Musiktema från A till Ö

  • Sharebar


Av Eva-Marie och Law of the Land

Fredagskvällen är här och ni som sliter er en stund från förfesten enbart för ett besök hos Petterssons ni har kommit alldeles rätt. Nu rockar vi loss med tyngre grejer och du som undrar vad som står på mitt i det njutningsfulla politiska bloggläsande för dig vill vi säga…välkommen till musiktemat och håll i hatten för nu blir det……….Accept

Ett Tyskt, ÄKTA Heavy Metall-band, som enligt kännare kvalar in i changern tillsammans med storheter som Metallica, Iron Maiden, Mötley Crüe m.fl. Bandet hette innan år 1971 ”Band X”, och har flera gånger återuppstått efter uppehåll, ofta i nya konstellationer. När jag började leta låtar inför musiktemat i kväll, blev jag först besviken, allt lät ju likadant och låtarna var dessutom alldeles för långa!

Till slut kom jag in på deras rykande färska skivsläpp (faktiskt släppt just i skrivande stund, 120426) Stalingrad, och ändrade uppfattning direkt, det här höjer garanterat pulsen! Perfekt att dricka öl och ”headbanga” till, ….dock ej samtidigt!

Utan att drunkna i politiska aspekter är det extra snyggt att man i titellåten ”Stalingrad” har lagt in ett gitarrparti med Rysslands nationalsång.

Stalingrad

YouTube Preview Image

Revolution

YouTube Preview Image

Can´t stand the night

YouTube Preview Image

Såja vad tyckte du? Imorgon hälsar vi er välkomna tillbaka samma tid, 21-tiden. Tveka inte att säga ditt hjärtas mening, ros eller ris mottages tacksamt. Om du nu skall ut på stan, var rädd om dig och ha det så trevligt. Vi hörs


Kommentering avstängd.