.

I rapporten radas exempel upp på hur kvinnor förtrycks i regionen, könsstympning, statligt sanktionerad kvinnomisshandel, sextrakaserier, oskuldstester, körförbud, tillstånd från sina män för att få resa, tillstånd av manlig vårdnadshavare för att få gifta sig eller för den delen skilja sig för att bara nämna något.

- Pettersson noterar att när det gäller kvinnornas ställning i Mellanöstern och i islam är det inte bättre än du tror. Det är mycket, mycket värre och nu håller vi på att införa skiten från medeltiden i vårt land under förevändning att mångkultur är bra. 

Toppen, lägg märke till att Sverige ramlat från 1:a plats 2006 till 4:e idag.

Botten i världen, en liten lätt övervikt för de muslimska länderna. Turkiet vill gå med i EU, vi får hoppas de moderniserar sig rejält innan det sker.

Rapporten


Maj 19 2011

Farstapedofilen fick sin dom i dag

Av Pettersson

En av landets misstänkt värsta sexförbrytare mot barn, en 35-årig stockholmare, även kallad Söderortspedofilen, får klockan 11 i dag sin dom av Södertörns tingsrätt. Han väntas få sluten rättspsykiatrisk vård. Mannen har åtalats för grova sexualbrott mot 13 flickor i åldern åtta till elva år. Målet gäller ett 20-tal olika brott, bland annat grov våldtäkt mot barn. Mannen filmade övergreppen som begicks i flera förorter till Stockholm åren 2007-2010.

HÄR har vi tidigare skrivit om svinet som även kallas Farstamannen och Söderortspedofilen.

Åtalspunkterna gäller grov våldtäkt mot barn, grova sexuella övergrepp mot barn samt sexuella ofredanden mot 13 flickor. Ytterligare fyra flickor som förekommer på filmerna har man inte kunnat identfiera i nuläget. Salar Mahmoud Hassan genomgår för närvarande en rättspsykiatrisk undersökning (RPU) vid rättspsykiatriska kliniken i Huddinge.

Domstol: Södertörns tingsrätt. HÄR finns domstolen pressmeddelande med en sammanfattning av domen. 

”När det gäller påföljden konstaterar tingsrätten att den brottslighet som mannen gjort sig skyldig till har ett straffvärde som överstiger tio års fängelse. De läkare som har genomfört den rättspsykiatriska undersökningen har dock ansett att mannen lider av en allvarlig psykisk störning. Tingsrätten delar den bedömningen och dömer därför inte mannen till fängelse utan till rättspsykiatrisk vård med särskild utskrivningsprövning skriver tingsrätten bland annat”

− Pettersson noterar att TT glömde nämna att pedofilen heter Salar Mahmoud Hassan, född 1976-03-15 och mantalsskriven i Farsta och att INGET står om utvisning.

Stockholm TT


Maj 12 2011

Pedofilen Mohammeds giftermål med den 9-åriga Aisha

Av Pettersson

Vi har flera gånger anklagat den stor profeten Mohammed och nu får vi svar.

Läs själva på Islam-svarar.se och efter att fått deras synpunkter är det bara att inse att varenda en som tror på skiten är pedofil och de försöker inte ens förneka det. Det tycker det går bra att gifta sig med flickor bara de uppnått puberteten. Mohammed förlovade sig med Aisha när hon var sex och fullbortade äktenskapet när hon var nio.

”Kvinnor når puberteten vid olika åldrar från 8-12 beroende på gener, ras och omgivning. Det är lite skillnad när det gäller storleken på pojkar och flickor fram tills de blir 10 år. Puberteten börjar tidigare att framträda hos flickor än hos pojkar. (1)

De första pubertetstecknen framträder runt 9 eller 10 årsåldern hos flickor men närmare 12 år hos pojkar. (2)

Kvinnor i varmare miljöer når puberteten tidigare än de i kallare omgivning”

”FINNS DET NÅGRA INVÄNDNINGAR MOT ÄKTENSKAPET MELLAN PROFETEN (FRED VARE MED HONOM) OCH AISHA (MÅ ALLAH VARA NÖJD MED HENNE)? Svaret är nej. Det finns inget noterat av någon muslim, sekulär eller någon annan historisk källa som visar något annat än glädje från de inblande parterna i detta äktenskap”

− Pettersson säger igen att det är år 1432 i islamsk tideräkning och vi vill inte ha tillbaks medeltiden i vårt land.


Maj 9 2011

Mohammed var pedofil − Mohammeds efterkommande är också pedofiler

Av Pettersson

I Saudiarabien är de djupt religiösa, de bekänner till en extrem islam. Denna islam tillåter saudiska män att likt Muhammed skaffa sig sexslavar. De köper småflickor mellan 5 och 12 år i grannländerna och när de ledsnat på dem kastas de ofta ut på gatan. 

”Det er en økning i antall rapporter om trafficking med barnebruder til Saudi-Arabia. Jentene, vanligvis mellom fem og 12 år gamle, giftes bort til velstående saudiske menn i bytte for heftige prislapper på brudene. Så snart de ankommer Saudi-Arabia, blir de sine ektemenns sexslaver”

− Pettersson undrar varför araberna inte gillar griskött när de själva är svin…

Pedofilen som är muslimernas idol

Läs mer i Aftenposten