Jul 14 2012

Gudrun Schyman

Av Pettersson

Gudrun Schyman gillar att provocera och göra slut på pengar, andras pengar.

1999 var hennes inköp med riksdagens kort omöjliga att granska. Hon hade använt riksdagens kontokort för en kvarts miljon kronor. Utan att lämna in ett enda kvitto. Hon har bland annat betalat sina resor på julafton utan att lämna in verifikationer och minns inte var hon varit – på julafton!

2002 – kallade hon och jämförde svenska män med afghanska talibaner.

En annan gång skickade hon en taxi över 30 mil för att hämta sin kvarglömda handväska och lät skattebetalarna stå för räkningen.

2003 erkände hon skattebrott och slapp åtal men dömdes för vårdslös skatteuppgift och tvingades avgå som vänsterledare.

Skattemyndigheten i Malmö har haft roligt när de kollade Gudrun Schymans deklaration. Det mesta är nämligen helt uppåt väggarna.

En måltid på anrika restaurang Maxim i Paris, där särbon Jacques Öhlund bor, betalades av vänsterpartiet!Trots det drog Gudrun Schyman av 1 719 kronor.

En resa till Singapore, Nya Zeeland och Australien uppgav Gudrun Schyman ”efter insänd komplettering” hade kostat 13 833 kronor som hon ville dra av. Det pinsamma är att biljetten var gratis. Schyman drog nytta av sina Eurobonuspoäng och flög fritt till andra sidan jordklotet. Det enda hon behövde betala var 457 kronor i flygskatt.

2010 – Gudrun Schyman eldade upp 100 000 i kontanter i protest mot löneskillnaderna mellan män och kvinnor ─ att det var en nettoårslön för de underbetalda kvinnor hon säger sig försvara bekommer nog inte Gudrun, hon är van att bränna pengar, oftast skattebetalarnas utan att rodna.

Nåväl, det var lite, bara lite om Schymans moral och vanor, att hon ofta varit skitfull även på arbetstid kan vi ta en annan gång men när hon är upprörd över lite korvreklam som hon tycke är sexistisk är hon nog mest upprörd över att hon håller på att bli bortglömd…för att spela på sex har hon aldrig varit blyg för när det passat henne…hon är hel enkelt en snål egoist.

Gudrun Schyman Feministiskt Initiativ – FI om detta tycker Pettersson FI Fan, Gudrun tillhör de människor som tycker att dubbel-moral är dubbelt så bra så tillbaks till korven… 


Jun 22 2012

Fredagsmys

Av Eva-Marie

Jag och de övriga på Petterssons vill önska dig en glad Midsommar och en svenskare helg och högtid finns det inte än just Midsommar. En högtid och ett kulturellt firande av sex. Fruktbarhetens högtid då vi dansar runt den livgivande befruktaren och de kvinnliga ringarna träs på stången. Nu bjuder jag er till hur det kan gå när man vill skörda om nio månader.

YouTube Preview Image

Maj 25 2012

Fredagsmys

Av Eva-Marie

Sommaren har kommit i hela vårt land verkar det som och vi nordbor tinar upp. På begäran av våra kvinnliga bloggläsare försöker jag att tillfreds….nja hur skall jag formulera mig här då?

Om jag säger som så då, att ibland blir det kanske lite väl ”gubbsjukt” och då träder jag in för att balansera upp lite grann. Om jag lyckas det är en helt annan femma och det är upp till dig att avgöra. Smaken är som baken delad och när jag var på stranden i förrgår då såg man inte mycket av den varan för jag var tämligen ensam ute på brygga fyra, Ribersborgsstranden i Malmö.

Det hade varit skönt…jag menar roligt om man varit några fler eller i vart fall två som de två albanerna som jag inte såg men håll med om att det ser intressant ut med vad de håller på med?

YouTube Preview Image

Däremot fångade jag på bild en byggnad som likt en en………..reste sig upp mot skyn.

Vi Malmöbor som gillar Ribban och alla ni andra med som gillar att bada och sola tillsammans passa på att gör det då.

Vi vet inte när könsapartheiden slår till i vårt öppna tillåtande…..land. Vaknar vi eller är vi ett mentalt slaktat folk?

Separata badtider separata stränder en nutid och ett framtidsscenario.Må det inte hända, mota Olle i grind.

Ha det gott och trevlig skön helg.


Feb 24 2012

Fredagsmys

Av Eva-Marie

På begäran från en del av våra kvinnliga bloggläsare skapar jag inlägg som vänder sig till, oss alla egentligen. Just detta inlägg studerar vi sådana undanflykter och lögner som antagligen många av oss hört? Uppkopplad mot en satellit!?

YouTube Preview Image

Nov 12 2011

Muslimsk man bestämmer i Sverige?

Av Eva-Marie

Dörren skall vara stängd, det är min fru, jag skall prata med din chef, min fru skall ha en kvinnlig läkare/tandläkare, jag skall ha en tid nu, hon kan svenska men det är min fru, det är hennes konto men det är min fru, jag skall vara med det är min fru.

Ni undrar nog vad jag skriver om? Det jag skriver om är citat hämtat från vården och inom andra serviceområden. Att sitta i reception har blivit alltmer bisarrt i vårt land. Att arbeta inom vården har blivit alltmer hotfullt. Männen (och kvinnor)komna från andra kulturer och från en helt annan tideräkning går numera ofta under benämningen KRAVMASKINER.

Om du vågar ställa frågorna om du vågar lyssna då får du reda på mycket. Kanske är du själv inom vården eller i ett serviceyrke kanske har du råkat hamna mitt i detta jag skriver om. Fler och fler är vi som ser verkligheten som den är, låt oss berätta.

I veckan som gick fick jag höra något som gjorde mig ledsen (och arg). Visste ni att det finns muslimska kvinnor som gör allt vad de kan för att få till en stund ensamma på våra mödravårdscentraler. Kvinnor som redan fött många barn och inte orkar med fler graviditeter. En önskan om abort för att klara av tillvaron.

Abort som preventivmedel utan att mannen skall få reda på det. Hur sjukt är inte det!? En man som kräver att vara med inne på alla undersökningar för att han just är man och bestämmer ALLT. Om personal försöker få en stund ensam med kvinnan det är då HOTBILDEN träder in. Rasiststämpeln och hot om våld numera vardagsmat på våra vårdinrättningar.

Dessa muslimska kvinnor är mannens ägodel. Han bestämmer om sin och hennes sexualitet. Han bestämmer om hur vi skall inrätta vården i hans godkännande. Han bestämmer om vi skall få prata med hans fru. Han bestämmer om frun skall stängas in i en lägenhet i Sverige. Om han reser bort då passar frun på att göra abort på våra sjukhus. Som man bäddar får man ligga men det kostar oss i Sverige både ekonomiskt och männskligt lidande.  Vill vi ha det så här!??


Okt 5 2011

Kåt polis

Av Stefan K

En gränspolis krävde både sex och narkotika av en kvinna vars man var utvisningshotad.

Villkorlig dom och 40 dagsböter blev straffet för gränspolisen som krävde sex och narkotika för att hjälpa en kvinna vars man hotades av utvisning.
Källa: TT
Den gripna polisen har tidigare dömts för rattfylla och narkotikabrott.

Brukar inte kvinnor tända på män i uniform, eller är det män i uniform som tänder på kvinnor?


Aug 22 2011

Goda grannar

Av Eva-Marie

Dessa grannar, alltså de danska, hittar då på så att en vanlig svensk blir generad. Den svenska modellen , den svenska synden, de som myntade dessa uttryck tog nog fel på land?

Man lär sig något nytt varje dag och igår blev jag upplyst om att finnarna i Malmö är förbannade. Deras finsktalande präst är uppsagd, därför kände dom sig nödgade att samlas till en demonstration genom staden.

Det där med danskarna är lättare att förstå men de religiösa finnarna kan väl ta och be en bön!? Jag kom nu osökt att tänka på en tävling mellan broderfolk. En riktig finnkamp där vi vann. Man kan tävla i och med allt, en jag känner kom på andra plats i en fastlagsbulleätartävling. Den slutade likadant som i finnkampen.

 YouTube Preview Image


Maj 6 2011

Fredagsmys?

Av Eva-Marie

Jag hittade en länk till SVD om något som en del går och grubblar på? Kanske inte så vetenskapligt som det StefanK skrev om i sitt inlägg men väl så känslosamt. Eduardo Grutsky före detta troende jude funderar så här:

Jag vet att den mesta sexuella aktiviteten sker i hjärnan och förut var jag helt övertygad om att omskärelsen inte påverkat mig alls sexuellt. Men i dag undrar jag.Motståndet mot att sluta med omskärelse förstärks av att många omskurna män vägrar diskutera ingreppet eftersom det orsakar mycket ångest hos dem, tror han också. Ingen vill ju i vuxen ålder ställas inför tanken att man kanske skulle kunnat njuta mer av sex än man gör.

 


Feb 22 2011

Tips för morgondagen

Av Eva-Marie

Ett litet tips i all välmening. Imorgon kan man chatta om sex, lust och familjeliv på sydsvenskans nättidning.  Att hålla igång sexlivet skapar frustration för många småbarnsföräldrar. Martin Söderquist, psykoterapeut som jobbar på Malmö stads familjerådgivning, chattar klockan 14 i morgon 23/2, om att hitta tillbaka till varandra. Ni kan ställa era frågor redan nu, bra va?

Så bra att det finns någon som tar tag i detta viktiga ämne. Ett känsligt ämne för de allra  flesta och framför allt ett privat ämne. Vi i Sverige har kommit långt, det var inte så länge sedan som en ogift mor var en skam. Men mitt bland oss i Sverige lever de som är för oss långt tillbaka i tiden, vad gäller denna fråga. Flickor och kvinnor som i vårt land bär upp familjens och släktens heder genom att ”hålla” på sig. Annars…. Pojkar och män lever där enligt annat regelverk och moral. 

Tvåtusentalet är en tid och medeltiden en annan tid. Här har vi skapat ett nytt nutidsord, Bolibompasex. Hejå hå chatta på.