Aug 7 2012

Fler islamister vistas i Sverige *uppdaterad

Av Stefan K

Schejk Abdulkadir Mumin i artikeln nedan är inte den enda militanta islamisten som frodats innanför Sveriges gränser.

I Frankrike dömdes en algerisk islamist till tio års fängelse för terroristbrott år 2007. Said Arif som tränats både i Afghanistan och Tjetjenien kunde kopplas till två planerade terroristdåd i Europa, bägge i Frankrike. Dessutom hade han under flera år smugglat jihadister över de europeiska gränserna.

I vintras släpptes Arif efter en strafflindring och sattes i husarrest på ett hotell i väntan på utvisning. Franska medier meddelade att Arif sågs på hotellets övervakningskameror den 22:a januari i år och därefter var han försvunnen. Den 21:a maj kunde Arif åter gripas efter ett internationellt polissamarbete. Han befann sig då i Sverige där han sökt asyl. Att han befann sig just i Sverige förvånar nog ingen. Vår generösa och naiva asylpolitik har släppt igenom många krigsförbrytare, terrorister, extremister och andra brottslingar. Dessutom har Arif två barn med den svenska konvertiten Anna Sundberg (sitter i denna styrelse), eller Um Anas som hon väljer att kalla sig idag.

Jag ställer samma fråga som artikelförfattaren. Har ni läst i svensk media att en internationellt efterlyst jihadist sökt asyl i Sverige?

Källa: Per Gudmundson (som jag misstänker förlorat sin tjänst på SvD)

* Uppdaterad 2012-08-07

Sweden Confidential har gjort en uppföljning på detta genom en alldeles underbar grävande journalistik som borde göra varje seriös journalist grön av avund, eller kanske inte? Jag tänker inte skriva något ur artikeln, utan uppmanar er att läsa den i sin helhet. Jag lovar att ni kommer finna oerhört intressanta uppgifter. Min uppmaning till er är att sprida uppgifterna till så många ni kan och inte bara inom Sveriges gränser (vänner, bekanta, medier, bloggar, politiker, osv…). Sweden Confidential


Jul 19 2012

Ship to Gaza i Malmö

Av Pettersson

Ship to Gazas segelskepp Estelle kom till Malmö på i går kväll. ”Länge leve Palestina, länge leve fria Gaza” skanderades av enligt arrangörerna cirka 300 Malmöbor som samlats för att välkomna skeppet när det långsamt gled in mot kajen.

Petterssons redaktion var på plats och uppskattade antalet människor till drygt 100.

Malmös kommunalråd Hanna Thomé (V) talade om att Estelles stopp i Malmö skänker framtidshopp. – Kampen för att det palestinska folket ska få leva i frihet fortsätter. Jag är övertygad om att ni kommer att nå Gazas kust, sa Hanna Thomé.

Varför den svenska delen av Ship to Gaza väljer att segla under finsk flagg kan vi bara spekulera i men vänsterextremisterna ombord har säkert inte tänkt så långt.

De har säkert heller inte tänkt på att den gamla skutan inte lastar mer än vad 3-5 skapliga lastbilar gör och det är betydligt mindre än vad Israel kör in med lastbilar varje dag. Som humanitär hjälp är Ship to Gaza fullständigt meningslöst.    

Vänstern vet säkert om att Israels sjöblockad är fullt lagligt och att FN är emot Ship to Gaza-jippot och har anmodat Ship to Gaza att samarbeta med Israel så att gazaborna kan få förnödenheterna på lagligt vis.

Vänsteraktivisterna demonstrerar helt medvetet mot mellanösterns enda fungerande demokrati och stödjer Hamas, en av världens mest högerextrema organisationer, ett fanatiskt islamistiskt parti som härskar med våld och skräck. Nyss avräddades tre människor för påstådda brott, dömda enligt sharia-lagen till hängning trots internationella protester. Kristna araber på Gazaremsan skriker i förtvivlan över att bli tvångskonverteras av islamisterna.

Att Gazaborna är bland de fetaste i världen är fulla kamelbördor och bistånd verkar vara det sista de behöver samt att de anordnar massbröllop mellan islamister och barn kan vi lämna denna gång men titta gärna in på Gaza Tourist Board Information för att se hur Hamas-ledarna lever och själva marknadsför Gazaremsan som Medelhavets mest luxuösa semesterort, komplett med 5-stjärniga hotell. Det är samma Gazaremsan som sväljer miljarder euro, kronor och dollar varje år i ”humanitärt bistånd”. Där ser ni var vår skattepengar hamnar.

-Petterssons teori är att de arabiska ledarna inte vill ha fred av den enkla anledningen att då kommer biståndet att upphöra och de måste börja arbeta och det har aldrig varit arabernas starkaste gren – de är helt enkelt rädda att guldgruvan ska sina och lyxlivet upphöra.

Ta er gärna ned till hamnen i Malmö och fråga vänsteraktivisterna om ovanstående.


Apr 25 2012

”Jag skäms över min bakgrund inom vänstern”

Av Stefan K

”Svensk vänsterrörelse består av hatiska, väldigt fördomsfulla clowner och jag skäms för att jag en gång var vänster”.

Orden kommer från Marcus Birro och han censurerar inte orden när han kritiserar vänstern för att de blundar för antisemitismen i Sverige.

”Vänstern har ju sedan länge en viss förkärlek för att blunda när illdåd och missgärningar begås av muslimer. Som om detta innefattade en politisk vänster/höger skala. I deras värld är muslimer vänster och judar höger. Det är den enda rimliga förklaringen jag kan ge åt socialdemokratins ovärdiga handskande med detta ärende”.

Nu väntar vi på reaktionerna från vänsterhåll och de lär inte vänta på sig.

Källa: Birros blogg


Aug 12 2011

Har ni hört det förut?

Av Stefan K

Ni har väl åtskilliga gånger hört hur upplopp, kravaller och våldsdåd skylls på arbetslösheten, sysslolösheten, bostadssituationen och utanförskapet?

Inte minst så använder vänstern dessa argument när de öppet försvarar de förortsligister som sätter bilar, byggnader och allmän egendom i brand. Att det finns något som heter personligt ansvar verkar inte ligga vänstern till lags. Att arbetslösheten, bostadssituationen och utanförskapet har sin grund i att Europa och inte minst Sverige, släppt in fler i vår del av världen än vi klarat att hantera, verkar inte finnas i vänsterns verklighetsbild.

Låt mig ta två exempel som visserligen ligger långt från vardagsproblemen, men som ändå på ett bra sätt visar att ansvarsfulla, genomtänkta och ibland känsliga beslut ändå segrar i slutändan.

1. Alla vi som spelat och spelar fotboll vet hur situationen artar sig när det finns för många spelare i laget. Det första som händer är att träningarna blir lidande då de är svåra att genomföra på ett effektivt sätt. Det andra som händer är att flertalet spelare, de sämre förstås, aldrig eller sällan får spela. Det tredje som händer är att stämningen och kamratskapet i laget blir lidande, då tjafs, dåligt humör och osämja följer i spåren av en för stor trupp.

2. Låt säga att du hyr en lokal för trettio personer till din 50-årsfest. När du sitter och skriver inbjudningskort upptäcker du att din vänkrets består av fyrtio personer. Du vill givetvis inte utelämna tio av dina vänner, utan du skickar inbjudan och hoppas att minst tio inte kan komma. Snart ramlar svaren in och med fasa upptäcker du att samtliga fyrtio tackat ja och inte nog med det. Snart får du telefonsamtal från tre av dina singelvänner som träffat en ny kärlek och som frågar om han/hon får komma med. När festen inleds och gästerna börjar anlända vet du att ni är fyrtiotre personer i en lokal för trettio. Vad händer? Jo, den redan beställda maten räcker inte, flertalet av gästerna får stå eller sitta hopklämda vid något bord, dansgolvet är för litet och du märker snart att den uppsluppna stämningen förvandlas till irritation och du ser hur flertalet gäster faktiskt vantrivs.

Jag belyser två billiga exempel som inte går att jämföra med hur ett samhälle ska byggas upp för att alla ska trivas, ha plats och vara delaktiga. Lösningen på dessa två problem är dock enkel. I exempel nummer 1 är lösningen att inte ha en större trupp än vad som tillåts för att effektivt bedriva verksamheten och få laget att fungera, samt att finna andra klubbar till de som inte får plats. Problemlösningen i exempel nummer 2 är att sonika bjuda de trettio personer som står dig allra närmast eller hitta en lokal som rymmer fler.

Idag står vi med facit i hand och inser att inte bara Sverige, utan hela Västeuropa, tagit in fler spelare/gäster än vi klarar att hantera. I kölvattnet ser vi nu konflikter, upplopp, kravaller och våldsbrott torna upp och de bakomliggande faktorerna skylls alltså på arbetslösheten, sysslolösheten, bostadssituationen och utanförskapet. Lösningen borde vara enkel. Ta inte in fler än vi klarar av att sysselsätta.

Här kommer vänstern in i bilden, såväl den politiska, den journalistiska som den allmänna. Vänsterns lösning på dessa problem är att ta in ännu fler spelare/gäster i vår del av världen. Jo, ni läste rätt. Vänstern vill öppna våra gränser för långt fler spelare/gäster än vi gör idag. Hur de resonerar är svårt att begripa, för de har inte delgivit några som helst lösningar på hur detta ska finansieras, vilka jobb de nya kan tänkas få och var de ska bo. Om vänsterns samhällsbild är en lösning eller skapar ytterligare problem har vi nog delade meningar om.

Att tänka efter före är inte vänsterns starka sida.

Här har ni ett exempel på en av vänsterns stjärnskott som inte vill se det egna ansvaret som den bästa lösningen för att förhindra kravaller och upplopp.


Jul 28 2011

Sommarläger för barn i Gaza förstört

Av Olli Rein

Lokaler som skulle rymma ett sommarläger för barn i Gaza stad attackerades och förstördes under natten mot torsdagen.

- Angriparna förstörde en stor affisch, brände en FN-flagga och satte delar av scenen i brand, sade Chris Gunness, talesperson för FN-organisationen UNRWA.Under torsdagen skulle barnen försöka sätta världsrekord i antalet barn som flyger drake på en och samma gång. Arrangörerna sade att rekordförsöket ändå skulle genomföras.

SUNDSVALLS TIDNING

Olli undrar om det måhända var MOSSAD som var inblandade i den här vandaliseringen, eller om det var HAMAS egna vandaliseringstrupper som hade kallats in av Ismail Haniya, den högsta ledaren för Islamonazisterna inom HAMAS.

Senast de var inkallade så brände man helt ner  vattenparken Crazy Water Park för att förhindra att vanligt folk skulle kunna bada och ha lite roligt på samma gång. Då försökte man också förstöra FN: s sommarläger för 250 000 barn i Gaza. Vad är det som ligger Vänstern i Sverige så varmt om hjärtat för den här sortens skadegörelse av Gazabarnens rekreationsplatser, utförda av terrororganisationen HAMAS.

Får man kanske som svensk vänster ståpäls när Hamas eldar upp Gazabarnens möjligheter till lek och glädje. Hur missunnsamma är dessa Socialdemokrater, Miljöpartister och Vänsterpartister egentligen.

Att AFA, Rättvisepartiet, Syndikalisterna och SKP gillar  att starta bilbränder och andra mordbränder känner vi ju sedan tidigare till, men att tre stycken av våra åtta riksdagspartier också hyllar sånt här trodde jag faktiskt inte.

Tidigare på Petterssons om Crazy Water Park

Ismail Haniya

Samt hans Islamonazistiska vandaliseringstrupper under någon fascistisk sammankomst.


Jul 26 2011

Kloka ord av Birger

Av Pettersson

Birger Schlaug skriver några kloka tankar på sin blogg som du kan läsa HÄR.

Några exempel:

”Vänsterns lyckomål att alla kommuner skall erbjuda barnomsorg även på nätter är ytterligare ett steg mot ekonomiseringen av människan. Målet bör istället vara att ingen småbarnsförälder skall behöva jobba på nätter överhuvudtaget eftersom forskningen visar att det är ohälsosamt och stressande”

”Som jag ser det är vänsterns krav på att alla skall ha laglig rätt till heltid inte bara uttryck för glorifiering av lönearbetet utan också rent förfärande sett ur småföretagarperspektiv. Det finns småföretag som helt enkelt inte kan anställa någon på heltid. Risken att anställa någon som vill jobba deltid i kiosken, på fiket eller som samordnare för den lilla orkestern blir oöverstiglig om den anställde efter några år kan kräva att få jobba heltid. Socialister har en blind fläck. Och vänstern tycks dessutom se rätten till deltid som något småborgerligt bjäfs..”


Jul 24 2011

Terrorn i Norge

Av Pettersson

En ”etnisk norrman” har mördad närmare 100 människor i Norge. Det är ett terrordåd som borde få islamister gröna av avund.  Det är svårt att förstå varför någon mördar landsmän i protest mot islam och mångkultur. Terrorism är svårt att förstå.

Lika svårt är det att förstå dem som argumenterar för tillbakadragande av utländska trupper från Afghanistan, Irak med flera platser eftersom trupperna orsakar terrordåd mot den inhemska befolkningen. Med samma argument borde de som protesterar ge sig ut på gatorna och kräva tillbakadragande av de utländska ”trupper” som har invaderat Europa eftersom de orsakar terrordåd mot den inhemska befolkningen.

Solklart heller hur! Nu kommer vi inte att få uppleva det för vänstern gör skillnad på terror och terror.  

─ Pettersson tycker dock att terror är avskyvärd vad syftet än är.


Sep 7 2010

Vänstern & Våldet

I helgen utsattes en före detta Sverigedemokratisk kommunfullmäktigekandidat i Mariestad för en attack av den våldsamma vänsterorganisationen AFA (Antifascistisk aktion). Attacken bestod av en sönderslagen bil, flera knytnävsstora stenar inkastade genom fönstret samt hotelser sprayade med färg på husfasaden.

”Tänk på familjen! /AFA”

AFA är en ligistorganisation som inte drar sig för att hota privatpersoner och barn i hemmen, med andra ord riktiga svin.De härjade även  under EU-kravallerna i Göteborg 2001. Media rapporterade då om att det var en liten svans bråkstakar som härjade i en för övrigt fredlig protest och att en stor del av våldet berodde på polisens agerande.  

− AFA och de andra organisationerna är ingen svans, det är ett gäng våldsverkare där svansen ibland viftar på hunden. De har ett inskränkt elittänkande där de anser sig ha rätt att slå oliktänkande sönder och samman samt förstöra för privatpersoner och företag. Den militanta vänstern anser att de har rätt att bruka våld för sin sak medan alla motståndare är fascister.

På webbportalen ”Motkraft” finns det en hel del information om vilka rörelser vi har att göra med. Jag har kopierat några texter rakt av från våldsverkarnas sida.  

  • Stadsgerillakoncept, militanta aktioner och väpnad kamp. Det är puffran som snackar!
  •  Med vapen i hand −Föredragsserie i Stockholm om väpnade socialistiska rörelser på sextio, sjuttio & åttiotalet fram till idag. Det kommer att berättas om tyska 2 juni-rörelsen, kurdiska PKK och palestinska PFLP tre gånger under våren.
  •   ”Att arbeta utomparlamentariskt handlar inte om att värva medlemmar, att få röster eller vara representanter för andra. Det viktiga är att visa att klasskampen redan sker, på arbetsplatserna och i bostadsområdena. Ebba Nilsson från Förbundet Allt åt Alla
  •  ”All revolutionär verksamhet i dagens Sverige måste arbeta både på ett legalt och ett illegalt plan. Inte samma personer nödvändigtvis; det räcker med att kampen på de båda sidorna på något sätt håller kontakt med varandra och samverkar.”
  • Om du grips av polisen, uppge inget annat än namn, personnummer och adress – du har rätt att tiga på alla andra frågor. Erkänn aldrig någonting, godta inga bötesålägganden, vägra gå med på förenklad delgivning – då har du större chans att klara dig.
  •  Ögondroppar finns att köpa på Apoteket, vilket är bra att ha om polisen skulle angripa demonstrationen med pepparspray. Klä dig gärna normalt och vintermörkt, polisen stoppar gärna personer som ser ”subkulturella” ut.

 − Man skulle kunna tro att det efter kravallerna i Göteborg borde finnas en klarsynthet hos journalister och politiker om att detta bara inte är oskyldiga ungdomar som kämpar – det har det alltid funnits och engagemang är bra − men många av dessa våldsförhärligande, okunniga gangsters som härjar under de röda och svarta fanorna skulle nog må bäst av att låsas in en stund tills de lugnar ner sig och innan de skadar eller dödar andra människor.

Det konstiga med dem trots att de anser sig ligga mycket, mycket långt till vänster stödjer de liksom den övriga vänstern världens mest högerextremistiska organisationer i arabvärlden. Organisationer som är emot allt detta som AFA, Motkraft och de andra står för.

De spottar och pissar på den demokrati som låter dom hålla på och vill ha ett samhälle där människor som använder deras metoder blivit inlåsta direkt. Vilka dårar!

Nedan en hälsning från AFA-fascisterna där de avreagar sig och kämpar för det Sverige de vill ha.


Jul 31 2010

Nya jobb från Vänstern!

Vänsterpartiet vill ändra lagstiftningen och tar ställning för att tillåta surrogatmödrar.

Det är vänsterns talesman i HBT-frågor Hans Linde som anser att lagstiftningen bör moderniseras och ändras.

Eftersom Vänsterpartiet är emot privata företag och utnyttjande av svaga och fattiga kvinnor så tar jag för givet att Linde har tänk sig ett stall med statligt tillsvidare anställda kvinnor som har fast månadslön, OB-tillägg, semester osv. Om V vill införa 6-timmarsdag för de havande framgår inte men det kan bli vissa praktiska problem med detta, sedan är ju frågan hur det blir med produktionen, ska ungarna säljas till lågt fast pris eller lottas ut. Högstbjudande lär väl inte bli aktuellt men det går säkert att lösa.  

Hur som helst blir det en ny arbetsmarknad för lågutbildade, fattiga kvinnor, dessutom fler anställda i offentlig sektor som utlovad.

Bra jobbat, Linde!


Sep 18 2009

Statsskulden sjunker ju

Statsskulden är för närvarande 113 000 per svensk och det beror på borgarpackets skattesänkningar enligt vänstern.

─ Märkligt att det inte nämns att när högskattegänget lämnade ifrån sig makten i september 2006 var statsskulden c:a 140 000 per invånare. Alltså betydligt större med de gamla högre skatterna.

─ Statsskulden har minskat med c:a 20% från 1 270 miljarder till 1 060 miljarder med de lägre skatterna.

─ Hoppas slipp höra att det beror på att borgarna sålt ut statliga företag. Om ni eventuellt glömt det så sålde den gamla regeringen statliga företag för 116 miljarder.