Jul 25 2012

Försvar av Reinfeldt

Av Pettersson

Statsminister Fredrik Reinfeldt har i dagarna blivit anklagad för att inte vara närvarande vid minnesceremonin för offren för attentaten i Oslo och på Utøya.

Ord som skandal, oacceptabelt osv. har används i media och på många S-bloggar.

-Pettersson ska för kanske första gången försvara statsministern.

Inga internationella politiker var bjudna!

De som ändå deltog som Stefan Löfven, Mona Sahlin och Danmarks statsminister Helle Thorning-Schmidt var inbjudna som socialdemokrater av det socialdemokratiska ungdomsförbundet i Norge.


Jul 16 2012

Reinfeldt Jr

Av Stefan K

Hätska ord som kommer från vår statsministers son. Vad är det nu man brukar säga om hat och hot i sociala medier?

Detta skrevs på Facebook igår och i samband med att en yngling i Reinfeldt Jr:s bekantskapskrets omkom i denna olycka.

Uttrycket ”sådan fader, sådan son” har väl sällan passat in så bra som i nedanstående sammanhang. Har man en översittare till far, blir man gärna en själv. Som i detta fall när Reinfeldt Jr visar prov på översitteri.

YouTube Preview Image

Jul 2 2012

Svenska traditioner ska locka turister

Av Stefan K

Luciafirande och kräftskivor är exempel på svenska traditioner som ska locka turister till Sverige, säger Ola Nilsson vd på Sörmlands turistutveckling.

Turismen betyder mycket för Sverige och utgör en kassako för den svenska staten. De utländska turisterna har blivit allt fler och de som kommer spenderar allt mer pengar. De senaste tolv åren har omsättningen stigit med 75% och bara under förra året omsatte turismen 264 miljarder. Ola Nilsson framhäver också den svenska naturen som en enorm tillgång för turistnäringen.

Jag som själv tillbringat några midsomrar i Dalarna och deltagit i de små byarnas traditionella firande tillsammans med turister från länder som Tyskland, Norge, Frankrike, Österrrike, Skottland, England och Italien, kan konstatera att utländska besökare finner svenska traditioner mer lockande än politiker som Mona Sahlin och Fredrik Reinfeldt.

Det ifrågasätts ofta vad som är svenskt, både från politiskt och journalistiskt håll. Fråga 1 000 personer och du får 1 000 svar. Det enklaste sättet att få ett neutralt och ärligt svar, är att fråga alla de tusentals turister som varje år kommer till Sverige från olika delar av världen. Vad är det som lockar med Sverige, vad är det man förknippar med Sverige, vad är det man vill se osv?

Jag inbillar mig att en tysk turist hellre väljer ett midsommarfirande i Dalarna, än en somalisk kulturafton på Skansen. Jag inbillar mig att en japansk turist hellre tar en guidad busstur till Stockholms sevärdheter, än till det mångkulturella Rinkeby. Jag inbillar mig att en amerikansk turist föredrar ett traditionellt Luciafirande i en svensk kyrka från 1300-talet, än en traditionell Ramadanfest i en samlingslokal i Rosengård.


Maj 15 2012

Reinfeldt säger sanningen om etniska svenskar

Av Pettersson

Det verkar som tungan slant för vår statsminister Fredrik Reinfeldt häromdagen när han intervjuades av TT.  

TT: Hur länge ska man vänta innan man stimulerar ekonomin? Till tio procents arbetslöshet? Det är nu en arbetslöshet som ni beskrev som massarbetslöshet 2006.

– Det är inte korrekt att beskriva Sverige som i ett läge med massarbetslöshet. Om man tittar på etniska svenskar mitt i livet så har vi mycket låg arbetslöshet. Vi beskrev då (2006) ett vidare utanförskap som handlade om att en stor del av de som var i arbetsför ålder, men som inte jobbade, inte beskrevs som arbetslösa. Och utanförskapet har minskat, säger Reinfeldt.

-Pettersson hade så klart önskat att Reinfeldt sagt vilka som var arbetslösa och inte vilka som inte var det men det är väl för mycket begärt…undrar förresten varför ljugmedia sätter citattecken runt de förbjudna orden.

Ljugmedia


Mar 18 2012

Nya Talibanerna legaliserar bigami

Pettersson tackar för tipset om Mikael Styrmans blogg

Nya Talibanerna, med sin Führer Friedrich Mangfeldt kommer, enligt vanligtvis välunderrättad källa att legalisera bigami. Mangfeldt säger till tidningen Dagens Sanning (DN) ledarskribent Peter Wolodarski, som dock inte vill bli citerad:

 - Efter framgångarna i insemineringsfrågan är vi nu redo att gå vidare med vår stockkonservativa äktenskapslagstiftning.

Vi i Nya Talibanerna har länge störts av orättvisan att våra många muslimska nysvenskar inte fritt får tillämpa sin kultur i Sverige. Inte minst gäller det för de många analfabeterna som, om de besöker Arbetsförmedlingen, varken kan läsa våra myndigheters många broschyrer eller deras annonser i den regeringstrogna pressen, ja, eller all press egentligen, eftersom systemet med presstöd och offentlig stödannonsering har gjort all svensk press regeringstrogen. Denna brist i vår äktenskapslagstiftning gör att de nysvenskar som är analfabeter riskerar att helt oförskyllt bli lagbrytare.

Jag och procentaren, eller femhundraprocentaren om man ska vara petig, må vara oense många gånger, men i fråga om synen på bigami är vi djupt eniga. Så djupt man kan komma faktiskt.

Varje ansvarskännande svensk bör ta minst en bihustru för att visa sin välvilja gentemot det mångkulturella samhället. Jag, förlåt vi, i regeringen överväger att kräva, att man för att kunna få viktiga statliga uppdrag ska ta minst två hustrur och särskilt viktiga och lönsamma uppdrag som styrelseledamot i LKAB eller tvångs- alternativt konkursförvaltare i Ekfors Kraft bör kombineras med ett kvav på att hålla minst tre hustrur och en bihustru. Ev kan en hustru, om man varit gift länge, få bytas mot fyra besök på Tabu eller jämförbar porrklubb, naturligtvis med arbetsgivarens plastkort, som av praktiska skäl lämnas till flickorna i entrén.

Jag räknar med att vi enhälligt röstar för denna angelägna lagändring säger führern avslutningsvis enligt Wolodarski som meddelar att han även planerar att i morgondagens ledare i Dagens Sanning prisa führern för att han än en gång haft modet att sätta agendan i svensk politik. Det är sorgligt att han inte fick vara samtida med Mao. Här har vi äntligen en svensk führer som skulle kunna simma i Gula Floden på tider som skulle gjort ordförande Mao GRÖN AV AVUND. Tillsammans skulle de ha utgjort ett oslagbart radarpar som man med rätta kunnat kalla Kinas Sorg och Kinas Glädje.

 Övertorneå den 18 mars 2012

 Mikael Styrman


Mar 3 2012

Muslimer vandaliserar kyrkogård

Av Stefan K

Den arabiska vårens hyllade frihetskämpar vandaliserar kyrkogård.

Vad säger Erik Ullenhag, Expo-Bengtsson, Mona Sahlin och vår allsmäktige fader Reinfeldt om detta? Läser ni detta är ni välkomna att kommentera artikeln.

YouTube Preview Image

Feb 27 2012

En kommande statsminister?

Av Stefan K

När vi trodde mardrömmen börjar nå sitt slut tar den ny fart.

Reinfeldt JR är vald till ny ordförande för MUF i Solna och följer därmed sin far i fotspåren. Pappa Fredrik valdes till ordförande i MUF  Täby 1990, året efter satt han i riksdagen och resten vet ni. Kalla kårar stryker mig på ryggen.

Källa: TT


Feb 26 2012

I drömmarnas värld

Av Stefan K

”I Have A Dream”. Uttrycket myntades av Martin Luther King år 1963. Nu tror jag inte att min dröm från i natt går till världshistorien och hyllas av en enad opinion.

Jag är ingen drömtydare, men har läst någonstans för länge sedan att det man drömmer på natten är uppdelat i tre sekvenser, en ren fantasi, en verklighetsbaserad och en blandning av de bägge. Drömmar är flyktiga och bleknar ofta i samma stund som man slår upp ögonen. Vissa etsar sig dock fast och det finns drömsekvenser från min barndom jag än idag har starka minnen av. En dröm jag hade i natt och som sitter kvar i minnet när detta skrivs, inleddes av att Jimmie Åkesson och Jonas Sjöstedt kom gående med varsin kaffemugg, på väg mot ett möte bakom stängda dörrar med riksdagens samtliga partiledare. Inga nyfikna journalistöron hörde orden som vår statsminister inledde sammankomsten med: ”Mina personliga intressen och principer ligger bakom den politik vilken satt Sverige i en situation som nu har urartat. Jag vill be er runt detta bord och hela svenska folket om ursäkt. Därför har jag samlat er alla här ikväll för att under ordnade och värdiga former finna lösningar som leder vårt land tillbaks till det sammanhållna och välmående välfärdsland det en gång var”. Även drömmar man minns har sina luckor, men jag ser fortfarande framför mig hur de övriga partiledarna kring bordet nickar instämmande, förutom Gustav Fridolin som sitter i ena änden och tjurar. Hans vision om ett framtida Sverige handlar inte om en återgång till det mer normala och skiljer sig t.o.m. från Jonas Sjöstedts syn på en ansvarsfull politik. Även den riktad till svenska skattebetalare i första hand. Ord som återvandring, skärpta krav, hårdare regler och stopp flimrar förbi i drömmen som tilltänkta åtgärder.

Även drömmar har ett slut och inte sällan vill man dra upp täcket till hakan för att om möjligt återuppta sömnen och fortsättningen på den dröm som avslutades så bryskt. Tyvärr gjordes detta omöjligt i natt då arbetet kallade och efter den dagliga dosen av Avpixlats nyhetsförmedling från det allt mer absurda Sverige, kunde jag  konstatera att drömmarnas ibland lätt surrealistiska värld, är att föredra framför verkligheten i det land jag borde älska mer än jag gör idag.

Vad nattens dröm egentligen ville säga är svårt att tyda, men kanske den bottnade i de förhoppningar jag ändå har om ett tillnyktrande bland våra folkvalda och det faktum att jag allt oftare frågar mig själv om orsaken till partierna i 7-klöverns hårdnackade vägran att se sina egna misstag och de konsekvenser dessa faktiskt leder till. Jag kan inte få ur huvudet att deras agenda enbart ligger i att kollektivt bestraffa SD och inte gå dem till mötes på en enda punkt. Frågan är dock om inte vanliga skattebetalare är de som straffas hårdast?


Feb 12 2012

Religiös slakt av djur

Av Stefan K

Inom hela EU finns ett krav på att slakt bara får genomföras om djuret bedövats innan det tappas på blod…

…men i samtliga EU-länder, förutom Sverige, finns undantaget för religiös slakt.

Här har vi två bilder av EU på 2000-talet.

Bild 1: Kvällens Rapport visar ett reportage om det djurplågeri som religiös slakt innebär.

Bild 2: Statsminister Fredrik Reinfeldt på besök i slaktföretaget Qibbla Halal 2008.

YouTube Preview Image

Troligen har vi som älskar kött ätit halalslaktat när vi varit utomlands, utan att veta om det. Kanske också i Sverige förövrigt.

Vi frågar oss var de djurrättsaktivister som hotar och trakasserar svinuppfödare och minkfarmare håller till när de inte vill göra besök på de religiösa slakterierna i Sverige?


Feb 1 2012

Reinfeldt: Styrande i Malmö har ett ansvar

Av Pettersson  

Förutom våldsverkarna själva, så har även rättsväsendet och Malmö kommun ansvar för situationen som uppstått i Malmö, menar Reinfeldt.

I grunden är det utövare av våld som är ytterst ansvariga och ska fällas till doms för detta. Sedan finns naturligtvis också ett ansvar hos de som långvarigt haft makt och inflytande i Malmö. Det finns också ett ansvar för rättssystemet att skapa respekt för rättssystemet, säger han.

Reinfeldt uppger att det inte bara är poliser allena som lägger grund för trygghet och utveckling i Sverige.

– Det måste också vara andra typer av resurser som sätts in. Både rent polisiära, men det handlar också om samordning med Malmö kommun och att Malmö själv också är med tydligt i det arbete som behövs för att skapa förutsättningar för andra livsval än att ta sig in i det kriminella.

TT: Vad har de styrande i Malmö gjort för fel?

– Det finns många som har ett ansvar för hur situationen ser ut. Det vore märkligt om det inte hade något med de styrande i Malmö att göra. Det tror jag ingen annan tror är sanning. Låt oss nu i stället se vad vi kan göra för att lösa detta, säger Reinfeldt.

- Pettersson håller med Reinfeldt, det är många som har ett ansvar. De lokalpolitiker som de senaste 20 åren fört Malmö mot avgrunden och den gamla regeringen som tillåtit detta och framförallt den nya regeringen som inte bara låter det fortgå utan dessutom ökat takten på invandringen utan att det finns jobb och bostäder till dem som kommer.

 För övrigt kanske det är dags att ta tillbaka Skånes gamla namn som ursprungligen tros ha varit Skathinawjo som är sammansatt av Skathin som betyder farlig eller skadlig och awjo som betyder halvö eller ö. Alltså Skathinawjo, den farliga halvön.

Malmö TT


Dec 26 2011

Ilska över attackerna mot kristna i Nigeria

Av Stefan K

Från hela världen hörs fördömanden av de nigerianska islamisterna Boko Harams attacker mot kristna kyrkor och morden på kristna.

Turkiets utrikesminister Ahmet Davutoglu; ”Turkiet är djupt ledsna och Turkiets folk delar lidandet med det nigerianska folket”.

Italiens utrikesminister Guido Terzi; ”Detta är vidriga handlingar utförda av fegisar”.

Frankrikes utrikesminister Alain Juppe; ”Frankrikes regering ger Nigerias myndigheter sitt stöd i kampen mot dessa terrorister”.

Israels utrikesminister Avigdor Lieberman; ”Israel fördömer i de starkaste ordalag attackerna som utfördes på juldagen och uttrycker sitt djupaste deltagande över de oskyldiga människor som dödades och skadades”.

Tysklands utrikesminister Guido Westerwelle; ”Detta var ett dåd som utfördes av ynkryggar i blint hat”.

Kanadas utrikesminister John Baird; ”Dessa människor dog för att de utövar sin religion, en grundläggande mänsklig rättighet. Kanada fördömer starkt utan förbehåll dessa fega attacker. Vi står med folket och regeringen i Nigeria i denna svåra tid och förenar oss med dem som kräver att alla ansvariga ska ställas inför rätta”.

Storbrittaniens utrikesminister William Hague; ”Fega attacker mot familjer som samlats i fred och bön för att fira en dag som symboliserar harmoni och välvilja”.

USA:s utrikesminister Hillary Clinton; ”Fullständigt meningslösa attacker mot oskyldiga människor”.

Detta är ett antal exempel på uttalanden från utrikesministrar över hela världen och dessa ska läggas till fördömanden från regeringschefer, från FN:s generalsekreterare Ban-Ki moon, från Påven Benedictus XVI och från EU:s utrikeschef Catherine Ashton.

Har någon av er hört, läst eller sett att Carl Bildt och Fredrik Reinfeldt tagit avstånd från islamisternas attacker mot de kristna i Nigeria? Bara i år har cirka 500 kristna mördats av muslimska extremister.

YouTube Preview Image

Dec 26 2011

Agenda special

Av Stefan K

En något sen, men klockren julhälsning från Affe.

Agenda julspecial


Dec 12 2011

Nationalister mest nöjda med sina liv

Av Stefan K

Forskare från Psychological Science konstaterar att personer som är stolta över sitt land är mer nöjda med sina liv.

Enkäten som studien bygger på har besvarats av 40 000 personer i 31 länder.

Kan det möjligen bero på att nationalister bor i det land de älskar och de övriga i det land de avskyr? Är det möjligen därför vänstersocialister går omkring och ser ut som om världen skulle rasa samman vilken sekund som helst? Jag som också trodde Reinfeldt ser så allvarligt sur ut p.g.a. äktenskapsproblem med sin Filippa, men nu förstår jag. Han är inte nöjd med sitt liv.

Källa: TT

Mer fakta om undersökningen finner du här.


Dec 9 2011

Fredagsfräckis

Av Stefan K

En studie från ett universitet i … kom fram till följande:

Hur upplever egentligen kvinnor deras arslen?

Jo, 30% av kvinnorna i studien tycker deras arslen är för tjocka.
10% anser att deras arslen är för magra.
Hela 60% sade att de inte bryr sig, för de älskar honom ändå.

Ett av arslena?


Dec 9 2011

Dagens Juholt mot…

Av Pettersson

Häromdagen jämförde sig socialdemokraternas ledare med en av historiens allra största idrottsmän, Muhammed Ali när han påstod att han ”kommer fortsätta att dansa som en fjäril och sticka som ett bi.”

Vad han avser med ”fortsätta” är svårt att säga för hittills har han klampat fram som en elefant i en porslinsbutik med betongskor på fötterna och bara surrat som en irriterande fluga.  Det troliga är väl att Juholt jämför sig med Cassius Clays verbala förmåga och när det gäller den glappande käften ligger han i mästarklass. Kanske menar Juholt att han kommer att göra som boxningslegenden som från början hette Cassius Clay men konverterade till islam och blev Muhammed Ali men det är väl minde troligt även om man inte kan vara säker i dessa tider.

Nåväl, Juholt är inte bra för det någon som kan sätta press på Reinfeldt som verkat ha satt sig tillrätta i fåtöljen, kanske med en gin & tonic i näven och nöjd begrunda vad han skapat.

- Pettersson tycker att regeringen behöver en värdigare motståndare än den irriterande fluga som nu surrar omkring. Fredrik Reinfeldt behöver någon som talar om att utanförskapet fortfarande är enormt, att eleverna i skolan knappt lär sig läsa och skriva, att 14 % att invånarna tar 67 % av socialbidagen, att brottsligheten exploderar trots fler poliser, att vården går på kryckor osv.

Juholt är inte Originalet The Legend – The Greatest långt därifrån även om käften glappar på båda

YouTube Preview Image

Nov 29 2011

Reinfeldt, en diktator

Av Stefan K

Den förra moderata riksdagskvinnan Anne-Marie Pålsson är inte nådig mot statsminister Fredrik Reinfeldt i sin bok Knapptryckarkompaniet.

Pålsson satt i riksdagen för Moderaterna mellan åren 2002-2010 och hävdar att det var lågt i tak redan under hennes första år, men att det mer eller mindre förvandlades till en diktatur när Fredrik Reinfeldt tillträdde som statsminister.

Enligt Pålsson förvandlades synen på Reinfeldt hos många av de moderata riksdagsledamöterna och flera gav uttryck för sin besvikelse.

Nu är det säkerligen inte ovanligt att partiledare och i synnerhet statsministrar utnyttjar den makt de är satta att förvalta, men lika säkert är att de utövar sin makt med olika metoder.

Den moderata partipiskan har vi hört vina, både över ryggarna på de obstinata kommunpolitikerna i Vellinge och Tobias Billström, som alla tvingats göra pudlar sedan de uppmärksammats med uttalanden som inte ligger i linje med Fredrik Reinfeldts Sverige. Denna maktfullkomlighet hos vår statsminister kanske också kan förklara varför samtliga moderater de senaste fem åren tagit avstånd från allt svenskt, såväl traditioner, seder, historia, kultur som det faktum att det inte finns några svenskar.

Personligen tror jag inte en sekund på att alla moderater köper Reinfeldts avsky till Sverige och det som är svenskt (förlåt, nu sa jag det hemska ordet igen), för var det någon som hörde moderater uttala sig negativt om Sverige innan Reinfeldt kom till makten? ”Ursvenskt är bara barbariet. Resten av utvecklingen har kommit utifrån”. De orden glömmer vi inte i första taget Fredrik.

Källa: SvD

Boken kan köpas här.


Nov 25 2011

Jag mötte Lassie

Av Stefan K

En av dem är från filmens värld, den andre från verkligheten. Vem som tillhör vad får du gissa.

Fredrik Reinfeldt, statsminister i Sveriges regering.

Gomer Pyle, menig i USA:s armé.

Har ni sett den utmärkta filmen Full Metal Jacket känner ni till Pyle.


Nov 25 2011

32:an

Av Pettersson

”Min farfars farfar var svart”, säger 32:an och fortsätter ”Jag är en typisk svensk. Min farfarsfar var frukten av en romans mellan en färgad amerikansk cirkusartist och ett lettiskt hembiträde. Det är svenskt.”

Om detta är typiskt svenskt eller om farfarsfar var frukten av en romans eller ett vanligt våldsamt parningsbeteende från det mörka Afrika kan diskuteras men identifikationen med den delen av världen  kan inte vara rationellt.  

Att 32:an identifierar sig så starkt med sin förfader att han låter den delen ta över och tar avstånd från svenska folket och allt som är svenskt kan inte vara sund.

Att 32:an i första hand identifierar sig med 1/32 del i stället för den nation och folk som har världsrekord i fred och byggd upp en rikedom och ett folkhem så gott från helt fritt från motsättningar mellan folkgrupper tyder på någon typ av störning.

Ett mångkulturellt samhälle är raka motsatsen till folkhemmet. I folkhemmet behandlades alla som individer, där fanns inte några grupper som favoriserades och alla drar i stort sett åt samma håll.

Det samhälle 32:an håller på att bygga upp med hjälp av en mänsklig tsunami kommer att splittra samhället lika effektivt som en verklig tsunami tillsammans med en jordbävning.

32:ans samhälle som han och den politiska och mediala eliten strävar efter att bygga upp kommer att dela samhället i etniska, politiska och religiösa grupper som ställer krav på fördelar för sin grupp. Det utlöser naturligtvis motkrav från högröstade kravmaskiner och lättkränkta grupper.

32:an ser helt enkelt inte rationellt på de faror han och andra håller på att införa. Mångkulturella samhällen fungerar helt enkelt inte lika bra som etniskt homogena, de mångkulturella är tvärtom farliga experiment som allt för ofta slutar i ekonomiska och mänskliga katastrofer.

- Men Pettersson inser att i ett rike där majoriteten är blinda kan den enögde 32:an bli kung med en alldeles för stor kostym.


Nov 22 2011

Två partiledare, olika agenda

Av Stefan K

Sydsvenskan publicerade förra veckan en uppmärksammad artikel med Fredrik Reinfeldt där han i hårda ordalag angrepp SD och Jimmie Åkesson. Nu har Sydsvenskan publicerat en artikel med Åkesson där han svarar på statsministerns påhopp.

Det som skiljer de bägge artiklarna åt är att Reinfeldt ganska fritt får ge utlopp för sina tankar, medan Åkesson hålls tillbaks och mer tvingas besvara frågor från journalisten. Bedöm själva.

Intervjun med Fredrik Reinfeldt
Intervjun med Jimmie Åkesson


Nov 21 2011

Ett splittrat samhälle

Av Stefan K

Regeringen vägrar envist erkänna Sverige som ett splittrat samhälle, men…

…ändå ökar klyftorna stadigt.

Klyftorna mellan löntagare och arbetslösa ökar, klyftorna mellan fattig och rik, mellan sjuka och friska, mellan välbeställda bostadsområden och miljonområden och mellan etniska grupper likaså.

Tack Fredrik Reinfeldt, du och din regering lyckas bra. Jag vet att du skäms över oss svenskar som du anser vara tråkiga, över svenska traditioner som du tycker är barbariska, över Sveriges historia och över den svenska kultur som du inte ens anser att vi har.

Själv skäms jag över att jag lade min röst på ditt parti i flera val. Det misstaget kommer jag aldrig att göra om.


Nov 19 2011

Reinfeldt förklarar sin kärlek till mångkulturen.

Av Stefan K

Jag ogillar djupt all form av främlingsfientlighet. Det har säkert flera rötter. I min släkt har jag en väldigt brokig bakgrund. Min farfars farfar var svart. Min släkt kommer inte från Sverige. Det här försöket att mentalt få oss att acceptera att vi svenskar, i vårt lilla land, har bott här för oss själva och sen finns det ett ”dom” som kommer utifrån – det stämmer helt enkelt inte. Sverige präglas av att människor kommit hit och blandats. Det tycker jag är det vackra med Sverige. Jag är själv en produkt av det.

Så säger vår statsminister i en intervju i dagens Sydsvenskan.

Fredrik Reinfeldts klassiska uttalande från Moderatstämman 2009 har väl knappast undgått någon?

”Jag är en typisk svensk. Min farfarsfar var frukten av en romans mellan en färgad amerikansk cirkusartist och ett lettiskt hembiträde. Det är svenskt.”

Det är nu inte längre någon tvekan om varför regeringen Reinfeldt slår nya rekord varje år när det gäller invandring och flyktingmottagning. Han drar sig inte ens för att nedvärdera de stora ledarna i Europa och framhålla sig själv som den stora, generösa och humanistiska världspolitikern.

Reinfeldts förklaring till att många moderater återfinns bland Sverigedemokraterna är att de är antikommunistiska och jämför detta med förr då Moderaterna stod för den antikommunistiska sidan. Reinfeldts ord kan alltså tolkas som att dagens moderater inte hyser agg mot kommunismen. Många äkta moderater gråter nog i sina gravar.

Nu är det inte alla moderater som älskar Reinfeldts invandringspolitik. Förutom de som redan gått till SD, finns det politiker i det egna ledet som opponerar sig och en av dessa är Carl-Axel Roslund från Malmö. Han sågar samarbetet med Mp, tycker Sverige är för generösa, gillar Ilmar Reepalus förslag om prövotid för medborgarskap och vill att moderaterna ska influeras av Sverigedemokraternas invandringspolitik.

Nästa gång du läser om besparingar och nedskärningar i välfärden, nästa gång du hamnar utanför Arbetsförmedlingens nya projektgrupper, nästa gång dina barn får se sig förgäves om efter en egen bostad, nästa gång dina föräldrar rånas av en kriminell nysvensk och nästa gång du öppnar ditt orangea pensionskuvert och läser om din sämre pension – ska du minnas Fredrik Reinfeldts egna ego och hans strävan efter att låta Sverige bli världsmästare i generositet mot världens nödställda. Så länge Reinfeldt tillåts regera Sverige kommer han att ta Sverige vidare på den inslagna vägen och den bådar inte gott för det land de flesta av oss vuxit upp i och lärt oss älska.

Du som etnisk svensk är inget värd i vår statsministers ögon.

Källa: Sydsvenskan


Nov 2 2011

Islam knackar på dörren

Av Stefan K

Moderaterna sjunger om nya moskéer och öppnar webbsidor som ska locka hit araber. SVT kör en kampanj som ska få oss att älska arabiska och islam.

Jag förstår personligen inte varför Sverige vill locka till sig en kultur som står längre från vår egen en någon annan gör och jag förstår heller inte varför människor från denna kultur söker sig till ett samhälle de avskyr mer än annat.

I mitten av 70-talet började invandringen av muslimer ta fart och på de 40 år som gått har denna grupp gjort ett avtryck på det svenska samhället som aldrig går att putsa bort. Det pratas mycket om mångkultur och visst är en mix av olika kulturer intressant och spännande i sig, men en blandning av kulturer som står så långt från varandra som den västerländska och islam, skapar mer problem än den förenar. På de 40 år som islam gjort ett allt större och snabbare inslag i den svenska vardagen, har också vardagen för oss svenskar och andra etniciteter påverkats på ett sätt som knappast gynnat det vi kallar gemenskap och integration.

Jag dömer inte alla muslimer efter en kam, det vore både fel och fult. Flertalet muslimer har anpassat sig bra i sitt nya land, flertalet accepterar och följer de lagar & regler som det svenska samhället är uppbyggt av och många muslimer vill verkligen göra rätt för sig. Dessa personer gör inget direkt hot mot allt det som vi vuxit upp med, mot allt det vi lärt oss älska och mot det samhälle vi vill ha. Dessvärre återfinns också den radikala sidan av islam i Sverige och denna grupp tenderar att växa och att denna grupp avskyr allt som det västerländska samhället står för, har vi gång på gång fått erfara. Dessa mer radikala muslimer ses inte ens med blida ögon av den övriga muslimska gruppen och denna grupp med islamister utgör ett direkt hot mot oss och vårt samhälle.

Jag vet egentligen inte vem eller vilka som har anledning att vara mest rädda för dessa islamisters existens i vårt land? Är det kvinnorna, de homosexuella, den judiska befolkningen, de kristna, hundägarna eller är det alla vi som vill leva i ett land där demokrati, jämlikhet och trygghet råder? I min stilla undran funderar jag över hur de som flytt från muslimska länder känner i vetskapen att de här i Sverige, sitt nya land, möts av samma grupp av människor som de en gång flydde från?

När Fredrik Reinfeldt och hans moderater vurmar för islam och muslimerna är det givetvis en partipolitisk agenda bakom. Muslimerna är den grupp som ökar mest och därför också väljarunderlaget. Politik är makt och i strävan efter makt struntar man fullständigt i konsekvenserna och detta är något vi sett tidigare i historien, men att tvingas uppleva hur nutidens svenska politiker är villiga att sälja ut allt som vårt svenska samhälle byggt upp i århundraden, är inte bara ledsamt, det är också tragiskt. Tragiskt är det också att vi ska tvingas förneka vår existens, vår kultur och tvingas höra hur makten förnedrar och förlöjligar våra traditioner och seder. Om vår regering önskar se ett segregerat eller integrerat samhälle är svårt att bedöma. Om det är segregation eller integration som bäst bygger upp ett samhälle har i alla fall jag min uppfattning om, men den väg regeringen tvingar oss vandra handlar mer om att segregera än integrera och denna väg tar oss snabbt mot det parallellsamhälle ingen av oss egentligen vill se, men många av oss befarat.

Vad SVT har för agenda är mer svårdefinierat. Just nu pågår en kampanj som uppenbart ska få oss att älska arabiska och ta till oss Islam som något naturligt i det svenska samhället. I program efter program, i dokumentär efter dokumentär, i nyhetssändning efter nyhetssändning basunerar man nu ut hur positivt vi ska se på islam, hur väl integrerade muslimer är och hur vi gamla svenskar ska anpassa oss efter det nya Sverige istället för att de nya svenskarna ska anpassa sig efter det gamla Sverige. Jag vet inte om Eva Hamiltons SVT känner skuldkänslor efter dokumentären Slaget om muslimerna som man sände för något år sedan, men efter denna har vi knappt fått se en granskande dokumentär, en ifrågasättande expertpanel eller en negativ nyhetsrapportering.

Som bekant har varje mynt två sidor och bägge sidorna är beroende av varandra. För att visa upp en trovärdighet måste man visa vad som finns på bägge sidor av detta mynt, allt för att ge betraktarna en bild av den verklighet myntet besitter. Fredrik Reinfeldts regering har valt att visa upp den positiva sidan av islam och vilken viktig del i det svenska samhället den muslimska gruppen utgör. Nu är det också dags att belysa de negativa sidorna av islam och den allt större radikala delen av den muslimska invandringen. Det är så en renhårig politik ska bedrivas. Inget mynt utan två sidor, ingen politik utan två sidor.

Samma sak gäller nu för SVT. Nu har man länge kört den sida man vill visa upp för tv-tittarna, en sida som enbart visar rara barn, välutbildade män, kvinnor som inte alls känner sig förtryckta bakom sina slöjor och att islam minsann kan integrera sig i det västerländska samhället. Bra så, men nu är det dags att även SVT visar upp en trovärdighet och lär oss att islam också har en baksida precis som myntet och att alla muslimer inte är rara barn, käcka män, frigjorda kvinnor och villiga att integreras.


Sep 18 2011

Reinfeldt säljer ut Sverige

Av Stefan K

Ni har säkert läst petterssons artikel och sett på nyheterna att de somaliska familjerna nu får hit sina barn och att illegala flyktingar ska få rätt till gratis skolgång.

Jag ser ett problem i att regeringen nu tänker låta somaliska barn återförenas i Sverige, där deras föräldrar redan finns. Självfallet vill alla familjer vara nära de sina och detta gäller oavsett ursprungsland. Problemet är att de vuxna somalier som kommit till Sverige sällan har id-handlingar med sig och därmed vet vi inte med säkerhet att de är de man utger sig för att vara. Därför vet vi inte heller om barnen som kommer är deras egna, kusinernas eller grannarnas som anländer hit som ankare. Jag hänvisar åter till den norska rapporten om de fuskande somalierna.

Regeringen låter nu illegala människor få fri vård och fri skolgång i skolan, så det vi nu kan vänta oss inom en snar framtid är en ny flyktingamnesti. Förra gången Miljöpartiet ställde krav på en regering var 2005 när över 20 000 gömda flyktingar plötsligt fick uppehållstillstånd. Hur många av dessa som jobbat de här sex åren och hur många som bara kostat skattebetalarna pengar har vi inte fått reda på.

850 miljoner kommer kalaset att kosta och då pratar vi om direkta pengar, inte om de kringkostnader som följer på detta. Regeringen Reinfeldt visar nu att pengar finns och det borde förundra alla anställda inom vård, skola och omsorg som ständigt drabbas av besparingar och nedskärningar. I gårdagens Rapport visade man ett reportage om vårdanställda som fått nog av nedskärningar (3:20 in i programmet).

Fredrik Reinfeldt har med sina principer visat att hatet mot Sverigedemokraterna gör att han hellre värnar om människor från andra länder än de egna skattebetalarna som ser hur Reinfeldts politiker gräver djupa hål i vår egen välfärd.
Jag skäms inte över att säga det. Fredrik Reinfeldt är ett skämt som statsminister och en stor skam.

Ta med dig dessa ord när du går och lägger dig i natt Fredrik. Du är en skam! Hoppas du somnar lugnt och sover gott, för det är många som inte gör det i ditt Sverige, vars välfärd du nu tänker montera ned av principiella skäl.


Sep 16 2011

Kvinnliga statsministrar

Av Stefan K

Svensk media påtalar idag att Sverige nu är det enda nordiska land som inte haft en kvinnlig regeringschef. Vad larviga de är, vi har ju en kärring!


Aug 25 2011

Politisk förföljelse

Av Stefan K

En del har inte fått de jobb de sökt, andra har avskedats från de jobb de har…

…vissa har uteslutits ur fackförbunden, andra har stängts ute från föreningslivet. Egenföretagare har förlorat kunder som utsatts för påtryckningar. Yxor i dörrar, krossade sovrumsfönster, hatfulla slagord målade på husfasaden, hatbrev, vandaliserade egendomar, misshandel, mordhot, överfall, medial smutskastning, politisk bojkott, hela familjer som trakasseras, barn som mobbas i skolan osv.

30-talets Tyskland tänker ni? Fel, 2000-talets Sverige säger jag!

Här har ni en bråkdel av alla exempel som utspelats i dagens Sverige, demokratins högborg:

Vad gör vår statsminister?…………………….Just det, ingenting!

Vad anser vår statsminister? Jo, följande!

[kaltura-widget uiconfid="535" entryid="1_mtnq0iy9" width="260" height="225" addpermission="" editpermission="" /]

VÅR STATSMINISTER HAR TALAT MINA DAMER OCH HERRAR!