Aug 22 2012

Ej hets mot folkgrupp att påstå att somalier är knarksmugglare och terrorister

Av Pettersson

Åklagarmyndigheten inleder inte en förundersökning om hets mot folkgrupp gällande ett inlägg på SD-politikern Thoralf Alfssons blogg.

”Det förfarande som anmälts är inte brottsligt”, konstaterar åklagaren i beslutet att inte inleda förundersökning. Den person som anmälde Alfsson gjorde först detta till Justitiekanslern. JK slog dock fast att ärendet föll utanför dess handläggningsområde och skickade det vidare till polis och åklagare i Kalmar.

Blogginlägget som anmälan gällde löd: ”För varje somalier som får uppehållstillstånd i Sverige så ökar penningströmmen från Sverige till terroristorganisationen Al-Shabaab och mängden av drogen Khat som förs in i Sverige ökar med kvadraten”.

Senare ändrades texten till följande lydelse: Ju fler somalier som får uppehållstillstånd i Sverige så riskerar penningströmmen från Sverige till terroristorganisationen Al-Shabaab att öka och mängden av drogen Khat som förs in i Sverige ökar.

-Pettersson konstaterar att det ännu så länge inte är olagligt att kolla somalier knarksmugglare och terrorister. Vad kan det bero på Myten Ullenhag?

Östran


Apr 20 2012

Stasifrågan är inte död

Pettersson har lånat detta från Thoralf Alfsson, det finns mer på hans blogg.

Stasifrågan är inte död

Visa inom SD anser att stasifrågan är död men jag delar inte den åsikten. Regeringens skrivelse om Stasifrågan behandlas just nu av Konstitutionsutskottet men det kommer inte leda till något resultat då en majoritet av riksdagens partier ställer sig bakom skrivelsen. Tyvärr kommer SD inte lämna in någon reservation utan endast lägga ett särskilt yttrande till betänkandet. Jag hade helst sett ett helt annat agerande från Sverigedemokraterna i denna fråga men jag får vika mig för hur majoriteten ser på stasifrågan i vår riksdagsgrupp.

LJUGER SÄPO OCH REGERINGEN OM STASISVENSKARNA?

Frågan måste besvaras med ett JA! I varje fall om man skall tolka hur Tyskland och BStU (den myndighet som har ansvaret för stasiarkiven) ser på frågan. Idag öppnade en utställning i Stockholm som arrangeras av tyska ambassaden i Europahuset på Regeringsgatan 65 med namnet ”En fiende är den som tänker annorlunda”. Jag passade på att besöka utställningen innan eftermiddagens votering.

Stavningen är inte den bästa från tyska ambassaden.   Foto Thoralf Alfsson

BStU anger antalet svenskar som arbetat för Stasi till 153 personer! En siffra som är hela 200 procent högre än den siffra som regeringen anger i sin skrivelse som just nu behandlas i riksdagen.

SÄPO har endast drygt 50 personer i sina akter. Hur kan detta komma sig? Materialet som finns hos BStU är öppet och även möjligt för SÄPO att ta del av ändå har man uppenbarligen inte lyft ett finger för att få mer information från Tyskland och BStU.

Expressen fick nyligen ut över 1000 dokument angående kyrkoherden Aleksander Radler som skall ha varit en IM för Stasi och som skall angivet mängder att studenter på 60-talet. Han är nu verksam i Luleå stift som kyrkoherde.

De som anser att Stasifrågan är död fick nog kaffet i vrångstrupen när de såg Dagens Nyheters framsida idag.

-Pettersson är övertygad om att regeringen och den samlade oppositionen döljer något. Många av de svenskar som finns i Stasi-arkiven är förrädare och har sålt ut svenska intressen till Östtyskarna och i förlängningen Sovjetunionen. De tillhörde 68-västern och arbetade för att införa det kommunistiska paradiset även i Sverige. Idag sitter de på höga poster i samhället och gör allt för att skydda de arslen de är…


Apr 19 2012

7-klöverns hyckleri

Av Stefan K

Dessa uppgifter är för bra för att försvinna i nyhetsflödet och de visar också upp det hyckleri som förmedlas från 7-klöverns partikanslier.

Att 7-klövern tjurigt sitter kvar i sin sandlåda efter valresultatet 2010 tar sig allt mer märkliga former. Ni har säkert egna exempel på riksdags- kommun- och landstingspolitiker som likt tjuriga småbarn behandlar vår demokrati som om den vore en fluga på en läskande sommardrink. Dessa uppgifter hämtas från riksdagen (Sverige styrande organ, ha det i minnet) och förmedlas av Thoralf Alfsson (SD).

Uppgifterna rör motioner som SD lagt i riksdagen. Just det, vårt högsta styrande svenska organ. Ha det i minnet mina vänner.

  • SD vill förbjuda import, försäljning och distribution av djurporr. 7-klövern sa nej.
  • SD vill att enskilda medborgare ska ges möjligheten att välja facklig organisation. 7-klövern sa nej.
  • SD vill förbjuda niqab och burka på allmän plats. 7-klövern sa nej.
  • SD vill att man ska kunna återkalla et medborgarskap som fåtts på falska grunder och genom lögner. 7-klövern sa nej.
  • SD vill minska på antalet ledamöter i riksdagen. 7-klövern sa nej.
  • SD vill inte att statsråd och riksdagsledamöter ska ha dubbla medborgarskap. 7-klövern sa nej.

Detta var några exempel från den sandlåda vi vant oss vid att kalla riksdag. Utöver detta vet vi att partier ute i kommunerna vid flertalet tillfällen valt att rösta mot sina egna förslag p.g.a. att SD gett dem sitt stöd.

Ett annat komiskt exempel från ankdammen Sverige är detta: I oktober 2010 lade SD fram ett förslag om betyg redan från årskurs fyra. Detta väckte starka reaktioner och regeringen avfärdade förslaget föga förvånande. Igår. den 18/4, gick Jan Björklund (Fp) ut med förlaget om att införa betyg redan från årskurs fyra. Häpp!


Apr 15 2011

Byaradion eller när det körde ihop sig för PK media

Från Pettersson

SVT Rapport beskyller Sverigedemokraten och riksdagsledamoten Thoralf Alfsson för rasistiska åsikter när han påstår att invandrare från vissa grupper begår fler brott än andra.  Frågan är då om en svensk myndighet i detta fall BRÅ, Brottsförebyggande rådet också är rasister eftersom de säger samma sak som Thoralf.

Lyssna själva…

YouTube Preview Image

Thoralf Alfsson


Apr 13 2011

Media lurar oss

Av Stefan K


Att gammelmedia börjar tappa i sin trovärdighet står väl klart för de flesta. Tidningar som Expressen och Aftonbladet har sin givna agenda och inte minst när det gäller rapporteringar om invandringspolitiken. TV4 och liknande kanaler har också sin agenda och styrs av privata intressen (Bonnier). När SVT som finansieras av våra licenspengar börjar sätta upp en agenda som ska mörka frågor inom invandringspolitiken och attackera kritiker med pinsamma metoder (Thoralf Alfssons ”rasistiska” ord t.ex.), så börjar man undra om inte något är fel i demokratins och yttrandefrihetens högborg Sverige. SVT trodde man var en opartisk organisation. Detsamma trodde man om TT och litade på att deras nyhetsförmedlingar var opartiska och trovärdiga. Nu visar det sig att så inte är fallet.

På nämnde Thoralf Alfssons blogg finns en redogörelse som tar synen på TT till helt andra nivåer. Ni får klicka in själva och läsa om detta avslöjande och jag lovar att det är intressant, men för att ge er en liten försmak ber jag er att klicka på bilden och ta del av TT:s styrelse. Förstår ni nu?

Länken till Thoralf Alfssons avslöjande.

Så nästa gång ni läser text-tv eller nyheterna i er lokaltidning, så vet ni att det finns en agenda bakom och vilka som styr den. Ta därför uppgifterna med en liten nypa salt. Sprid gärna detta till era mer gammelmedia-trogna vänner och förklara att de inte alltid ska tro på det de ser.