Ett stycke glömd historia

  • Sharebar


Av Pettersson

Det finns en stor okunskap kring islam, dess historia och dess krigföring i nutid och dåtid. Ibland sägs att det är pga. korstågen som muslimer är förbannade på väst eller USA:s närvaro i området. Dessa skäl är felaktiga, det är propaganda, man lurar en hel värld.

Korstågen var en reaktion på araber och muslimers mördande av kristna och plundring av handelsvägar. Har nu någon tryckt i dig att korstågen skulle vara ett anfallskrig från Europa, så kan du avfärda detta som trams. Hela mellanöstern bestod av tre stora religioner före islam. Nämligen zoroatismen, från Iran. De flesta mördades av muslimer. Judendomen, miljoner dödade av araber, kristendomen, miljoner mördade av araber. Sen otaliga mindre sekter och tankesystem. Nästan alla är idag ”utrotade”, pga. muslimernas jihad.

Dessa tre religioner med många gemensamma nämnare var före  innan Muhammed blev galen, de största religionerna i området. Sen kom Muhammed på sin guppande kamel och sen dess har mer eller mindre hela mellanöstern varit ett teokratiskt skithål. Islam har belägrat och förtryckt men enligt arabisk doktrin för man inte krig, man befriar de otrogna genom att tvinga dem bli muslimer eller dö.

Sjöröveri är precis som slavhandel en viktig del i att finansiera islams spridning genom jihad. Plundring har ALLTID varit en del av islam och är väl inskriven i islamisk doktrin. Läs Koranen och andra islamiska texter, så får du själv se detta.

Många tror med att den muslimska världen förklarade krig emot USA under 1980-talet. Vilket är helt fel. Man förklarade krig emot USA redan 1783. Den kom redan på Muhammeds tid, då han var politisk ledare och krigsherre.

Anledningen till att man redan 1783 bedrev ett Jihad emot USA, var att de vägrade betala de utpressningspengar, som det Ottomanska riket krävde, för att låta amerikanska fartyg vara ifred på medelhavet. Man krävde pengar/lösen av alla nationer som hade fartyg i medelhavet. Betalade man inte, plundrade man fartygen, och mördade dess besättning. Även svenska fartyg kapades och några tusen svenskar hamnade som slavar i Nordafrika.

Det beteende som vi idag ser i Somalia och på andra ställen, är inget nytt påfund. Det har alltid varit en del av islam, och är en av många strategier för att expandera arabernas rike och ideologi – Islam.

Källa: George Mason University’s History News Network HÄR.     Allahu Akbar


Kommentering avstängd.