Aug 30 2012

Vill vi ha demokrati?

Av Eva-Marie

Vill vi ha demokrati? NEJ Vill vi ha islam och Sharia JA.

Snacka om att det behövs ett Counterjihad!! Radikala islamister förenar sig och vill vi leva stående och slippa krypa för islam gör vi detsamma, organiserar oss. Låt dig inte tryckas ner utan skit i alla dumma stämplar som du kan få på dig. Stå rak mot det islamska hotet annars blir du trampad på, tolerant mot de intoleranta är att begå självmord.

Om du inte orkar med att se hela propagandafilmen där muslimer uppmanas att kämpa för ett islamiskt kalifat  spola då till 6,30. Vill vi ha demokrati NEJ vill vi ha islam och sharia JA. En riktig skräckfilm, för denna sortens skräckfilm blir jag rädd.

Låt dig inte luras av de som säger att det inte är så farligt och att det kommer att ta tid att anpassa sig som muslim i det nya landet och att vi skall ha tålamod för att muslimerna i Sverige är snälla men de behöver tid………..och under tiden flyttas positionerna fram steg för steg. Våra bostadsområden fylls successivt på med pyjamasklädda män och vandrande tält, fler än jag som ser det? Till den som hävdar att en moské är inget att vara rädd för och anser på fullaste allvar att det är en byggnad som endast är farlig om man klättrar upp på den och ramlar ner. Till dig säger jag TROR DU PÅ TOMTEN MED?

YouTube Preview Image

Aug 26 2012

Sharia 4 Sverige?

Av Eva-Marie

Idag fortsätter vi med ännu ett klipp och här fås en muslim att berätta vad som väntar den som överger ”tron” . Fast det gäller ju endast när man praktiserar Sharialagarna i muslimska länder!? Som jag ser det har vi två vägar att gå, att stå upp och kämpa emot eller ner på knä och krypa. Vad väljer du?

YouTube Preview Image

Richard Dawkins är en brittisk ateist och har titlar som ethologist, evolutionary biologist and author. He is an emeritus fellow of New College, Oxford, and was the University of Oxford’s Professor for Public Understanding of Science


Aug 19 2012

En månad i fängelse – icke muslim åt offentligt under ramadan

Av Pettersson

Ramadan är över för denna gång, lite festligheter för muslimerna är väl allt som återstår men en icke-muslim på Västbanken har några dagar kvar i det palestinska fängelset.

Hans brott var att tillsammans med fem andra personer ätit på allmän plats under den muslimska fastemånaden ramadan och dömdes till en månad i fängelse enligt Palestinian Media Watch.

Märkligt nog påstår de palestinska ledarna med president Abbas i spetsen till FN och andra internationella aktörer att den palestinska stat man vill skapa ska vara en demokratisk stat där mänskliga fri- och rättigheter respekteras.

Vi ska veta att på kristendomens födelseplats är 90 % av befolkningen muslimsk och 10 % kristna men kristna ska alltså tvingas leva som muslimer i de palestinska områdena.

Ordföranden för de palestinska myndigheternas shariadomstolen, Sheikh Yusuf Ida’is, säger rent ut: vi måste övervaka gatorna och strängt straffa var och en som äter offentligt under ramadan… våra gator är islamska…”

- Pettersson säger inte mer än att ingenstans där muslimer har makt respekterar de andra människor…

Läs gärna lite om det palestinska förslaget på lag när och om de får en egen stat och fråga er sedan hur PK-idioterna kan tro på ett enda ord när de påstår att de vill ha demokrati… Palestine Basic Law 

YouTube Preview Image

Aug 18 2012

Islamister vill ha egen stat i Oslo

Av Pettersson

Norska VG rapporterar om ett hotfullt brev som sänds till norska regeringen och media. En grupp norska muslimer påstår att de ska skapa en islamsk stat i stadsdelen Grönland i östra Oslo.

”Vi vill inte vara en del av Norge. Och vi ser inte det heller som någon nödvändighet att flytta från Norge då vi är födda här och Allahs jord tillhör alla. Men Grönland blir vårt. Spärra av stadsdelen och styra som vi önskar. Det är bäst för bägge parter. Vi vill inte leva tillsammans med skitiga odjur som er”, skriver gruppen. 

På flera nätsidor uttrycker unga män sitt stöd för den islamistiska separatismen. Många är utlänningar, men även ”etniska norrmän” som konverterat till islam finns i leden. Bland annat menar medlemmar i gruppen att islam ska dominera hela världen och att norrmän ska betala skatt till muslimerna.

Gruppen fortsätter ”Kan norska soldater ta flyget till Afghanistan så kan Usama och Mohammed ta flyget till Norge inshaAllah. Nu måste regeringen vakna och ta ansvar innan kriget kommer till Norge. Innan muslimer tvingas ta det nödvändiga steget. Blanda inte ihop muslimernas tystnad med svaghet. Dra inte nytta av det muslimska tålamodet. Tvinga oss inte att göra något som kan undvikas. Detta är inte ett hot, bara ett ord av sanning. En varning om att konsekvenserna kan vara dödliga. En varning om ett 11 september på norsk mark eller större än 22 juli attacken. Det är för ert eget bästa och i ert eget intresse. ”

-Pettersson noterar att det inte hörts ett ord om detta i svenska media men våra muslimer är väl snällare…

Den islamistiska gruppens flagga. Den samma som al-Qaida använder.


Aug 9 2012

Han stal en moped. Straffet: en avhuggen hand.

Av Pettersson

Onsdagens offentliga bestraffning i norra Mali är det senaste tecknet på att islamisterna som kontrollerar området har infört religiösa sharia-lagar.

- Vi ska göra samma sak i staden Gao snart, säger en lokal ledare. För inte så länge sedan stenades ett ogift par som varit tillsammans i många år och hade flera barn tillsammans. Militanta islamister kontrollerar norra Mali efter att ha dragit nytta av en militärkupp

- Pettersson förstår inte fulmedias språkbruk. Finns det något annat än militanta islamister?  

Bamako TT-AFP


Jun 26 2012

Egyptier slog ihjäl gravid hustru för att hon ”röstade fel”

Av Olli Rein

JIHAD I MALMÖ

En rörmokare i Alexandria misshandlade sin gravida hustru till döds sedan hon berättat att hon inte röstade på Muslimska Brödraskapets kandidat Mohammed Mursi, berättade den demokratiska tidningen Al- Wafd på söndagen. Då Egypten inom kort förväntas införa sharialagstiftning kommer mördaren sannolikt inte att åtalas.

Rörmokaren visade sig vara värre skitgubbe än man hade trott. En riktig islamistisk skitgubbe av allra värsta sort . Men kvinnor behandlas ju med  respekt enligt koranen, och som tur är så är ju islam fredens religion.  Om kvinnans lott kan vi läsa i den fjärde Süran. ”Männen vare kvinnornas föreståndare på grund av det företräde, Gud givit somliga framför andra. Om I gören det rätta och frukten Gud, så är Gud förvisso överseende och barmhärtig”. Koranen ger alltså genom Gud en viss sanktion för det männen gör sina hustrur. I Guds, den barmhärtige förbarmarens namn!


Jun 20 2012

Islamister i Mali utdömer spöstraff

Av Pettersson

Islamistgerillan Ansar al-Din som började införa sharialagar i norra Mali i mars har nu också börjat utdela straff. Enligt ögonvittnen har en man och en kvinna i Timbuktu fått 100 piskrapp vardera, för att ha fått barn utan att vara gifta.

 Ytterligare sex kvinnor som fått barn utom äktenskapet väntar på att ”straffas enligt islamisk lag”, säger en polis i Timbuktu. Ansar al-Din vill inte ha en självständig stat utan enbart införa sharialagar, sade gruppen i ett uttalande på onsdagen.

Islamisterna och tuareggruppen MNLA, som vill ha självständighet för ”staten Azawad” i norra Mali, stred tidigare i år för att få kontroll över landets norra delar. Planer på att utropa en gemensam stat föll samman i maj på grund av frågan om sharialagar.

-Pettersson tycker att vi ska införa sharia-lagar och döma islamister enligt medeltida islamsk lag här också…

Bamako TT-AFP


Maj 20 2012

Tyska skollektioner om islam fick motsatt effekt

Av Pettersson

Förra året införde tyska myndigheter lektioner om islam på skolschemat. Meningen var att försöka sammanföra muslimer, kristna, judar och andra i någon sorts samhörighet. Tyska myndigheter sa även bestämt att Islam sprider fredens budskap och det var grunden för lektionerna.

YouTube Preview Image

Eller som utbildningsdepartementet uttryckte det: “Ni  kommer inte hitta en fras eller en mening i Koranen som talar om för eleverna att man måste förfölja medlemmar av andra religioner

Men lektionerna har istället fått motsatt effekt. Lärarna i islam, och ett antal muslimska elever, sprider istället hat mot judar och kristna på lektionerna. I en skola sa läraren: “Kristna som går på diskotek, dricker alkohol eller har en pojkvän utför onda gärningar. ”Kristna och judar!”, Säger Allah, ”Tro i Koranen innan det förstör era ansikten ‘”

Dessutom sprids shariapropaganda av extremisterna landet runt vilket inte hjälpt till att sammanföra eleverna. Tvärtom. De muslimska eleverna tar intryck och radikaliseras vilket spär på hetsen under lektionerna. Många unga anser också att islam står över tyska lagar och Tyskland delas allt mer in i för- emot islamgrupperingar, där unga muslimer avskyr väst.

-Pettersson säger att myndigheterna är blinda – där som här…

Externt


Apr 21 2012

Muslimer vill ta över Storbritannien

Av Stefan K

Just nu pågår en medial kampanj där man vill få oss vanliga svenskar att förkasta varningarna om att Islam ska ta över Europa.

Personligen har jag sett åtskilliga filmer på Youtube och dokumentärer på TV där högt uppsatta muslimer, politiker, mullor och imamer, öppet säger att detta är deras mål och att det redan sker med högt barnafödande och infiltration av myndigheter och politiska organ. Många tar dessa ord på allvar, andra förkastar dem och till de sistnämnda hör politiker och journalister som ivrigt förmedlar sitt budskap till naiva svenskar. Vilka som har rätt, vilka som får rätt och vad framtiden utvisar får vi se. Det är dock oroande att dessa ord om Islams övertagande av Europa framställs och att de inte kommer från galna extremister och maskerade terrorister, utan från högt uppsatta potentater med stor makt över den muslimska befolkningen.

Annika Clemens, journalist på SN, som bidrar till tidningens nya artikelserie ”Den delade staden” tillhör de som avfärdar detta som högerextremt nonsens, vilket hon senast gjorde i dagens tidning. Nu vet jag inte om Annika sett den norska dokumentären Det muslimska brödraskapet, den brittiska Undercover Mosque eller någon av de hundratals Youtube-filmer i samma ämne, men här har hon och övriga skeptiker ett nyhetsinslag från CNN som säger att fårhagorna kanske inte bara kan viftas bort.

YouTube Preview Image

Annika Clemens når ni här om ni vill fråga henne om något.


Mar 16 2012

Den arabiska våren?

Av Stefan K

Tunisier demonstrerade för sharia.

Börjar vi nu ana frukten av de frön som såtts under den arabiska våren? Idag samlades tusentals tunisier för att kräva att sharialagar skrivs in i den nya grundlagen. ”Tunisien går mot en demokratisk tid”. Minns ni hur många som sa det efter upploppen i landet?

Källa: TT


Mar 9 2012

Muslimer gillar inte hundar…

Av Stefan K

…men det är bara en oskyldig början på något som är tänkt att förändra hela västvärlden.

Har berättarrösten rätt eller fel? Vill vi veta?

YouTube Preview Image

Mar 4 2012

Muslimska domstolar på frammarsch i väst

Pettersson har kopierat en debattartikel ur Göteborgsposten skriven av Gunnar Sandelin och Karl-Olov Arnstberg.

Inom EU talas det allt oftare om juridisk pluralism. I praktiken betyder det att ett rättssystem där kvinnors vittnesmål är mindre värda får legal status, framhåller Gunnar Sandelin och Karl-Olov Arnstberg.

I Storbritannien finns sedan många år ett parallellt rättsystem med i dag ett 90-tal shariadomstolar som tillåts att fatta beslut i familje- och affärsangelägenheter. Även om domarna formellt sett enbart är rådgivande, ges de legal status bland muslimer, såväl i väst som i det ursprungliga hemlandet. Imamerna får därmed ett mycket starkt inflytande.

En kvinnas vittnesmål är bara värt hälften i förhållande till en mans. Familje- och vårdnadstvister avgörs regelmässigt till männens fördel och kvinnor i haltande äktenskap är inte tillåtna att inleda en ny sexuell relation. Detta är några av de oönskade konsekvenserna av en mångkulturell ideologi, som myndigheter verkar för också i Sverige.

Den brittiska organisationen One Law for All driver sedan 2008 en omfattande kampanj mot sharia i Storbritannien. Bland annat rapporterar organisationen att det i England under bara ett år ingåtts fem äktenskap med flickor i åldern nio till elva år. De spårar också tydliga länkar till islamismen i Iran.

Grekland är det enda europeiska land där shariadomstolar existerar inom ramen för det statliga rättssystemet, en kvarleva från det tidigare osmanska imperiet. Det muslimska kravet på sharialagstiftning växer emellertid i såväl Europa som USA.

I stället för mångkulturalism talas det därför inom EU allt oftare om juridisk pluralism. I Belgien finns sedan förra året en shariadomstol i Antwerpen, där den radikala muslimska gruppen Sharia4Belgium vill skapa ett landsomfattande parallellt islamiskt rättsväsen. I Tyskland sade i februari Jochen Hartloff, socialdemokratisk justitieminister i förbundslandet Rheinland-Pfaltz, att han ville föra in en muslimsk rättsskipning i civilmål, en ståndpunkt som renderade honom skarp kritik från kvinnorättshåll. I Norge öppnade Tor Langbach, chef vid Domstolsadministrationen, i september 2011 upp för att ge muslimska konfliktråd officiell status, men justitieminister Knut Storberget tillbakavisade förslaget med motiveringen att rättsväsendet bör vara religionsneutralt.

En religiös offentlighet. De muslimska ledare som för fram kravet på juridiskt självbestämmande är vanligtvis också verksamma som aktivister inom den islamiska rörelsen. Muslimska brödraskapets chefideolog Yusuf al-Qaradawi har uttalat att alla muslimer bör eftersträva att bygga upp sina egna samhällen, annars kommer ni att smälta som salt i vatten. Ett sådant identitetsbevarande kräver att muslimer i väst ges möjlighet att inrätta offentliga institutioner som drar en gräns mot omvärlden. Kravet på shariadomstolar är således ett delprojekt i målsättningen att avskilja muslimer från icke-muslimer i en islamiskt organiserad offentlighet. Medan ledare och intellektuella i väst siktar in sig på kommunikation mellan olika kulturer säger Al-Qaradawi rent ut att dialogen med eliten i väst går ut på att bereda mark för islam.

Sveriges regering konsulterar ofta Sveriges muslimska råd, där flera rådsmedlemmar tillhör eller sympatiserar med Muslimska brödraskapet. I praktiken innebär det att staten erkänner en islamistiskt präglad organisation som företrädare för landets alla muslimer. Vi har frågat ledande jurister men några uttalade ambitioner på att i Sverige upprätta godkända råd eller domstolar med sharia som bas känner de inte till.

Postmodern vänster hejar på. Maryam Namize, ordförande i One Law for All, besökte i februari Stockholm. Hon angav sin egen politiska hemvist som långt till vänster vilket är av betydelse att veta när hon berättade om muslimska områden i Storbritannien som styrs av imamer, med stöd av den postmoderna vänstern.

Denna vänsters företrädare, som agerar efter devisen min fiendes fiende är min vän, försvarar islamismen och lierar sig med den politiska eliten i Syrien och Iran i stället för att vara förankrad i arbetarklassen i hemländerna och i de muslimska staterna. Hon underströk att deras tal om islamofobi bereder väg för islamistiska krafter. I Storbritannien har denna oheliga allians resulterat i vad motståndarna till shariadomstolar kallar för sekulära fatwor och tyst inkvisition mot oliktänkande.

Undertecknad journalist var den ende i yrkeskåren som var närvarande på Namizes föreläsning. Varför?

Gunnar Sandelin, socionom och journalist. Karl-Olov Arnstberg, professor i etnologi.

-Pettersson undrar också…Varför går vi steg för steg mot medeltiden?


Feb 22 2012

PK idioten

Av Pettersson

Här har vi en tjetjen som söker asyl i Sverige. Sveriges Radios reporter väljer givetvis att ställa sig på tjetjenens sida trots att han påstår att han tillhört den separatistiska gerillan i Tjetjenien som kämpar för wahhabitiskt islamiskt styre med sharialagar.

Migrationsverket säger att det är oklart vem han är.

– Den dumme reportern påstår att migrationsverket ska utvisa tjetjenen trots att de inte vet vem han är!!!

- Pettersson säger att talar tjetjenen sanning ska han utvisas! Vi ska inte ha militanta fanatiska islamister i vårt land och ljuger han ska han ut, vi ska inte ta emot människor vilka vi inte vet något om eller vad de har för bakgrund.

Studio Ett, ett fulmedia som kallar sig opartiskt.


Jan 9 2012

Muslimer infiltrerar politiska partier

Av Stefan K

Alla ni som sett den norska dokumentären ”Det muslimska brödraskapet” har säkert samma ord ringandes i era öron. Islam ska ta över Europa och detta sker redan genom infiltration. I England är det redan verklighet.

Brittiska Channel 4:s nyhetsprogram Dispatches gjorde i mars 2010 ett reportage om hur muslimska fundamentalister infiltrerat Labour i syfte att införa sharia-lagar och muslimska kalifat i Storbrittanien.

Del 1 av programmet…

YouTube Preview Image

Del 2…

YouTube Preview Image

Del 3…

YouTube Preview Image

Del 4…

YouTube Preview Image

Del 5…

YouTube Preview Image

Här kan ni också läsa The Telegraphs artikel om dokumentären.

Detta måste väl ändå vara det yttersta beviset på att det som sägs i Det muslimska brödraskapet, andra dokumentärer och filmklipp på Youtube inte är några myter. Tror ni svenska partiet kommer att infiltreras i samma syfte? Jaså, har de redan det…?


Jan 5 2012

Sharia kontrollerad zon

Av Pettersson

Ibrahim Siddiq-Conlon meddelar i de australiensiska tv-nyheterna sina planer på att införa Sharia lag i en förort till Sydney som heter Lakemba, där Australiens största muslimska samfund finns.

- Pettersson säger att i Sverige gäller svensk lag  teorin ännu så länge – men hur länge? Vi får välja själva för islamisterna tänker inte ge sig utan fortsätta sin expansion från den arabiska halvön där det började.

YouTube Preview Image

Dec 23 2011

Den barbariska skolan i Saudiarabien

Av Pettersson

Vår statsminister kallar svenskar barbarer. Undrar vad han tycker om att barn i saudiarabiska skolor lär sig hur man skär händer och fötter av en tjuv enligt sharialagar.

Dessa barbariska böcker bekostas och ges ut av den saudiska regeringen och där lärs ut att judar måste utrotas, att kvinnor är svaga och oansvariga och att homosexuella är en fara för samhället.

De senaste utgåvorna har översatts av Institutet för Gulf frågor i Washington, DC, som säger att de bör höja rädslan i väst över jihadisternas språk i utbildningen.

Böckerna publicerades och delades ut till 9: e och 10: e-klassare trots att Saudiarabien lovat att ta bort dem från skolorna.

 Ali Al-Ahmed, chef för Institutet för Gulf frågor säger ”Terrorismen börjar i utbildningssystemet” och om du lär ut detta till sex miljoner barn i dessa viktiga och påverkbara år av deras liv är det inte konstigt att vi har så många saudiska självmordsbombare.”

- Pettersson säger att det är samma saudier som av regeringen tillåts finansiera moskéer och muslimska friskolor i Sverige…men här är de snälla och gör det utan baktanke och saudierna finansierar och sponsrar massor med koranskolor med böcker över hela arabvärlden.

Saudiska skolelever i bön och kom ihåg att muslimer får ljuga om de anser att det gynnar islams sak mot de otrogna…


Dec 7 2011

Svenska domstolar dömer enligt iranska traditioner…

Av Pettersson efter tips från Info som står för första stycket i inlägget. Kursivt.

BRUDPENNING: ISLAMISK LAG TILLÄMPAS I SVENSKA DOMSTOLAR

Islamisk lag och rättspraxis har som självständiga parallellagar börjat ges företräde framför svensk lag i svenska domstolar.

I svenska tingsrätter (där politiskt tillsatta nämndemän kan fälla utslaget) har många ärenden redan avgjorts. Ett mycket stort antal liknande ärenden – troligen många tusen – väntar på att bli föremål för domstolsförhandlingar.

Sveriges radio riktar idag uppmärksamheten på fall, där medellösa invandrare från Mellanöstern i samband med att deras hustrur begärt skilsmässa dömts att betala upp till tre miljoner kronor i ”brudpenning” till den frånskilda hustrun.

För tingsrätterna innebär detta inget problem. Naturligtvis får exmakan sina pengar – den svenska staten (svenska skattebetalare) går solidariskt in och betalar brudpenningen i den medellöse exmakens ställe.

Också för den frånskilde mannen erbjuder sig tillfälle till goda extrainkomster. Han och exfrun kan fortsätta att leva tillsammans – under samma tak eller på skilda håll – och därvid dela på den utbetalade ”brudpenningen”. Exmaken – som kan vara den som förmått sin iranska fru att begära skilsmässa – kan naturligtvis också ta hand om (”förvalta”) alla pengarna själv.

Själva äktenskapet kan också ha varit ett arrangerat sådant. Något krav på viss tidsrymd, som äktenskapet ska ha varat – en dag eller tio år – finns inte”

Det blir allt vanligare att svenska domstolar avgör tvister om muslimsk brudpeng – Mahr – i samband med skilsmässor. Men att en muslimsk tradition, där mannen ska betala pengar till sin hustru, tillämpas i svenska domstolar är det få som känner till. Och för Sina från Iran blev det en chock, när hans fru tog ut skilsmässa i Sverige krävde hon honom också på sin mahr – och tingsrätten dömde honom att betala.

Det blir allt vanligare att svenska domstolar avgör tvister om muslimsk brudpeng –Mahr – i samband med skilsmässor. Men att en muslimsk tradition, där mannen ska betala pengar till sin hustru, tillämpas i svenska domstolar är det få som känner till. Och för Sina från Iran blev det en chock, när hans fru tog ut skilsmässa i Sverige krävde hon honom också på sin mahr – och tingsrätten dömde honom att betala.

– Tingsrätten har beslutat att jag ska betala två miljoner kronor för att vi bott ihop i bara tre månader. Nu har kronofogden gjort utmätningar och jag har inga tillgångar, säger Sina.

Sina gifte sig i Iran för fem år sedan och flyttade till sin fru i Sverige, men efter bara några månader tog hon ut skilsmässa och krävde honom på sin mahr – som hon har rätt till enligt deras äktenskapsavtal. I deras fall handlar det om 700 guldmynt, eller närmare två miljoner kronor, pengar som för Sina, när han skrev på avtalet, bara fanns på pappret och som han aldrig trodde att han skulle behöva betala.

– Brudpenning är obligatoriskt, det är familjerna som bestämmer och utan faderns tillstånd kan det inte vara ett giltigt äktenskapskontrakt, säger han.

- Pettersson säger att steg för steg går det åt helvete med vårt land. De svenska lagarna är krångliga nog,. Ska vi dessutom ta hänsyn till iranska lagat och sharia och…  

 ”Svensk rätt dömer enligt hemlandets lagar, om någon av parterna har bott i Sverige i mindre än två år och alltså anses ha mest anknytning till hemlandet. Och när muslimsk rätt tillämpas i svenska domstolar så uppstår ett rättsligt dilemma. För enligt sharialagen så har kvinnor inte rätt att begära ut skilsmässa alls, och har därför bara rätt till sin mahr om det är mannen som skiljer sig från henne. Så när Sina döms att betala mahr till sin fru så har tingsrätten inte förstått iransk lag, menar Farzaneh Dehdari.

– Utifrån definitionen av mahr vet vi att om det är kvinnan som tar initiativet till skilsmässan och inget av de villkoren som finns i den iranska civilrätten är uppfyllda, då har hon förlorat rätten till brudpenning” 

Läs mer och lyssna på Sveriges Radio 


Nov 13 2011

“Tyskarna chockade över rapport om tvångsäktenskap”

Av Pettersson

Soeren Kern har skrivit en 160-sidig rapport med titeln, “Tvångsäktenskap i Tyskland: Siffror och Analys av rådgivningsfall” den har på uppdrag av det tyska federala familjeministeriet, offentliggjorts vid en presskonferens i Berlin. Rapporten har väckt uppmärksamhet i Tyskland med siffror som visar att 70 procent hotas med våld in i ett tvångsäktenskap och nästan 30 procent blir dödshotade eller hotade med vapen.

Rapporten visar att tusentals unga kvinnor och flickor i Tyskland är offer för tvångsäktenskap varje år.

De flesta av offren kommer från muslimska familjer, många har hotats med våld och död och dea uppgifter späder på debatten om muslimsk invandring och muslimernas önskan att bygga upp ett parallellt islamskt samhälle bredvid det västerländska.

Problemet med tvångsäktenskap är uppenbarligen mycket mer utbrett än man tidigare trott. Studien – den första och mest detaljerade i sitt slag i Tyskland – visar att under 2008, senaste år för vilket statistik finns tillgänglig, sökte 3443 personer hjälp på rådgivnings och socialcenter runt om i landet eftersom de blev, eller redan hade, tvingats till äktenskap.

De allra flesta av dessa offer är kvinnor eller flickor, även 6 % är unga män. Nästan en tredjedel av dem som tvingas in i äktenskap i Tyskland var 17 år eller yngre. Ytterligare 40 % var i åldrarna 18 och 21.

Många av offren har upplevt extremt våld. Mer än hälften (70 %) blev slagna eller på annat sätt fysiskt misshandlade för att övertygas om giftermål, och 27 % hotades med vapen eller med döden om de inte går med på tvångsäktenskap.

De allra flesta – 83,4 % – av offren för tvångsäktenskap var från muslimska hushåll. Ytterligare 10% var Yazidi (en kurdisk religion) och 3,4% var kristna.

Nästan alla offren var från invandrarfamiljer, även om en tredjedel av de kvinnor och flickor var födda i Tyskland. Den största andelen av offren var från Turkiet (23 %) följt av Serbien, Kosovo, Montenegro, Irak och Afghanistan.

Motivet för tvångsäktenskap är att “skydda bilden” av familjen. När det gäller kvinnor och flickor, är tvångsäktenskap vanligt för att stoppa oönskade vänskaper, i fallet med pojkarna var det en reaktion på att barnet var homosexuellt.

Tyskland är hem till uppskattningsvis 4,3 miljoner muslimer, bland dem cirka 3,5 miljoner turkar. Många tyskar är oroade över framväxten av ett parallellt muslimskt samhälle i landet.

En bok som publicerades i september 2011 visar att spridningen av islamiska sharialagarna i Tyskland är mycket mer långtgående och avancerat än man tidigare trott, och att tyska myndigheter står “maktlösa” för att göra något åt ​det.

I Berlin, sade Tysklands familjeminister Kristina Schröder: “De som tvingar sina barn mot sin vilja att gifta sig med någon de inte älskar, eller med en främling, begår brutalt våld mot dem.” I ett land som i årtionden kvävts av en mångkulturell ideologi, återstår det dock att se om Tysklands politiska och rättsliga etablering faktiskt kommer att upprätthålla lagen.

- Pettersson inser att det där inte förekommer i Sverige för våra muslimer är snälla och demokratiska…

 Rapporten finns HÄR


Okt 18 2011

Stöd inte systemet, förbli muslim

Av Pettersson

En grupp muslimer vill upprätta en sharia-kontrollerad zon i Tingbjerg. Det kan Tv-bella avslöja i denna intervju med en representant från organisationen ”Uppmaningen till Islam”, som dök upp på valdagen framför Tingbjerg skolan för att berätta för väljarna att det inte är förenligt med islam att rösta. Sharia är det bästa för människorna.

YouTube Preview Image

Sep 22 2011

Danska muslimer vill ha sharia-lagar

Av Stefan K

När Danmark nyligen gick till val, försökte danska muslimer hindra de sina från att rösta.

”Gud är den enda lagen” säger mannen i denna film och hävdar också att sharia-lagar är det enda sättet att komma tillrätta med våld och annan brottslighet.

YouTube Preview Image

Danska Ekstra-Bladet visar också i en artikel hur unga danska islamister försöker hindra folk att komma in i vallokalen och en av de unga arga männen påstår att det är emot sharia och Koranens ord att rösta. De visar på ett ypperligt sätt varför länder där islamister och deras medeltida lagar inte fungerar.

Vill vi se sådant i Sverige? Ekstra-Bladets artikel med tillhörande film


Aug 16 2011

Islamska stater får västerländskt stöd för att erövra oss

Av Pettersson

I vår tid finns det fortfarande folk som stödjer dödandet av avfällingar och i det tjugoförsta århundradet kan icke-muslimska män dödas för att de gift sig med en muslimsk kvinna. Trots detta finns det folk som påstår att islam betyder fred.

Kärlek mellan en buddistisk man och muslimsk kvinna i Saudiarabien betyder döden och ännu mer alarmerande är att trots att stora summor pengar skickas till Afghanistan gäller samma sak där och en muslim som konverterar till kristendom eller buddhism möter fängelse och död i detta land.

I Pakistan fortsätter de islamiska angreppen att växa trots att detta land betraktas som en allierad och tar emot ett enormt ekonomiskt stöd från väst.

Politiska ledare i icke-muslimska länder berättar ständigt för oss hur fredligt islam är men de säger väldigt lite om islamsk förföljelse av minoriteter. Ledande politiker och massmedia skyler inte bara över verkligheten de ljuger öppet om islam för oss.

I Afghanistan har tusentals amerikaner, många engelsmän och även några svenskar dödats i försöken att utveckla och stabilisera en nation som delas av en etnisk och klan baserad politik. Det är så jävligt att soldaterna från de allierade länderna inte dör för demokrati utan för att upprätthålla islamiska sharialagar och bevara stater som hatar kristendomen, förnekar jämställdhet för kvinnor, föraktar alla icke-muslimska religioner och vill stoppa den fria tanken eftersom den utmanar den islamska shariastaten.

I Irak jagas de kristna och denna nation som en gång byggde på sekulära lagar styrs nu enligt sharia. De kristna i Irak och andra minoriteter har övergivits och hundratusentals har tvingats fly. Icke-muslimer som finns kvar i Irak är lurade.

Ju mer stöd som Afghanistan och Pakistan får desto mer islamiserade verkar dessa nationer bli och det gäller inte små extremist organisationer utan statliga institutioner i dessa länder och den muslimska allmänheten hatar fortfarande religiös mångfald och jämlikhet.

Saudiarabien är en fristad och finansiär av många muslimska organisationer som sprider hat. Denna nation var en gång ett efterblivet muslimskt samhälle där moderniseringen hade krossats av islamiska dogmer och Mecka var ett dammigt ökenhål. Dock hjälpte britterna och sedan Amerika och en mängd andra moderna nationer till för att utveckla denna nation som tack för denna hjälp från kristna och sekulära nationer så blev hatet mot icke-muslimer större i Saudiarabien och detta kulminerade i 11 september attacken där majoriteten av terroristerna var saudier. Dessutom finansierar saudierna islamistiskt hat i skolor över hela västvärlden.

Egypten får ett enormt ekonomiskt stöd från främst USA men detta hjälper inte Egyptens ursprungsbefolkning, de kristna kopterna som behandlas negativt i hela Egypten och även i rättssystemet. Koptiska kristna kvinnor våldtas och tvingas konvertera till islam och det sker mord på koptiska kristna av muslimer som tycker att det är deras rätt att döda i Allahs namn.
I stället för att utmana politisk islam och islamiska tankegångar och värna våra demokratiska värderingar verkar motsatsen hända.

 De första muslimerna som kom till västvärlden brydde sig mycket lite om islam eller sharia men den politiska eliten tillät radikala muslimska religiösa ledare att verka här och lät dem skylla muslimernas alla misslyckande och allt deras elände på västvärlden och det har blivit en vana att betrakta alla muslimer som offer i massmedia vad de än gjort. Dessutom talar liberaler om islams skönhet trots att kristendomen inte är tillåten i Saudiarabien.

Det står klart att islam håller på att spridas i många icke-muslimska länder på grund av invandring, blandäktenskap, konverteringar till islam på grund av s.k. moderata muslimer som ljuger icke-muslimer rätt upp i ansiktet, media ställer inte kritiska frågor, islamisk finansiering från nationer som Saudiarabien sprider dubbla budskap.

Trots alla bevis fortsätter den demokratiska världen att skicka stora summor för att hjälpa muslimska nationer utan att ställa de krav på demokrati och skydd för minoriteter vi ställer här. Som tack för detta får vi ännu fler hatiska muslimer och ännu värre islamisering. Vad är det för fel på dem som vill ge muslimerna mer tid att anpassa sig, de har haft 1400 år på sig – räcker inte det?  

Den demokratiska världen sår frön till sin egen död och har glömt att för inte är så länge sedan var buddhister och hinduer starka i Afghanistan men de anade inte faran med islam och när de väl förstod det var det för sent och de fick smaka på det svärd som kallas fredens religion.

Även i modern tid är det uppenbart att avkristnandet pågår i Kosovo liksom avhinduisering pågår i Kashmir och Pakistan. Detsamma gäller för buddhister i södra Thailand och en mängd andra platser som i Bangladesh, där alla icke-muslimska grupper angrips och befinner sig i fritt fall. 

− Pettersson undrar när kommer människor i den demokratiska världen att vakna upp och när ska vår politiska elit och våra journalister vakna?


Aug 9 2011

”Moderata” muslimska brödraskapet

Av Pettersson

En talesman för Egyptens Muslimska brödraskap uppmanar till handamputation om Egyptens förre president Hosni Mubaraks befinns skyldig till mord och korruption.

”Om en man har stulit miljoner av statens pengar, är straffet att jag måste skära av hans hand”, säger Mahmoud Ghuzlan, professor i biokemi vid Zagazig universitet. ”Det finns inga argument. Detta är Guds ord.”

Professor Ghuzlan sade att straffet, amputation enligt sharialagen även bör gälla Mubaraks söner Gamal och Alaa.

− Pettersson säger att vi ska minnas att muslimska brödraskapet och andra betecknar rörelsen som ”moderat” islamsk.

The Australian


Jul 31 2011

Det islamiska Emiratet – projektet har börjat

Av Pettersson

Uppdatering 2011-07-31: Vi skrev om det islamska projektet den 8 juli. Nu har pojkarna från Fredens religion hållit en pressonferens. Missa inte den! 

YouTube Preview Image

Under de senaste 50 åren har Storbritannien förvandlats till oigenkännlighet. Vad som en gång var ett övervägande kristet land är nu överväldigad av en ökande muslimska befolkningen, som syftar till att bevara sin islamiska identitet och skydda sig mot den sataniska värden och den tyranniska brittiska regeringen.

Det finns nu över 2,8 miljoner muslimer som bor i Storbritannien – det är 5 % av befolkningen men i verkligheten är det mer än bara siffror. Verkligen är att hela infrastrukturen i Storbritannien förändras, moskéer, islamiska skolor, Sharia domstolar och muslimskt ägda företag, har nu blivit en integrerad del av det brittiska samhället.

Mot bakgrund av detta uppenbara faktum har ”Muslimer mot Korstågen” beslutat att lansera ”Det islamiska Emirat − Projektet”, som kommer att bedriva intensiva kampanjer i muslimska enklaver över hela Storbritannien, med målet att gradvis förvandla muslimska samfund till islamska emirat som ska verka under Sharia lagar.

Eftersom flera muslimska emirat redan är väletablerade i Asien, Afrika och Mellanöstern, inklusive Irak och Afghanistan, ser vi detta som ett radikal, men mycket realistiskt steg in i hjärtat av Västeuropa, som kommer att inshaa’allah (om Gud vill), bana vägen för den globala dominans av islam. Märk väl att ovanstående text kommer från MAC hemsida.

− Pettersson undrar när politikerna ska vakna, Sverige är inte skyddat från dessa galningar och de så kallade ”moderata” muslimerna är tysta.


Jul 20 2011

En nykonverterad australier får känna smaken av islam

Av Pettersson från Fjärran Östern redaktionen. 

En kristen australier som nyligen konverterat till muslim fick sin första provsmakning av islam när fyra muslimer bröt sig in i hans hus och piskade upp honom för att han druckit alkohol.

Australiska f.d. kristna Martinez, 31, konverterade nyligen till islam, trots det gick han ut och drack med sina vänner i lördags kväll, men vaknade upp på tidigt på söndagsmorgonen av att fyra muslimer hade brutit sig in i hans hem. Tre av dem håller Martinez ner medan den fjärde, Tolga Cifci, 20, piskade honom 40 gånger med en elkabel. De fyra muslimer greps och åtalades av polisen för grov misshandel. Konsumtionen av alkohol i islam är förbjuden.

Domstolen sade att Cifci och de tre andra männen piskat offret på grund av sin religiösa tro och enligt sharialagen. När Cifci greps på måndagskvällen, fann polisen i hans hus elkabeln som används för att piska Martinez och en hårddisk från offrets hem.

− Pettersson undrar hur fan musselmanerna kan leva utan att dricka brännvin, de skulle ta ett par glas så blev de lite gladare och inte så fanatiska.

Faithfreedom.org


Jul 6 2011

Självständiga islamska stater med sharialagar i Storbrittanien

Av Pettersson

Islamiska extremister vill upprätta tre självständiga stater med sharialagar i Storbritannien.

Det är den ökända MAC-gruppen (muslimer mot korsfarare) som vill upprätta medeltida emirat i Dewbury, Bradford och Tower Hamlets som ska stå helt utanför det brittiska styret där muslimer ska leva enligt sharialagar med egna domstolar, kommunal service, skolor och handel. Går det försöket bra så vill de utvidga.

 − Pettersson tycker att det verkar som att muslimerna hatar allt från väst utom socialbidragen. Varför flyttar de inte hem till det de älskar?

 Dailymail   Muslims against Crusades