Aug 7 2012

Fler islamister vistas i Sverige *uppdaterad

Av Stefan K

Schejk Abdulkadir Mumin i artikeln nedan är inte den enda militanta islamisten som frodats innanför Sveriges gränser.

I Frankrike dömdes en algerisk islamist till tio års fängelse för terroristbrott år 2007. Said Arif som tränats både i Afghanistan och Tjetjenien kunde kopplas till två planerade terroristdåd i Europa, bägge i Frankrike. Dessutom hade han under flera år smugglat jihadister över de europeiska gränserna.

I vintras släpptes Arif efter en strafflindring och sattes i husarrest på ett hotell i väntan på utvisning. Franska medier meddelade att Arif sågs på hotellets övervakningskameror den 22:a januari i år och därefter var han försvunnen. Den 21:a maj kunde Arif åter gripas efter ett internationellt polissamarbete. Han befann sig då i Sverige där han sökt asyl. Att han befann sig just i Sverige förvånar nog ingen. Vår generösa och naiva asylpolitik har släppt igenom många krigsförbrytare, terrorister, extremister och andra brottslingar. Dessutom har Arif två barn med den svenska konvertiten Anna Sundberg (sitter i denna styrelse), eller Um Anas som hon väljer att kalla sig idag.

Jag ställer samma fråga som artikelförfattaren. Har ni läst i svensk media att en internationellt efterlyst jihadist sökt asyl i Sverige?

Källa: Per Gudmundson (som jag misstänker förlorat sin tjänst på SvD)

* Uppdaterad 2012-08-07

Sweden Confidential har gjort en uppföljning på detta genom en alldeles underbar grävande journalistik som borde göra varje seriös journalist grön av avund, eller kanske inte? Jag tänker inte skriva något ur artikeln, utan uppmanar er att läsa den i sin helhet. Jag lovar att ni kommer finna oerhört intressanta uppgifter. Min uppmaning till er är att sprida uppgifterna till så många ni kan och inte bara inom Sveriges gränser (vänner, bekanta, medier, bloggar, politiker, osv…). Sweden Confidential


Jun 27 2012

En moderat riksdagsman talar

Av Stefan K

Det finns mycket att skriva om moderaternas riksdagsman Abdirizak Waberi och det sista ordet är nog inte skrivet.

Redan 2006 skrev RFUS:s egen tidskrift Ottar en artikel om den dåvarande rektorn för den muslimska friskolan Römosseskolan i Göteborg, Abdirizak Waberi.

Vi kan läsa i debattartikeln att politiker redan 2005 ville införa ett totalstopp för religiösa friskolor, ett krav som även Mette Fjelkner (Lärarnas riksförbund) förde fram. Hur det gått med de kraven ser vi nu, när de muslimska friskolorna poppar upp både här och där.

Tidningen Ottars utsände berättar att han möts av elever och lärare, där merparten är iklädda slöjor och fotsida kläder och hur man i matsalen serverar halal-mat. Eleverna lär sig Koranens texter två timmar varje vecka, för Waberi hävdar att de vanliga skolböckerna innehåller felaktigheter i ämnet Islam. I den undervisning som de muslimska eleverna får ta del av, står bl.a. att den muslimske mannen får ha fyra fruar, men att kvinnan är tvingad att hålla sig till en. På frågan om varför kvinnan inte får ha fyra män svarar Waberi:

”Gud har bestämt så och gud vet vad som är bäst för människan. Mannen klarar av att ge kärlek till fyra kvinnor, men jag tror inte att kvinnan har den kärlek som krävs för att vara med fyra män. Dessutom – om kvinnan är med fyra män vet hon inte vem som är fader till barnen.”

Vidare säger Waberi att enligt muslimsk lag får mannen gifta sig med en kvinna från en annan religion, men den muslimska kvinnan får endast ingå äktenskap med en muslimsk man. Enligt Koranen ska mannen under en konflikt med hustrun först samtala med henne, sedan neka henne samlag och först därefter får han rätten att slå henne. På frågan om varför muslimer måste skyla sin kropp och varför detta främst gäller kvinnan, ger Waberi det lite tragikomiska svaret: ”Mannen har en större sexlust än kvinnan och klädseln är Guds sätt att skydda henne”.

I sedvanlig stil skyller Waberi all kritik mot Islam och muslimer på okunskap och rasism. Han hävdar också att rasismen och okunskapen finns i alla partier.

Detta sagt av en man som idag representerar ett av Sveriges två största partier och ha då i åtanke att denna artikel är skriven fyra år innan Waberi valdes in som moderat i riksdagen och tre år innan dokumentären Slaget om muslimerna visades på SVT. Fredrik Reinfeldt och hans parti, har alltså hela tiden känt till Waberis och den muslimska mannens kvinnosyn, men ändå valt att placera en person som Abdirizak Waberi i en svensk riksdag. Som ni säkert förstår är reaktionerna efter Uppdrag Gransknings avslöjande om spelet bakom moskéernas väggar, bara en spelad reaktion. Moderaterna har känt till detta hela tiden.

Källa. RFSU

Tidningen Ottar

SR om den starka kritiken mot Römosseskolan och dess rektor Abdirizak Waberi

Slaget om muslimerna på Youtube (sevärd)


Maj 31 2012

Arbetslinjen gäller för Sverigedemokraterna

Av Pettersson

Sverigedemokraterna är bäst i klassen på att vara närvarande vid riksdagens voteringar. Sämst är Centerpartiet, visar ny statistik.

Statistik från Riksdagsrösten gör det möjligt att se riksdagsledamöters närvaro vid samtliga omröstningar sedan 2010. Sverigedemokraternas 19 ledamöter har högst närvaro vid voteringarna i riksdag.

Närvaro vid omröstningar i Riksdagen. Bästa partiledare är Jimmie Åkesson som har 100-procentig närvaro.

 1. SD – 98%
 2. M – 89%
 3. V – 87%
 4. KD – 86%
 5. S – 84%
 6. MP – 83%
 7. FP – 82%
 8. C – 74%

 -Pettersson undrar om de andra partierna inte tar så allvarligt på demokratin…

 RoD  


Maj 13 2012

Politiker som lever på skattepengar

Av Stefan K

Riksdagens inkomstgaranti är en garanti för f.d. politiker som inte vill jobba.

37% av de riksdagspolitiker som slutade efter valet 2010 lever fortfarande på sin inkomstgaranti och de som sticker ut mest är de partier som säger sig representera de svaga i samhället, Vänsterpartiet och Socialdemokraterna. 63 respektive 59% av deras f.d. ledamöter utnyttjar inkomstgarantin.

Miljöpartisten Mikael Johansson som satt i riksdagen under 12 år säger så här på SVT:s fråga: ”Jag har inte sökt något jobb de senaste arton månaderna och jag vet egentligen inte vad jag vill göra med mitt liv”. Johansson är 52 år och har fått beslutet om en fortsatt inkomstgaranti tills dess att han fyller 65.
37 667:- i månaden kan han nu tillskansa sig på skattebetalarnas bekostnad. Grattis säger jag som måste jobba tills dess att jag fyller minst 65 och för en lön som ligger långt under den arbetsskygge Mikael Johanssons.

Källa: SVT

Se och hör också intervjun med miljöpartisten och ta del av hans bleka argument.


Apr 26 2012

Sossarna röstade mot sig själva

Av Stefan K

När Stefan Löfvéns gäng börjar göra sig hörda, startar de med att rösta mot sig själva.

Idag röstade riksdagen om Sveriges roll om EU skulle agera vid kravet på Västsaharas självständighet. Socialdemokraterna lade fram ett förslag om att Sverige ska agera för en självständighet och detta förslag fick stöd av V, Mp och SD. När socialdemokraterna förstod att SD skulle rösta med dem, valde man att i sista stund rösta mot sitt eget förslag. Detta för att inte sammankopplas med Sverigedemokraterna. Detta var ett beslut som t.o.m. förvånar Vänsterpartiet.

Ni som nu trodde att sossarna klivit upp ur sandlådan efter Stefan Löfvéns tillträde, lär bli ytterst besvikna. Socialdemokraterna ämnar inte göra något åt den extrema och misslyckade flyktingpolitiken. Inte för att de själva inte inser misslyckandet, utan för att de inte vill bli sammankopplade med SD. Så agerar ett parti som vill regera Sverige efter 2014.

Källa: SvD och Nyheter 24


Apr 19 2012

7-klöverns hyckleri

Av Stefan K

Dessa uppgifter är för bra för att försvinna i nyhetsflödet och de visar också upp det hyckleri som förmedlas från 7-klöverns partikanslier.

Att 7-klövern tjurigt sitter kvar i sin sandlåda efter valresultatet 2010 tar sig allt mer märkliga former. Ni har säkert egna exempel på riksdags- kommun- och landstingspolitiker som likt tjuriga småbarn behandlar vår demokrati som om den vore en fluga på en läskande sommardrink. Dessa uppgifter hämtas från riksdagen (Sverige styrande organ, ha det i minnet) och förmedlas av Thoralf Alfsson (SD).

Uppgifterna rör motioner som SD lagt i riksdagen. Just det, vårt högsta styrande svenska organ. Ha det i minnet mina vänner.

 • SD vill förbjuda import, försäljning och distribution av djurporr. 7-klövern sa nej.
 • SD vill att enskilda medborgare ska ges möjligheten att välja facklig organisation. 7-klövern sa nej.
 • SD vill förbjuda niqab och burka på allmän plats. 7-klövern sa nej.
 • SD vill att man ska kunna återkalla et medborgarskap som fåtts på falska grunder och genom lögner. 7-klövern sa nej.
 • SD vill minska på antalet ledamöter i riksdagen. 7-klövern sa nej.
 • SD vill inte att statsråd och riksdagsledamöter ska ha dubbla medborgarskap. 7-klövern sa nej.

Detta var några exempel från den sandlåda vi vant oss vid att kalla riksdag. Utöver detta vet vi att partier ute i kommunerna vid flertalet tillfällen valt att rösta mot sina egna förslag p.g.a. att SD gett dem sitt stöd.

Ett annat komiskt exempel från ankdammen Sverige är detta: I oktober 2010 lade SD fram ett förslag om betyg redan från årskurs fyra. Detta väckte starka reaktioner och regeringen avfärdade förslaget föga förvånande. Igår. den 18/4, gick Jan Björklund (Fp) ut med förlaget om att införa betyg redan från årskurs fyra. Häpp!


Jan 2 2012

Montaser från Rosengård till riksdagen

Av Stefan K

Nu vill moderaterna ha ett mer förortsperspektiv i riksdagen och plockar in Montaser Eneim i konstitutionsutskottet.

Från årsskiftet ersätter Eneim Kajsa Lunderqvist som ledamot i konstitutionsutskottet och hans främsta mål är att lyfta fram ett Rosengårdsperspektiv i riksdagen. Tanken är att på riksdagsnivå förbättra läget för Rosengård och andra områden med liknande problematik.

Källa: Sydsvenskan

Eneims blogg

Eneims facebook (är facebookvän med Ship To Gaza Sweden)


Okt 13 2011

En dåres försvarstal II

Av Stefan K

William Petzäll går nu ut i en ”exklusiv intervju” och avslöjar spelet bakom petningen från SD.

Petzäll hävdar nu att hans intag av droger är rykten som förmedlats på Flashback av en nära vän som själv har drogproblem och att inlägget är skrivet under ett drogrus.

Vi vet av Petzäll själv att han lidit av alkoholproblem och tablettmissbruk. Senast stod han i SVT:s Debatt och erkände detta. Petzäll har också vid ett tidigare skede sagt att ”återfaller jag i mitt beroende lämnar jag min riksdagsplats”. Nu har han återfallit och inte bara en gång, men väljer att inte lämna sin plats utan istället agera politisk vilde.

I mina ögon är hans trovärdighet på nollpunkten, vilket är synd då jag personligen gillade hans debattstil i riksdagen. Nu står ord mot ord och det är som sagt svårt att lita på en person som petats, vänts ryggen och har uppenbara problem med sig själv och sitt beroende. Vilka media däremot litar mest på kan vi nog aningslöst gissa oss till.

Källa: Nyheter 24

Min personliga reflexion är följande:
Petzäll har öppet erkänt att han har problem med sitt beroende och detta är inget som gynnar honom som trovärdig riksdagsledamot. Hans trovärdighet står nog på noll och en sådan person finns det nog inget parti som vill se i sina led. Detta är dock inget unikt, utan personer med tvivelaktiga utspel ifrågasätts i samtliga partier, vilket vi nu kan se i Socialdemokraterna. Dock är det så att SD av kända skäl är mer utsatta än något annat parti, där media försöker hitta varje liten tråd som de kan väva ihop till en riktigt smaskig artikel som de övriga partierna inte är särskilt sena att utnyttja.
Jag vet inte varför Petzäll väntar sig ryggdunkningar och öppna armar av sina gamla partikamrater, när han svikit och uppenbart är villig att sänka dom med hjälp av media och en eventuellt avslöjande bok (som säkerligen kommer att uppmuntras av media). Att Petzäll flera veckor innan sitt avhopp, i hemlighet vände sig till Moderaterna för stöd, visar att han inte på några vis är en trovärdig person. Moderaterna är dessutom ett parti som med alla tillgängliga medel försöker bekämpa SD och som även bekämpade Petzäll med samma medel. Nu väljer han att agera vilde i riksdagen och sviker därmed det löfte han gav, om att lämna sin plats om han fick ett återfall, en plats som nu berövas en person som är villig att kämpa för SD:s politik.
Petzäll är förlorad som politiker och kommer att sitta väldigt ensam på ett hörn i riksdagen. Hans skyhöga lön och generösa förmåner styr givetvis hans val, oavsett vad han säger. Hur långt han nu är beredd att gå för att rädda sitt eget skinn återstår att se. Jag säger som Bert Karlsson i Debatt:
”Det bästa du kan göra är att lämna din plats och att inte försöka hämnas på dina gamla vänner”.


Okt 11 2011

Påökt för riksdagsledamöterna

Av Pettersson

Riksdagsledamöterna får sina ersättningar höjda med 1 000 kronor i månaden. Det nya arvodet blir från 1 november 57 000 kronor i månaden.

Enligt ett pressmeddelande från riksdagen har arvodesnämnden tagit hänsyn till löneförändringarna på arbetsmarknaden.

− Pettersson noterar att riksdagens arvodesnämnd har tagit hänsyn till arbetsmarknaden men inte till pensionärerna.

Stockholm TT


Sep 15 2011

KD-politiker: ”Koranen är oss främmande”

Pettersson

Det är inte bara Sverigedemokraterna som protesterar mot att en imam ska delta i gudstjänsten i Storkyrkan i Stockholm inför riksmötets högtidliga öppnande. Även kristdemokratiska riksdagsledamoten Annelie Enochson är motståndare till detta.

– Jag beklagar att Åke Bonnier (domprosten) har med en imam, säger hon till Nyheter 24.

Hon har redan tidigare protesterat mot Åke Bonnier, som hon beskriver som ”oerhört politiskt korrekt”.

– Åke Bonnier kunde låtit olika delar av det kristna trädet vara med, och roten i det kristna trädet är judendomen så det är naturligt att de är med. Koranen däremot är oss främmande, säger hon till Nyheter24.

Annelie Enochson (KD) säger till TT att hon protesterade redan för flera år sedan mot att en imam deltar i gudstjänsten.

– Jag tycker att detta är en kristen gudstjänst och vi har kristna traditioner i vårt land, det är det vår tradition är uppbyggd på. Jag ser gärna en ekumenisk gudstjänst med olika kristna familjer och även den judiska traditionen, eftersom vi har halva Bibeln gemensam. Men den muslimska, hinduiska och buddhistiska tron är andra världsreligioner, så det kan vi ha i andra sammanhang, men inte vid riksdagens högtidliga öppnande, säger Enochson.

− Pettersson undrar varför de överhuvudtaget har en gudstjänst med gudsmän oavsett sort inför riksdagens öppnande. Sverige är en sekulär stat, så religionerna borde hållas borta från staten.

TT 


Aug 9 2011

Kreativ flyktingpojke

Av Stefan K

Hanif Bali är en av moderaternas nya stjärnskott och en av alla dessa ensamma flyktingbarn som kommit till Sverige.

Hanif Bali föddes 1987 i den iranska staden Kermanshah. 2010 valdes han in i riksdagen som 23-åring efter att ha varit den yngsta och högsta placerade nykomlingen på den moderata riksdagslistan. Idag sitter han som ledamot i Arbetsmarknadsutskottet där han har ansvar för integrationsfrågorna.

Utanför riksdagen jobbar han som IT-konsult och är engagerad i flyktingfrågor.

Nu kommer dock det intressanta. Hanif Bali berättar att han som barn blev förd på en resa som tog honom vidare till Sverige, men att han inte förrän nu fått veta hur gammal han var. När Hanif Bali påbörjade sin färd som ensamt flyktingbarn var han 3 år. Det ni, mina damer och herrar. Som Mopsen skriver på sin blogg (tack för inspirationen till denna artikel): Som treåring kunde man knappt torka arslet själv. Länk till Mopsen

YouTube Preview Image

Apr 10 2011

Det går upp ett ljus.

Av Stefan K

Islam tillhör politik och politik tillhör islam. Vi måste använda oss av det för att samhället ska fungera. Islam är en komplett religion. Den är inte till bara för att existera hemma eller i moskén, så kallad amerikansk islam”.

Se bara vad vår profet lyckades förändra ett helt folk som levde i den yttersta ignoransen till att bli ett aktat folk och skapa en islamisk stat, med makt och stort inflytande. Tyvärr så ser det inte ut såhär idag”.

Dessa meningar utropades i en demonstration utanför riksdagshuset i mitten av december, då en stor samling muslimer uttryckte sin avsky för den svenska formen av demokrati. Med bland demonstranterna återfanns den moderate riksdagskvinnan, tillika handelsministern Ewa Björling.

YouTube Preview Image

I en debatt i riksdagen försvarade handelsministern sitt deltagande i demonstrationen och hon har också i andra sammanhang gett islam och muslimer sitt fulla stöd.

YouTube Preview Image

Var hennes chef och vår statsminister står i frågan har vi redan fått klart för oss. Det börjar alltmer gå upp varför Islam tillåts sprida sin propaganda och varför muslimer helt okritiskt hyllas i både riksdag och politiska debatter. Muslimerna växer snabbt i antal här i Sverige och utgör därmed en allt större väljargrupp. Nu ser vi också hur allt fler muslimer dyker upp i framskjutna positioner och detta förklarar varför muslimer tillåts ställa större krav och varför svenska politiker och makthavare böjer sig för dessa. Nu är inte längre frågan om Sverige blir EU:s första muslimska land, utan när.

I Riksdagen sitter redan 16 politiker med muslimsk bakgrund och ingen tror väl att dessa förespråkar en politik som gör det svårare för muslimer att utöva sin tro och följa sina egna lagar. Muslimer säger sig fly från sina hemländer för att de är förföljda, trakasserade och lever i icke fungerande stater. Nu kommer de hit och ämnar införa samma system som de man flytt från och våra folkvalda politiker bara bugar och öppnar sina armar. Ser de aldrig på internationella nyhetssändningar?

Så här fördelas muslimerna i riksdagen partivis:

 • Socialdemokraterna, 6 stycken
 • Miljöpartiet, 3 stycken
 • Moderaterna, 3 stycken
 • Folkpartiet, 2 stycken
 • Centerpartiet, 1 stycken
 • Vänsterpartiet, 1 stycken
 • Kristdemokraterna, 0
 • Sverigedemokraterna, 0

Källa: Demokratbloggen


Mar 21 2011

Upp till debatt!

Av Stefan K

Uppgörelsen om integrationspolitiken som Alliansen gjorde med Miljöpartiet har rört upp känslor, vissa för och andra mot. Det vi kan konstatera är att uppgörelsen är kostsam och slutnotan lär inte stanna vid de 1,7 miljarder som man redan lagt undan till projektet. Vi kan också konstatera att hela asylsystemet urholkats när nu personer som fått nej på sin asylansökan i samtliga tre instanser (Migrationsverket, Migrationsdomstolen och Migrationsöverdomstolen) vägrar att lämna landet och därmed belönas med fri vård, fri skolgång och rätten att starta företag. Att regeringen och extremisterna i Mp nu också kringgår gällande lagstiftning, lär kanske fortsättningsvis få oanade konsekvenser. Hur långt är samarbetspartierna redo att gå när de nu vill ge Sverige ett ansikte utåt som världssamvete och humanitetens högborg?

Vi som finansierar detta då? Vad har vi att säga till om i frågan? Förmodligen ingenting utan vi ska betala, knipa käft och göra avkall på vår egen välfärd.

Nu har i alla fall Sverigedemokraterna begärt en riksdagsdebatt i frågan och denna kommer att genomföras onsdagen den 30:e mars. Regeringens representant blir Tobias Billström, samme Billström som 2007 sade att vård till papperslösa ”skulle undergräva det svenska asylsystemet” och ”ge fel signaler, vara inkonsekvent och otydligt”

Begäran som SD lämnat in till talmannen ser ut som följer:

Regeringen presenterade under föregående vecka en ramöverenskommelse tillsammans med Miljöpartiet angående den svenska migrationspolitiken. Statsministern har beskrivit att överenskommelsen är historisk och att den pekar ut en långsiktig riktning för den svenska migrationspolitiken.

Svensk migrationspolitik är fortsatt en het fråga inom den allmänpolitiska debatten. Antalet asylsökande fortsätter att ligga på en hög nivå i ett Europeiskt perspektiv. Antalet ensamkommande minderåriga asylsökande har ökat från 400 per år 2006 till 2393 barn år 2010. Detta har skapat stora påfrestningar för många kommuner. Att denna kategori av asylsökande minskat i närliggande länder väcker också frågor om varför så ej skett i Sverige. I överenskommelsen talas det om att människor som vistas illegalt i Sverige ska få rätt att ta del av arbetsmarknad, vård, skola och omsorg. Genom detta sänder man ut dubbla signaler till hur samhället ska se på människor som fått avslag på sina asylsökningar genom att man underlättar dessa personers illegala vistelse i Sverige.

Detta är frågor som dagligen berörs i den allmänna samhällsdebatten och när nu regeringen och Miljöpartiet presenterat en ramöverenskommelse om invandringspolitiken är detta ett bra underlag till en debatt. Sverigedemokraterna begär därför att riksdagen håller en aktuell debatt om hur partierna ser på svensk migrationspolitik idag och i framtiden.
Feb 4 2011

Glädjedödaren Waberi

Av Eva-Marie

Den moderate riksdagsmannen islamisten Abdirizak Waberi har skrivit en motion med rubriken ”Kamp mot rasism”. Denna  man med rötter i Somalia  är rektor på en muslimsk friskola i Göteborg. Nu med denna motion vill han” att regeringen bör  undersöka möjligheten till en nationell upplysningsinsats som upplyser om den fara som kan drabba samhället och som kan förstöra de gemensamma  värderingar vi har när de mänskliga värdena frångås.”  Jag tycker att detta är magstarkt för att komma från just honom. Denna muslim som är allt annat än moderat i sina muslimska åsikter och utövande av sin religion. Vi har hört honom i intervjuver i  tv när han ger utryck för ja till månggifte, ja till aga av frun/ fruarna, åtskillnad av män och kvinnor, pojkar och flickor, förbud för musik som man kan dansa till, inte ta någon med motsatt kön i hand.

Man kan frestas säga att moderaterna köpt grisen i säcken. De var kanske så naiva att de inte förstod att denna man liksom inte passar in i vårt upplysta Svenska samhälle som har kommit långt i jämställdhet. Eller hemska tanke, de ville kanske endast vara politiskt korrekta och där står de nu med en gris i säcken. Hur skall de nu gå till väga utan att tappa ansiktet utåt, för de måste väl inse att denna Abdirizak Wasabi är en belastning? Eller som min moderate vän i Malmö sa ” pinsamt är endast förnamnet”.

Vidare kan man läsa i motionen att ”detta arbete bör riktas främst mot skolan i och med att dessa rörelser riktar sig till ungdomar när de är mest sårbara och påverkbara.”  Nu får iallafall jag rysningar, att använda dessa två ord, sårbara + påverkbara när man vet att han driver en muslimsk friskola och hyser åsikter inte alls konstiga för en muslim som följer Koranen. Då blir jag orolig, vad är det moderaterna släpat in i riksdagen!?? 

Nu kommer det mest hårresande i motionen läs…”Idag härjar en vind av rasism, hat och fientlighet i Sverige. Den kan åstadkomma stor skada och förstöra vårt samhälle som är byggt på jämlikhet, respekt, förståelse och tolerans. Vi behöver uppmärksamma den tysta majoriteten som är nyfikna, som möter nya kulturer och människor med nyfikenhet och öppenhet.Om majoriteten är tyst och glömmer vad man tidigare åstadkommit för öppenhet genom att ge utrymme för extrema åsikter och en förenklad verklighetsbild kan man få grupper som står mot varandra och ett splittrat samhälle”. Min kommentar till detta blir att det har vi redan gjort! Vi har gett utrymme för extrema åsikter. DU ÄR HÄR ABDIRIZAK. DU SITTER I RIKSDAGEN ABDIRIZAK. DU HAR EXTREMA ÅSIKTER WABDIRIZAK.

Ni som är riktigt intreserade av detta kan läsa motionen i sin helhet HÄR.

När skall riktigt många börja reagera mot den väg vi är på väg mot? I Svergie tas det både små steg och stora kliv för att vara muslimerna tilllags. Pettersson publicerade tidigare idag om ”en skitsak”,YouTube Preview Imagekan tyckas ett litet steg men klart en anpassning till ja till vad…..? Idag är det fredag och svenska barn har roliga timmen i skolan. En rolig timma som kan innehålla allt mellan himmel och jord. Teater, sång, dans, film osv osv. Jag kommer ihåg en del av mina roliga timmar när det begav sig på 60 och 70-talet. Vill visa er hur det kunde vara när jag var liten och man precis hade upptäckt The Beatles. Detta är ett klipp från en film som heter ”Poppulärmusik från Vittula” från en bok med samma namn av Mikael Niemi som utgavs år 2000. Jag lovar, en rolig timme i Skåne liknar en rolig timme i Norrland. Betänk om Abdirizak får bestämma, då blir det inte dans och förmodligen är de roliga timmarna ett minne blott. Är det dags att reagera??


Jan 6 2011

Extremistdebatt.

Av Stefan K

Den 14:e december begärde SD en debatt i riksdagen angående våldsbejakande islamistisk extremism. Detta gjorde man dagarna efter självmordsattentatet i Stockholm och dagen innan Säpo publicerade sin rapport om islamistisk extremism. Talmannen beviljade begäran tillsammans med partiernas gruppledare, men partierna var av naturliga skäl avoga i sin inställning. ”En sådan debatt skulle bara skapa oro, öka klyftorna och skuldbelägga alla muslimer”, hävdades främst från vänsterpartiet. Efter noga övervägande gav man till slut efter och lovade att ta debatten, men i sedvanlig svensk anda så ville/vågade man inte ta en uteslutande debatt om  den islamistiska extremismen, utan ville baka in den tillsammans med övrig extremism. Nu är datum för debatten spikad.

Onsdagen den 26:e januari kl. 09.00 sker debatten och den kommer att visas i TV.

Extremism i alla formar ska fördömas, debatteras och bekämpas. Vilken som kan anses vara mest farlig för det svenska samhället och dess medborgare har säkert alla en åsikt om.

 • 1. Den religiösa extremismen
 • x. Vänsterextremismen
 • 2. Högerextremismen

Så här beskriver Säpo den islamistiska extremismen i sitt dokument (pdf)

Så här beskriver man vänsterextremismen, länk.

Och så här högerextremismen, länk.


Okt 7 2010

Uttåget på Årets riksmöte

Riksmötet för 2010/2011 öppnande den 5 oktober, först med lite musik av Livgardets Dragonmusikkår som spelade på Mynttorget sedan bar det vidare till gudstjänst i Storkyrkan.

Där snackade biskopen i Stockholms stift Eva Brunne lite skit om att alla människor är lika mycket värda utom Sverigedemokrater och de 340 000 väljare som röstade på dem och andra oliktänkande i vårt land. Sverigedemokraterna blev sura och tågade ut ur Storkyrkan i protest för att Guds ord om att alla människor är lika mycket värda inte gäller dem − det blev det lite rabalder av men det är väl snart glömt.

 − Det jag undrar över är varför inte fler protesterade, reste sig och tågade ut med buller och bång. Att öppna ett riksmöte som är hela landets angelägenhet i en kristen kyrka när hela landet är nedlusat av muslimer och flera riksdagsledamöter bekänner sig till den sanna tron, Islam.

Svenska staten ska vara glada om det inte dyker upp 1000-tals med stämningar från muslimer som känner sig kränkta över att rikets viktigaste institution öppnar i lokal full med kors, krucifix och allt annat av djävulens påfund som inte är godkända av den ende guden och hans profet Muhammed.

 − Dessutom, när inte ens svenska skolbarn ska få ha sina avslutningar i kyrkan varför i helvete ska då Svenska staten få skymfa de rättroende med ett riksmöte i en lokal som icke är godkänd av Allah?

Silveraltaret i Storkyrkan med en massa hedniska symboler…