Jun 4 2012

Ljugmedia prioriterar

Av Pettersson

Idag dömdes fyra ”svenskar” till tolv års fängelse vardera av rätten i Glostrup för att de planerat en planerad attack mot tidningen Jyllands-Posten 2010. De fyra ”svenskarna” som är islamister och försökte mörda människor för några teckningars skull är som synes inte prioriterat.

Inte en rad på förstasidan av Sveriges största skittidningar när jag tog skärmdumpen klockan 19 den 4 juni 2012.

Pettersson undrar om det har något att göra med ”svenskarnas” namn som Sahbi Zalouti 37, Munir Awad 29, Omar Abdalla Aboelazm, 30 och Mounir Dhahri, 44.

Hur tror ni första sidorna sett ut om Jimmie Åkesson åkt dit för fortkörning? Förresten ska ”terrorsvenskarna” avtjäna sina straff i Sverige. Normalt får man avtjäna 2/3 av sitt straff och det gör åtta år per gubbe och det kommer att innebära en kostnad på drygt 30 miljoner. Grattis skattebetalare i konungariket Sverige.


Jun 1 2012

Rättegång mot terrorsvenskarna klar

Av Pettersson

Dagligen fylls våra media av rapporter från rättegångarna mot serieskytten och mördaren Peter Mangs i Malmö och massmördaren Anders Behring Breivik i Oslo. Många medier har reportrar på plats och ingen detalj är för liten för att nämna. Framförallt nämns båda gärningsmännens högerextremistiska åsikter, trots att den enda organisation Peter Mangs varit medlem i är Vänsterpartiet.

Nåväl, samtidigt har en rättegång pågått mot fyra stycken personer i media benämnda som terrorsvenskarna i Glostrups tingsrätt, Danmark. Den rättegången avslutades igår mot  ”svenskarna” som enligt åklagaren planerade att mörda så många människor som möjligt som hämnd för att Jyllandsposten publicerade de så kallade Muhammedteckningarna.

- Pettersson undrar varför media inte bevakar den rättegången lika hårt som de i Malmö och Oslo? Media gör tydligen skillnad på folk och folk och vägrar rapportera om de stackars svenskarna Sahbi Zalouti 37, Munir Awad 29, Omar Abdalla Aboelazm, 30 och Mounir Dhahri 44 som riskerar 16 års fängelse för terrorism.

Vår oberoende Public Service radio går till och med så långt att de säger att de vill inte nämna namnen på ”terrorsvenskarna” eftersom de inte är dömda ännu men de har i så fall själva dömt Mangs och Breivik för dem nämnder de dagligen.

Varför är budskapet från politiker och journalister till högerextrema krafter solklart – Sverige är en demokrati medan vi till de odemokratiska islamska jihadisterna velar och gör ständiga eftergifter?