Jun 1 2012

Vänsterextremister fick åtta års fängelse

Av Pettersson

För någon dag sedan fick kidnappningen av studenten Alexander Åhman sin upplösning när de inblandade dömdes. Fallet har varit mycket uppmärksammat i svensk media och en del tidningar har till och med namngett och visat bilder på förövarna.

Parastou Namdar, 23, och Elias Vecalius, 26, döms till åtta års fängelse och den tredje gärningsmannen 27-årige Magnus Dahlskog ska undersökas av hjärnskrynklare.

-Nåväl, det kände ni säkert redan till. Pettersson undrar bara lite försynt varför våra oberoende media inte nämner att gärningsmännen har kopplingar till den vänsterextrema organisationen Rättvisepartiet Socialisterna enligt polisen.

Tänk er rubrikerna om gärningsmännen varit från…ja det fattar ni.


Apr 7 2012

ND-demonstrationen i Kortedala slutade (inte) lugnt…

Av Pettersson

Fulmedia rapporterar enat att demonstrationen mot våld i Kortedala förlöpte lugnt. Fulmedia ljuger, de som media kallar högerextremister, ett 20-tal personer uppträdde lugnt och städat men när de åkt från platsen hettade det till bland flera 100 andra som media inte kallar vänsterextremister fast de är betydligt våldsammare och extremare än det första gänget.   

Har någon i de etablerade medierna sätt bilder som de på filmen eller läst om de 100-tal invandrarungdomar som efter att Nationaldemokraterna lämnat Kortedala torg började skrika, kastade brandbomber och stenar mot polisen och sparkade på polisbilarna som åkte förbi…???

Nationaldemokraternas demonstration hade tillstånd mellan 13 och 15. Den så kallade antirasistiska motdemonstrationen som Rättvisepartiet Socialisterna tagit initiativ till hade inte sökt något tillstånd men det brydde sig polisen inte om

– För oss är det viktigt att båda sidor får säga sitt i dag, det hör till en demokrati, polisens presstalesman Thomas Fuxborg.

- Pettersson tror inte en sekund på att polisen låtit ND demonstrera utan tillstånd, att bryta mot lagen är privilegier som endast är förbehållet vissa grupper i samhället.

VerklighetenYouTube Preview Image

PK:s fantasier