Jul 9 2012

Kamprad skänker pengar

Av Stefan K

Ingvar Kamprad skänker 75 miljoner till ett äldreboende…i Schweiz.

Tänk vilken nytta miljardärer som Ingvar Kamprad skulle kunna göra för svensk ekonomi. Istället jagas han med blåslampa av journalister och vårt skattesystem skrämmer fortfarande bort många med resurser. Vänstersocialisterna i riksdagen vill höja skatterna rejält för de med högre inkomst, för att därmed finansiera vår havererade välfärd. Frågan är hur många fler som då lämnar Sverige med sina förmögenheter, inkomster och satsningar? Miljardärer som Ingvar Kamprad behövs i Sverige, även om kommunistslyngel ofta har med sig en banderoll under sina demonstrationer där det står ”Vi behöver inte de rika”.

Källa: SvD


Apr 11 2012

Romerna kommer – plundringståg i Schweiz

Av Pettersson

Många är upprörda efter tidningen Die Weltwoche senaste nummer med en pistolviftande 4-årig romisk pojke. I tidningens senaste nummer är romisk kriminalitet huvudnyheten och flera har anmält tidningen för utmålande av romerna som kriminella och för brott mot schweiziska antirasism lagar.

Philipp Gut, Weltwoches underredaktör och medskribent till artikeln tycker dock att kritiken är felaktig, ”zigenare använder sina barn för brottsliga ändamål och den riktiga skandalen är att ingen av dem som är upprörda gör någonting åt utnyttjandet av de romska barnen”, säger han.

-Pettersson säger att det är ungefär som när Myten Ullenhag och andra förnekar problemen och skjuter budbäraren i stället för att försöka komma åt kärnan och lösa missförhållandena.

Die Weltwoche   Swissinfo

 


Jan 25 2012

Det svarta fåret

Av Pettersson som tackar för brevet från Frankrike.

Schweizarna skämtar inte med förolämpningar. Här är en ny typ av valaffisch – kan våra modiga politiker försvara vårt land.

Texten är vulgär och använder de utryck som araber och svarta använder för att visa sitt förakt.  

Knullar du Schweiz?    

Sprutar du! )

Rösta på UDC!       

- Pettersson tycker Sverigedemokraterna är en samling mesar i jämförelse.


Nov 20 2011

Biblar eldades upp

Av Stefan K

Okända angripare tog sig in i en kyrka i Schweiz och eldade upp biblar som man lagt på altaret.

Flera oidentifierade personer sågs ta sig in i en kyrka i västra Schweiz i lördags kväll, där de travade biblar och andra föremål uppe på altaret som de sedan tände på.

Det är väl lika bra att inte ha förutfattade meningar, men det var säkerligen personer som inte gillar kristendomen.

Källa: TT


Okt 28 2011

Kränkta muslimer vill avskaffa flaggan

Av Stefan K

Danska Kristeligt Dagblad skriver att muslimer boende i Schweiz känner sig kränkta av korset i landets flagga. LÄNK.

Ärligt talat kära vänner, så blir jag allt mer trött på dessa kränkta muslimer och frågar mig allt oftare varför de befinner sig i den del av världen som de uppenbart avskyr och tar avstånd ifrån.

Bara för att jäklas visar jag Schweiz flagga…

…tillsammans med vår egen, som jag tänker låta hänga på balkongen hela vintern bara för att jäklas…

…och bara för att vara riktigt fredagsjäklig, spelar jag denna låt.

YouTube Preview Image

Okt 17 2011

Schweiz kan rösta om invandring

Av Pettersson

Schweiziska folkpartiet (SVP) säger sig ha ordnat nog många namnunderskrifter för att kunna kräva en folkomröstning i syfte att ”stoppa massinvandringen”. SVP – Schweiz största parti – vill folkomrösta om att återinföra en invandringskvot och inom tre år omförhandla alla internationella avtal som kvotinförandet strider emot.

Bland annat har Schweiz ett avtal med EU där EU-medborgare ges rätt att bo i Schweiz, om de är ”ekonomiskt självförsörjande”.

Pettersson drömmer om…ja, ja drömma får man men vad hjälper det.

Genève TT-AFP


Okt 9 2011

”Rekordsvensken” Zigenare i 260 km med barn i baksätet

Av Pettersson

Film på hur en svensk medborgare kör i över 260 km i timmen – med barn i baksätet – upprör i Schweiz. Under den gångna veckan har svenskens fortkörningsrekord skapat stora rubriker i landet.

Tidningen Blick har släppt en video där den svenske medborgaren, ursprungligen östeuropeisk rom, stolt visar upp hur han kommer upp i över 260 kilometer i timmen under mörkerkörning med ett barn i baksätet. På bilderna syns varken barnstol eller bilbälte, skriver Blick.

Samme svenske zigenare  var med sin Mercedes SLS AMG involverad i ett rekordförsök på Autobahn förra året. Då stoppades han misstänkt för att ha kört 290 km i timmen och fick bilen beslagtagen. Han ålades också att betala ungefär 200 000 kronor i böter. 

Filmen på Blick


Sep 30 2011

Skärpta regler i Schweiz

Av Stefan K

I Sverige går vi mångkulturen till mötes, i övriga Europa skärper man kraven. Sist ut är Schweiz som väntas införa fyra nya regler i invandringspolitiken.

Under torsdagens extramöte i det schweiziska nationalrådet hade 50 motioner lämnats in angående invandringspolitiken. Fyra av dessa godtogs:

  • SVP:s förslag om burkaförbud på allmän plats.
  • SVP:s förslag om att övervaka flyktingars resvanor.
  • FDP:s förslag om indraget bistånd till länder som vägrar ta emot återförvisade asylbedragare.
  • CVP:s förslag om högre krav för medborgarskap.

SVP är Schweiz motsvarighet till SD, FDP är motsvarigheten till FP och CVP till KD. M.a.o. så är man i andra länder eniga över partigränserna när det gäller synen på invandrings- och flyktingpolitiken. I få länder beter sig vuxna politiker som trotsiga förskolebarn när denna fråga ska debatteras, som man gör i Sverige.

Källa: Fria Tider