Musiktema från A till Ö

  • Sharebar


Av Eva-Marie och Law of the Land

Hej och välkomna till Petterssons musiktema från A till Ö. Efter gårdagens vilda nationaldagsfirande så fortsätter vi ikväll där vi slutade nämnligen på B. Vi bjuder er på en musikstil som musikredaktionen kanske inte är riktigt familjär med men låt dig ryckas med till…….

Big Bad Voodoo Daddy är ett amerikanskt swingband, bildat i 1989Los Angeles. Det hörde till föregångarna inom den så kallade retroswingen på 1990-talet och slog igenom stort 1999 när de spelade i halvtidsshowen under Super Bowl XXXIII. Till deras mest kända låtar hör ”Go Daddy-O”, ”You & Me & the Bottle Makes 3 Tonight (Baby)” och ”Mr. Pinstripe Suit”.

Big Bad Voodoo Daddy Den pappan verkar jobbig

YouTube Preview Image

Mambo swing hm mambo njae men black mamba kommer man ihåg ni vet den som kramades….

YouTube Preview Image

Minnie The Moocher

YouTube Preview Image

Nå vad tyckte du om kvällens musik? Tveka inte utan ge oss din åsikt genom en enkel kommentar för då blir vi glada och om du har tips så tipsa oss om både det ena och andra. Nu tackar vi för oss och önskar dig tillbaka imorgon samma tid, 21-tiden. Stanna gärna kvar och fortsätt där du var med det politiska läsandet och det gäller samma där, kommentera gärna in dina synpunkter och åsikter. Ha det gott. Kram


Kommentering avstängd.