Imad Alzuriey DÖMD för mord till fängelse på livstid

 • Sharebar


Av Pettersson  

Uppdatering 2011-12-29: Imad Alzuriey döms till livstids fängelse för

 1. Mord 3 kap 1 § brottsbalken
 2. Grov misshandel 3 kap 6 § 1 st brottsbalken

Påföljd Fängelse på livstid enligt 34 kap 1 § 1 st 2 p brottsbalken

Imad Alzuriey ska solidariskt med Omar Hidel, Marcus Larsson och Tobias Sandström utge skadestånd till Daniel Castillo Zarate med 54 350 kr jämte ränta på beloppet enligt 6 § räntelagen (1975:635) från den 10 juli 2011 till dess betalning sker.

Imad Alzuriey ska utge skadestånd till:

A) Alexander Dobreva med 50 000 kr jämte ränta på beloppet enligt 6 § räntelagen (1975:635) från den 10 juli 2011 till dess betalning sker;

B) Valentino Dobreva med 50 000 kr jämte ränta på beloppet enligt 6 § räntelagen (1975:635) från den 10 juli 2011 till dess betalning sker;

C) Malin Svala med 50 000 kr jämte ränta på beloppet enligt 6 § räntelagen (1975:635) från den 10 juli 2011 till dess betalning sker;

D) Emina Rifati med 50 000 kr jäme ränta på beloppet enligt 6 § räntelagen (1975:635) från den 10 juli 2011 till dess betalning sker;

E) Dödsboet efter Zirhid Dobreva med 46 277 kr jäme ränta på beloppet enligt 6 § räntelagen (1975:635) från den 10 juli 2011 till dess betalning sker;

-Pettersson konstaterar att landet idag har blivit en liten aning bättre…

SvD Aftonbladet med fler rapporterar mycket kortfattat om nybyggaren c:a en timme efter Petterssons med en bråkdel av informationen och givetvis utan namn och bild på mördaren, våldtäksmannen, misshandlaren, rånaren, narkotikahandlaren, hälaren m.m. och hans karriär. Det är ynkligt att PK inte ens kan nämna ett dömt svin vid namn. 

Tidigare 2011-12-01: Från häktet försökte Brödraskapsmannen påverka vittnen. Hans brev används nu emot honom när han ställs inför rätta för knivmord. En av hans tidigare medmisstänkta, Alex Akbar Ghara Mohammadi, är avförd från utredningen, han mördades i förra veckan.

Den 10 juli i år bröt ett slagsmål ut vid en svartklubb på Norra Grängesbergsgatan i Malmö. Dörrvakten, Zihrid Dobreva hade nekat en grupp män från gänget Brödraskapet att komma in – det var en privat tillställning den kvällen. Dörrvakten misshandlades och under tumultet stack högg någon honom i ryggen med en 22 cm lång så kallad butterflykniv. Hugget tog under höger skulderblad, nära ryggraden, punkterade lungan och snittade av en av kroppspulsådrorna.

Dörrvakten verkar också fått ta emot mer våld mot övriga delar av kroppen. Medan han sjönk till marken flydde Brödraskapsmännen. Ambulansen larmades och den knivhuggne mannen fördes till akuten medan hans bröstkorg sakta fylldes med blod. Efter fem dagar på sjukhus dog han.

Imad Alzuriey, medlem i Malmöavdelningen av Brödraskapet häktades tillsammans med flera kamrater. Nu åtalas enbart Imad Alzuriey för mord. Fem vittnesmål knyter honom till brottet. Tre av vittnena har fått se konfrontationsfilmer – Imad Alzuriey utseende ställts mot flera andra liknande personer, och pekat ut honom som den skyldige.

Imad Alzuriey erkänner att han var på platsen, men han förnekar att han använde kniven. Polisen kan inte knyta honom tekniskt till mordvapnet – det finns inga fingeravtryck eller dna eller liknande som knyter honom till den. Däremot hade Alzuriey offrets blod på sina kläder, vilket ihop med vittnesmålen anses tillräckligt besvärande för honom för att få honom fälld för brottet. Bland bevisen finns också beslagtagna brev som Alzuriey skrivit från häktet till personer med anknytning till händelsen. Alla brev från en häktad som har restriktioner läses och kontrolleras och här anser sig utredarna ha hittat belägg för påtryckningar.

Tillsammans med sina gängkamrater ställs Alzuriey också inför rätta för en grov misshandel tidigare under kvällen. En 32-årig man blev nerslagen med en flaska på Cuba Café i Folkets park. När han låg på marken blev han sparkad och slagen. och fick ”…sår i hårbotten, rodnader och svullnader i huvudet, sår på pannan och kinderna, svullen näsa och spruckna läppar.” Två ordningsvakter, en dörrvärd och Cuba Cafés chef blev vittnen till händelsen.

Den 31-årige Malmöledaren för Brödraskapet Alex Mohammadi, som sköts till döds i Taxiverkets lokaler på Volframgatan i förra veckan, var med vid båda tillfällena där personer nu åtalas. Han satt en period häktad för inblandning i knivmordet. De uppgifter han lämnat i förhör kommer att läsas upp, eftersom han inte kan förhöras i rätten.

HÄR kan ni läsa mer om den fina familjen Alzuriey.                 Sydsvenskan 

Imad Alzuriey har en gedigen meritlista, grov våldtäkt, rån, misshandel, bedrägeri, narkotikabrott, olovlig körning, häleri, ofredande m.m. men han saknar inte humor 2009 gick han ut i media och beklagade sig över alla kriminella i Rosengård och gick med i ”Ett Våldsfritt Sverige” där han blev heltidsanställd trygghetsvärd. Skattebetalarna betalade alltså hans lön medan han begick brott.   

-Pettersson skulle inte ha något emot att den här släkten bosatte sig i Libanon där de hör hemma…

TR B 6943-11


177 kommentarer till “Imad Alzuriey DÖMD för mord till fängelse på livstid”

 • anna skriver:

  Malinka heter Malin Söderman! På facebook Malinka Corleone. Stor i truten men liten i verkligheten. En besöksluder var hon åt fouad i fängelset:-) sant nåt bättre kunde tjejen inte få!

 • Zena skriver:

  Ni har verkligen inget hjärta,
  Ni är så jävligt dumma i huvudet.
  Och Imad är inte våltäksman.
  Så ni kan bara dränka er.
  Och Imad är en bra pappa så ni har ingen rättighet att sitta och snacka en massa skit förstår ni.
  Ni är så jävligt duktiga på att sitta framför o skriva en massa skit, men träffa mig istället och säg de framför mig istället.
  Ni kan lägga ner en massa skit på andra men kan ej sköta ert eget.
  IMAD ÄR OSKYLDIG så fuck off hela köret .
  Och hans fru är ren hon är inte som dig NINA HOOOOORA!!!!!

 • Nina skriver:

  Vad kul att systern påpekar att han har barn. Stackars stackars, verkligen stackars små pojkar. En pappa som e mördare och våldtäktsman och en mamma som springer med halva stan. Stackars stackars små barn….

 • Anders Eriksson skriver:

  Imad Alzuriey har begått ett mord och blivit dömd till livstid för sina illgärningar. Case closed! Att vissa odisciplinerade och uppenbarligen hjärntvättade individer sedan påstår att berikaren är oskyldig är irrelevant.

 • hane skriver:

  Zena:
  Vi kan alltid spärra in er, antingen för de brott ni begått eller låsa in på dårhus (psykiatrisk klinik om du förstår) för det kan man göra med såna som har för lite hjärnceller!
  Hoppas din bror får det han förtjänar i fängelset! Griskött varje dag, fast de säger att det inte är det, för ni är så lättlurade!!

 • Pettersson skriver:

  Tack för dina vänliga ord Zena. Men det är inte vi som dömd Imad. Det är Tingsrätten och han borde ha tänkt på sin fru och barn och blivit en hederlig arbetande människa.

  Det är synd om barnen som har en pappa som är dömd för grov våldtäkt, rån, misshandel, bedrägeri, narkotikabrott, olovlig körning, häleri, ofredande osv.

 • Zena skriver:

  Neej för helvete nu räcker de med ert jävla skit snack asså…
  Imad är OSKYLDIG bara inse de för fan.
  Ni sitter bakom skärmen och kan börja skriva en hel jävla tidning om min bror och om min familj.
  En gång till jag läser att ni sitter o dömer min bror och min familj då jävlar kommer inte deta sluta illa för då kommer min mun börja sätta i gång för nu har jag fått fucking nog …..
  Imad är gift och har två barn själv…
  Men han sköt ingen jävla Zack eller vad människan heter….
  Imad är oskyldig dem hittade bara blod på hans kläder men de va dock inte ZACKS BLOD……
  UTAN DE VA HANS EGEN BLOD era idioter….
  Nu räcker med med att döma min familj har ni inget bättre för er än att sitta och skriva ner en mamma skit snack på min familj…
  Jobbar ni inte gör något o sluta skylla på oss hela jävla tiden…
  Och jag lovar er en vacker dag kommer imad komma ut och då jävlar ska han bevisa att han är oskyldig….
  Och min familj kommer alltid finnas i SVERIGE OCH SPECIELLT i MALMÖ .
  SÅ ni kommer aldrig kunna få ut oss härifrån….
  Tyvär beklagar så svälj er fucking tunga och hållkäften för nu har jag fått nog på ert jävla skit snack……
  MVH
  Zena Alzuriey den stolte syrran till Imad Alzuriey

 • Fju mo gigi bow skriver:

  Kommentaren borttagen av Pettersson. Språket var fullständigt obegripligt och innehöll nästan bara könsord. Tydligen från en 4-5 åring som ännu inte börjat skolan. Avsänt från centrala Malmö.

 • Nina skriver:

  Fattar mig inte på typer som Imad. Han har gjort så att 3 fina pojkar blivit faderslösa, zikis barn. Dessutom så har kålhuvudet själv 2 barn, visserligen med en som legat med, jag ljuger inte om jag säger halva stan! Men ändå… Har man barn själv borde man ha lite mer vett i skallen, kan man tycka..

 • Anders Eriksson skriver:

  Caps lock = كابس لوك

 • Nina skriver:

  NäsTa gång vi ser imad e han inte rödhårig mer, förmodligen gråhårig. Ha ha

 • Barrett 12,7 skriver:

  Haha. Stor komik att läsa vissa inlägg måste jag säga. Fast egentligen är det väl mest sorgligt att se den totala bristen på iq och impulskontroll som våra kära nybyggare från MENA besitter.

  Även om man kom in på denna sida som extra vänsterorienterad AFAit, så lämnar man den som övertygad SDare efter att ha läst våra nybyggares försök till kommunikation.

  Nån som vet vad Caps Lock heter på arabiska, förresten?

 • Pettersson skriver:

  Undrar om de vet vad en idrottsplats är? I och för sig visste ju Zlatan var fotbollsplanen låg när han cyklade dit på en stulen cykel.

 • Hitman " Buschmaster skriver:

  Jalal talbani har du missat sfi undervisningen totalt ?! Ett tips ta din åsna och rid hem till medeltiden igen , uppenbart har du inget att göra i vårt land . PAJAS !

 • Hane skriver:

  Pettersson:
  De tror att ip-adress är var idrottsplatsen ligger!!!

 • Pettersson skriver:

  Jalal, har du stavat fel på den irakiske presidentens namn? Lugna ned dig så går det nog bättre nästa gång.
  Polisen och Säpo måste skratta ihjäl sig, jag är övertygad om att de tittar in på den här sidan ibland. Det vore nästan tjänstefel annars. De får många hot och ip-adresser att spåra men det har säkert alla smarta nybyggare tänkt på.

 • Hane skriver:

  Nya idioter som hittat hit, med de vanliga orden som de lyckats lära sig. Gangsters skall sitta bakom lås och bom!

 • Jalal talbani skriver:

  ERA SMÅ RASISTER LUGNA NER ER MED DET NI SÄGER NI KOMMER LIGGA ILLA TILL NÄR SOM. ERA MINDFUCKADE HORUNGAR NI ÄR FUCKING ETT SKÄMT NI LIGGER IN MED DE FATTIGASTE ÅSIKTER BARA INSE MALMÖ ÄR TILL INVANDRARED

 • Anders Eriksson skriver:

  Det känns så gôtt att det finns människor som ”my”, ”Hermodsdal 215″, ”HD FTW” & company. Det finns hopp om mänskligheten och Sveriges framtid med dessa vältaliga och mentalt sunda individer. De behandlar sina medmänniskor med respekt och vinnlägger sig om att finna lämpliga och retoriskt kultiverade formuleringar.

 • Hitman & Buschmaster skriver:

  HD FTW = Inavlad åsneknullare , åk hem till ditt medeltidsland apa ! Muhammed = Mördare och pedofil !

 • malmo skriver:

  Nisse, så är det nog för många men undantag finns. All vår välvilja bet liksom inte på detta klientel. Som att hälla vatten på en gås så att säga.
  Fråga Kulladalare om dom är berikade eller avskräckta?
  Vi är så goda och Sverige är världmästare i godhet, varför då om otack är världens lön.
  Lev väl Nisse och vi får aldrig ge upp med att försöka vända skutan.

 • Nisse skriver:

  Är dom det egentligen? Födda i Sverige? Det finns numera gott om hela stadsdelar runt om i Sverige där bara vädret och gatskyltarna påminner om att det faktiskt är svenskt territorium.

  Där pratas inte svenska, och man äter inte svensk mat eller ser på svensk tv. Där råder inte svenska sociala normer (exempelvis att göra rätt för sig efter förmåga), det finns inga svenska barn i skolorna och svensk polis vågar sig in i dessa områden bara om de är beväpnade till tänderna.

  Så är dom egentligen födda i Sverige? Något att fundera på!

 • malmo skriver:

  Nisse, jag kommer att kämpa emot.

  Hm, du tacksamhet det ordet kan dom inte stava till ens en gång.
  Det konstiga är (eller inte) men flera av de kommentarer du läst tidigare är skrivna av ungdomar som är födda i Sverige, ”vi” har misslyckats.

 • Nisse skriver:

  Ja, ”Malmö”, hur kul är det att vara landsman till en som uttrycker sig så här tacksamt till de som föder honom:

  ”eyy lyssna här era fucking horungar snacka inte skit om islam förstår ni kommer knulla upp hela er familj, ni är små råttor låt mig få tag på er så vi får se, om jag inte sprättar upp er som små grisar som ni är”

  Det blir spännande att se om det blir Södertälje eller Malmö som blir den första större svenska staden helt utan etniska svenskar. Stalltipset är väl Södertälje, men Malmö kan överraska på upploppet.

 • malmo skriver:

  Alldeles rätt Nisse och dessa andra helt normalt fungerande civiliserade människor lider med oss. Kanske finns det till och med landsmän /kvinnor till dessa grottmänniskor som skakar sitt huvud i förtvivlan för hur vissa beter sig mot sina medmänniskor.

  På din fråga svarar jag, vet ej, men antagligen fick vi ingenting. Parasiter brukar inte ge utan de tar.

 • Nisse skriver:

  När man skriver saker i affekt blir man ibland lite nyanslös. Jag vill därför komplettera mitt tidigare inlägg med den självklara insikten att vi även tagit emot stora mängder alldeles förträffliga människor som var och en på sitt sätt dragit och drar sitt strå till stacken.

  Problemet är a) att dessa är en liten minoritet när det gäller vissa länder och regioner, samt b) att vi inte repatrierar (skickar tillbaka) alla de som metodiskt, konsekvent och bit för bit förstör vårt land i accelererande tempo.

  Avslutningsvis vill jag påminna om att indianerna i nordamerika åtminstone fick en påse glaspärlor när de avträdde sitt land till de europeiska kolonisatörerna.

  Vad fick vi?

 • malmo skriver:

  Tack Nisse för dina ord och jag förstår exakt vad du menar. Man både skakar på huvudet och tar sig för pannan, vad skall detta likna? ”Våra” förtroendevalda har inte mitt förtroende längre.

  Pass på Nisse snart haglar antagligen idel könsord på dig med. Det här är pinsamt men intelligensen är allt för låg för att dom skall kunna förstå det bisarra i sitt eget uppförande. Riktigt sjukt och ett bottennapp för Sverige.

  Sprid gärna dessa horribla kommentarer bland släkt och vänner så att fler blir varse tillståndet i landet bland de som parasiterar oss.

  Ha det gott Nisse, tack för din kommentar.

 • Nisse skriver:

  Jag har med allt större fascination och häpnad följt replikväxlingen här. Den är ytterligare ett bevis på att vi fyllt vårt land med personer vars kognitiva förmåga inte sträcker sig längre än att de med stor möda kan lära sig att knyta sina skosnören.

  Vi gav dem skydd, vi gav dem mat, vi gav dem vård, vi gav dem bostäder, vi gav dem utbildning och Yvi gav dem pengar. Vi gav allt vi kunde och lite därtill. Och vad tacket blev vet vi!

  Framtidens forskare får en del att fundera över. Framförallt hur majoriteten av folket i ett av historiens mest framgångsrika länder stillatigande stod och såg på när landet inom loppet av blott en generation erövrades och skövlades av främmande barbariska folkgrupper. Dessutom var det de själva som betalade för sin egen förintelse.

  Man skakar på huvudet.

 • malmo skriver:

  Hej malin vi förstår att du har det svårt och att ditt agerande är ett rop på hjälp. ett lite konstigt sätt kan tyckas men inte allt för ovanligt.
  Det finns hjälp för dig att få, antingen inom sjukvården eller kvinnojouren. Du behöver allt stöd du kan få, spring medan tid finnes.

  En sak till malin, en fru är inget man skaffar sig, du räknas väl inte som ett djur!?

  http://www.youtube.com/watch?v=dp4_ftaCr_8

  Lycka till

 • Hane skriver:

  Fredens religion är väl mer lika med hotens religion!!
  Vi ursvenskar kommer att kämpa för vårt land och det hade ju varit bra om dessa muslimer hade gjort detsamma för sina länder!!!
  Men de söker asyl här och får PUT och direkt åker de på semester till det land de flytt ifrån! Det är det första SD skall ändra på efter segervalet 2014!

 • Pettersson skriver:

  Tack för det HD FTW, men det här är en svensk blogg så jag är tacksam om du förklarar vad du menar på svenska. Jag förstår inte öknens och kamelryttarnas språk så bra.

 • HD FTW skriver:

  eyy lyssna här era fucking horungar snacka inte skit om islam förstår ni kommer knulla upp hela er familj, ni är små råttor låt mig få tag på er så vi får se, om jag inte sprättar upp er som små grisar som ni är

 • malinka skriver:

  HAHAHA…My känner du hon horan Tuba? aaah hane e du hennes kusin? såå syn om dig ha en hora med spräckt fitta till kusin..Hon va fouads lilla föredetta hora, men fortfarande springer hon efter honom, fast att han har skaffat sig fru, det vill säga mig!

  Till dig kabi vill jag bara säga, Du och din släkt/familj vet mycket väl om att Det inte va Imad som högg din kusin, ni vet vem det va., Men för tillfället vill ni bara ha ut skadeståndspengar och pekar därför ut imad! Kallar på falska vittnen, är inte det sjukt kabi? ska någon sitta livstid för något den inte har gjort, bara för att ni inte råkar tycka om personen i fråga!.

 • malmo skriver:

  Hej Hermodsdal, goddag hur står det till?
  Hur leker man alan balan? Är det en lek som du leker på Hermodsdal?

  Vi gör stor skillnad, vi hjälper till att visa på och blottlägger härmed för polismakten att man kan göra en uppröjning av ett visst klientel och en del av dessa står att finna på Hermodsdal.

 • Pettersson skriver:

  Tack för dina vänliga ord Hermodsdal – det är alltid trevligt att debattera med människor som uttrycker sig kultiverat, artigt och vet vad de pratar om. Du måste ha kämpat hårt i skolan för att lära dig det fina språket. Bra gjort?

 • Hermodsdal skriver:

  Era små pissluffare sluta gå loss hans familj. Ni är små fittor som sitter bakom skärmen och leker alan balan. Sluta med det ni gör låt killen och hans familj vara i fred mogna upp. Glöm det ni gör för ni kan inte göra nån skillnad bara väx upp.Money over bitches.

 • Hermodsdal 215 skriver:

  Lyssna här era jävla horungar vem sitter ni och går loss på, snacka inte om hans familj förstår ni era kräk liknande pisseluffare.
  Istället för att ni sitter o gömmer er bakom skärmen kom ta det öga mot öga era horungar, Pettersson kommer sprätta upp hela din familj förstår lugna ner dig, du tror att du kan gömma dig hemma bakom data skärmen men din tid kommer nu eller senare……

 • Pettersson skriver:

  My, kan du vara vänlig att trycka en (1) gång på Caps Lock knappen på ditt tangentbord, dessutom verkar du vara en välutbildad och fin flicka så du försök vårda språket en aning.

 • Hane skriver:

  my betyder ju miljondel, alltså en liten skit!
  Den smutsigaste religionen är ju islam, som har en pedofil som profet!
  Finns det en enda sak som en muslim har förbättrat världen med?
  Ja. det skulle väl var självmordsbombaren i Stockholm, som bara lyckades ta död på sig själv!!!
  Alla uppfinningar och innovationer har skapats av ickemuslimer, för de är inte tillräckligt smarta.

 • my skriver:

  KABI DU SKA INTE PRATA FÖR MYCKET FÖR POLISEN HAR ÖGONEN PÅ DIG DET KAN DU HÄLSA DINA ZIEGENARE DIN TÖNT JAG VET VAD DU GÖR OKEJ SÅ SPELA INTE DUM HÄLSA MALIN ZAKIS FRU

 • my skriver:

  LILLE KORG-3 VEM HOTAR DU DIN LILLE FITTA VISSA MIG VEM DU ÄR TROR DU FAMILJEN ALZURIEY ÄR RÄDD FÖR DÖDEN DÅ HAR DU FEL KORG-3 KOM UTE MED DIN RIKTIGA NAMN ÄR DET NÅN SOM ÄR HURRUNGE SÅ ÄR DET DIN ÄCKLIGA MAMMA DIN FITTA GÅ RAKA DIG DU SER UTE SOM ÄCLIGASTE SVIN SOM FINNS I HELA SKÅNE BÄBÄBÄ

 • my skriver:

  ANDREAS ERIKSSON JAG HAR EN FRÅGA VAD MENAR DU HELA TIDEN OM IMAD FINNS DET INGEN ANNAN ÄN IMAD ALZURIEY I HELA SIDAN URSÄCKTA MIG MEN DET SOM STÅR OM IMAD ÄR INTE SANT KAN DU GE DIG OKEJ . DU KÄNNER INTE PERSONEN HUR KAN DU SITTA BAKOM DATAN OCH SKRIVER SÅ MYCKET SJUKA SAKER . SAMMA SOM DET FINNS IMAD FINNS DET VÄRRE SVENSKA OCKSÅ VÄL DET KAN VI INTE NEKA VÄL . VAD VET DU OM FAMILJEN ALZURIEY INTE MYCKET ÄN DE STÅR ELLER HUR MEN VI ALLA ÄR MÄNNISKOR ALLA GÖR SINA MISSTAG ELLER HAR JAG FEL. DET HANDLAR INTE OM HUR MYCKET DU SÄGER ELLER SKRIVER MEN SÅ ÄCKLIG BEHÖVER MAN INTE VARA I ALLA FALL . TITTA VAD SOM HÄNDER NU UTE VAD HAR IMAD MED DET ATT GÖRA OCKSÅ . SAMHÄLLET ÄR SKIT SOM DAGENS LÄGE FINNS MYCKET ARBETLÖSA UNGDOMMAR VAD FÖR VÄNTAR MAN SIG , MEN HADE DE HAFT ARBETE HADE MALMÖ INTE VARIT SÅ SOM NU , JAG NEKAR INTE ALLA JÄVLA GÄNGER SOM FÖRSTÅR VÅRT SAMHÄLLE OCH ALLA SOM HAR BARN SÅ BLIR MAN MER OCH MER OROLIG VAD SOM HÄNDER UTE JU . MEN VAD GÖR PÖLISEN ÅT DET INTE ETT SKIT JU . DAGEN POLIS KOMMER ÖVERENS MED FÅNGAREN SOM SITTER I KUMBLA
  JO VAD GÖR POLISEN JO SKICKAR ETT SKOTT I ETT KUVAR MED VAPEN VAD ÄR DET FÖR PÖLIS SOM VI HAR OCH SKA LITA PÅ POLISER HUR KAN DE KOMMA SÄGA . SAMMA SAK MED POLISCHEFEN SOM UTNYTTAR BARN FÖR SEX VILKET LAND LEVER VI I OCH ANDRA KLAGAR MEN VAD HÄNDER INTE SÅ MYCKET BLIR VÄRRE OCH VÄRRE JU

 • my skriver:

  HANE BEKLAGAR FÖR DIN MAMMA MEN SÅ GÅR DET

 • my skriver:

  HANE KOKAR MEN GLÖM INTE STÄNG VÄRME OCH EN SAK KAN DU VETA JAG ÄR INTE ARAB MEN ÄLSAKR ARABER JAG ÄR HALV DANSK OCH TYSK VAD SÄGER DU NU LILLE VÄN DU VET INTE ENS VAD DU HAR SKIVET PÅ ARABISKA . DET STÅR INTE PÅ ARABISKA DET STÅR PÅ PERSISKA DIN TÖNT GÅ LÄR DIG VAD DU SKIVER LILLA ÅSNA ELLER GÅ TILL TUBA DU VET VAD JAG MENAR . HUR MYCKET SÅLDE DU IGÅR HANE , DU JAG VET VAD DU FAN HÅLLER PÅ MED OKEJ SPELA INTE FÖR FINT I KANTEN LILLA VÄL

 • my skriver:

  VAD ÄR DET NU OM MUSLIMERNA HAR NI INTE BÄTTRE ATT KOMMQA MEDD HANE ELLER ANREAS VA SE SVENSKA RELIONER INNAN VAR DET ETT HELT PLÖSTLIG BLEV DET FLER RELIONER ELLER VAD SÄGER NI MEN I ALLA FALL HAR MUSLIMERNA BÄST LIV ÄN NI ERA IDOITER , TACK OCH LOV ATT DET INTE BARA FINNS KRISTNA FOLK , EN SAK KAN NI VETA KRISTNA ÄR INTE DÅLIGA FOLK MEN VISSA TOLKAR DET SOM DE VILL . MEN I ALLA FALL VET MUSLIMERNA VEM ÄR BROR ELLER SYSTER MEN NÄR VET NI JO EFTER NÄR NI HAR LIGGET MED VARANDRA ELLER VAD SÄGER DU NU HANE JAG VET VEM DU ÄR MEN SPELA DU BARA . VAD KAN NI GÖRA INTE ETT SKIT ERA SMUTSIGA FOLK FÖRSÖKER GÖRA MUSLIMERNA IDOTER MEN UNDRAR VEM ÄR IDOT JO HANE OCH ANREAS OCH MALMO . OCH VAD HAR IMD MED DETA ATT GÖRA IMAD ÄR INTE MUSLIM ERA TÖNTAR VAD SÄGER NI NU DÅ JAG HAR INGEN ANLÄDNING ATT LJUGA OM DET SÅ FAUK YOU

 • Hane skriver:

  Malinka:
  Vad har du att var stolt över?
  En gangsterfamilj som inte har tillfört Sverige annat än elände!
  Jag skriver under mitt riktiga namn.

 • malinka skriver:

  Tredje världskriget är på Gång!.. från att prata om imad, blandar man nu in familjer, religion, länder, m.m HAHAH My får man fråga vem du är? känner jag dig eller känner du imad, eller någon i familjen?

  Detta börjar bli riktigt löjligt…Hane du som e så fucking stor i truten, kom ut med ditt riktiga namn… så ska vi visa dig! Varken fouad eller Imad vågar någon av er komma nära, men prata kan ni bakom skärmen! ni skriver att vi e stora i munnen i datan, tro mig det är vi alltid.. men ni mesar hittar på falska namn och skriver ut.. har jag något att säga skriver jag det och säger det med stolthet i mitt riktiga namn

 • Hane skriver:

  Petterssson, inte kunde väl en rondellhund ha hjälp till att stjäla land?
  Fast egentligen är det nedlåtande mot alla hundar att kalla Muhammed för hund. Muhammed var ju en pedofil av värsta sort!

 • Pettersson skriver:

  Hane, du påstår en felaktighet. Araberna har inga hemländer i pluralis. De har ett hemland, öknen på den arabiska halvön. Resten har de stulit genom våld med hjälp av en dåre som hette Muhammed som påstod att tiden stod still.

 • Anders Eriksson skriver:

  Det bär mig emot att mata muslimtroll som ”my”, men jag har endast ett budskap till idioterna Imad Alzuriey och ”my”: عليك اللعنة عليك اللعنة, إنصرف بإهانة

 • malmo skriver:

  Hane du är en pärla. Civil olydnad kallar jag det för med humor.
  Att Sverige frivilligt har öppnat dörren åt dylika individer är som att kasta pärlor åt svin.

 • Hane skriver:

  My= största idioten på nätet?
  Kan ju inte ens skriva svenska!! ربما لا يكون إما باللغة العربية

  MY, för det första är min mor död, frid över hennes minne, för det andra säljer jag inte narkotika, vilket din släkt verka göra eftersom du är så insatt i det! Däremot har jag många månger serverat GRISKÖTT TILL MUSLIMER och sagt när de frågat att det var nötkött!!!
  Vi svenska skall åter äga Sverige, vårt fosterland. Ni araber kommer att bli förvisade till era fattiga hemländer, där ni får leva under sharialagar, vilket troligtvis kommer att innebära att ni blir avrättade för att ni är för uppkäftiga!

 • malmo skriver:

  my, förstår du inte att du blottlägger hur det står till med huvudpersonen i inlägget och hur det står till i hans familj.
  Om det finns någon uns av självbevarelsedrift hos dig så drar du dig listigt tillbaka nu.

  Allt har vi dokumenterat och vi har mycket att ösa ur om hur det står till i Sverige med en okontrollerad massinvandring, det tackar vi dig för. Ni är tydliga exempel.

  Man kan stilla undra vad det är som gjort dig så hatisk och imbecill. Vi anar att det är nedärvt.

 • my skriver:

  JA JA ANDREAS VEM ÄR KATT DIN SVIN . KATT VA MEN AKTA DIG SÅ ATT KATTEN INTE RIVER DIN KUK , DÅ KAN DU INTE ANVÄNDA DEN MER , HUR GÖR DU DÅ DIN BÖGG

 • my skriver:

  OCH DU DIN SVIN MALMO VAD SKA DU KOLLA UPP I TIGGSRÄTTEN VAD ÄR DET DU SKA SE GÅ OCH TITTA VAD DIN PAPPA HAR I SITT HEM INNAN OLLE OCH MALMO SÄGER NÅT , ÄR MAN TÖNT SÅ ÄR MAN DET HELA LIVET TÖNT VISA VEM DU ÄR INNAN DU GÖMMER DIG BAKOM DATAN OCH ÄR RIKTIGT STOR I TRUTTEN . JAJA FÖR MYCKET LUFT MEN HUR LÄNGE INTE LÄNGE TILL SKA DU SE HELA DIN FAMILJE ÄR HORFAMILJE DEN SOM SKRATTAR FÖRST SER VAD HÄNDER HAHAHAHAAHAAAHAHAHA GÅ HÄLSA PÅ DIN MAMMA INNAN HON MISSAR DIG INNAN DU DÖR HA MAMMA KOM

 • my skriver:

  vadå SFI DIN TÖNT BEHÖVER FÅ NÅN I MUNEN HANE VISA VEM DU ÄR DIN BÖGG VAD GÖR DU SJÄLV OM DAGARNA DIN LILLE HOR UNGE GÅ FIXA DINA ÄRENDE FÖR DIN LANGARE VÄNTAR PÅ DIG HANE JAG VET VAD FAN DU GÖR OCH HANE ÄR INTE DITT RIKTIGA NAMN DIN BÖGG
  HANE HAR FÅTT FÖR MYCKET LUFT MEN DIN LUFT TAR VÄL SLUT VÄNTA OCH SE DIN HORUNGE LÅT ZIGENARE BETALA LITE TILL DIG . GÅ SÄLJE DIN NARKOTIGA HORUNGE SÅ ATT DU KAN SPRINGA TILL DIN MAMMA MED PENGARNA SÅ ÄR DU VÄLKOMMEN HEM HAHAAHAHAHAHA DET ÄR SÅ DET GÅR TILL
  HUR MÅNGA GRAM HAR DU SÄLJ IGÅR ELLER VILL DU JAG SÄGER DET DIN HORUNGE

 • malmo skriver:

  Olli, kolla med Malmö Tingsrätt.
  Hane, bevisen är alltför många.
  Anders, ”my” är säkert en produkt av trångboddhet.

 • ollirein skriver:

  Nej, Anders, my är något som katten har släpat in. Men vi kan väl se vad som händer om jag frågar om vad Muhareb Alzureiy, har sysslat med sedan han kom till Sverige från Libanon, där han hade levt som statslös Palestinier, och sysslat med vad? Ett mail till libanesiska myndigheterna i Beirut kan annars kanske ge svaret på min fråga.

 • Anders Eriksson skriver:

  Är ”my” en av våra mogna kompetenshöjare och pensionsräddare?

 • Hane skriver:

  SFI har inte funkat ser jag.

 • my skriver:

  lillehorunge VI ÄR INTE KAKSIGA BAKOB DATAN VI ÄR ALLTID KAKSI MOT DE SOM BEHÖVER BLI UPPFOSTRA MÖTT MIG NÅGONSTANS SÅ SKA JAG SE DIG NÄR DU BLIR SLAGEN SEN SKA JAG KISSA I DIN MUN DIN LILLE HORA
  DDN

 • my skriver:

  VEM SKA DU VÅLDTAR DIN LILLE JÄVLA ZIGERARE SOM ÄR MESA SOM SKRIKER OCH BETALA FÖR VITTNE BOB HAR SAGT HAN FICK 5G FÖR HAN SKA SÄGA PRECIS SOM ZIGENARE SÅ FOUK YOU KABI GÅ OCH TA DIG SJÄLV I RÖVHÅLLA DIN LILLE JÄVEL NI BETALAR FÖR ATT DÖDA MÄNNISKOR KANSKE VET INTE PETERSSON OM DET MEN NU VET

 • my skriver:

  DU KABI DU PRATAR FÖR MYCKET SKIT DU SÄLJER DROGER SÅ SPELA FINT NU MED PETERSSON MEN PTERSSON BODE SE NER VAD DU ÄR FÖR EN PERSON DU ÄR , IGÅR SÅLDE DU JU I CLASGATAN 9 ELLER HAR DU GLÖMT VAD DU GJORE IGÅR DU SNIFFADE SIST IGÅR LILLE VÄN SPELA FINT MEN JAG SÅ JAG VET VEM FAN DU ÄR SKIT UNGE FULL SOM EN SVIV SE DIG I SPEGEL HAR DU INTE GÅ TILL DIN MAMMA

 • my skriver:

  HEJ KABI EN SAK KAN DU VETA ATT IMAD ÄR JAG MYCKET STOLT ÖVER , JAG KÄNNER DIG MYCKET VÄL . INNAN DU SNACKAR SKIT TITTA PÅ DIN ZAKI ZEGENARE HUR HANS LIV SÅG UTE OCH ATT HAN ÄR VÅLDTÄCKTE MAN OCFH HOPPAR PÅ SMÅ FLICKER OCH ÄR EN LENGARE MED NARKOTIGA OCH HUR MÅNGA SOM SYSSLAR MED NARKOTIKA , OCH HAN HAR TIDGARE VARIT DÖMD FÖR NÅT SKIT HAN HAR GJORT SÅ HAN HADE INTE VARIT PARFEKT ELLER LILLE VÄN OCH MAN MISSHANDLADE SIN FRU SOM FAN SAMTIDIGT SÅ HATADE HANS FRU HONOM HAN VAR ALLTID OTROGEN MOT HENNE DET HAR HANS FRU SAGT LILLE VÄN JAG VET SÅ JÄVLA MYCKET OM ZAKIS FAMILJE HANS PAPPA VAR TVUNGEN ATT GÅ FRÅN TINGSRÄTTEN FÖR ATT TA EN SKÅL , EN SAK KAN DU VERA KABI SAMMA SAK MED SAMIR SOM MISSHANDLAT SIN FRU OCH HAR VÅLDTAGT HENNE . OCH SVARTKLUBBEN HADE NI FÖR SÄLGA KVINNOR OCH NARKOTIKA OCH BOB STÅR UTAN FÖR KLUBBEN FÖR ATT MEDLEA ER OM NÅN POLIS KOMMER SÅ ATT NI TAR UNDAN NARKOTIKA JAG KÄNNER MYCKET VÄL OM DEN FAMILJEN . MAN SKA INTE SPELA FINT I KANTEN NÄR MAN ÄR FULLT AV SKIT ELLER HUR KABI DU SKA SNART RESA ELLER HAR JAG FEL . ZAKIS FRU VÄNTAR TILLS HON SKA FÅ PENGAR FRÅN MYNDIGHETERNA EFERSOM HENNES STORA LANGARE HAR DÖD , VAD SÄGER DU OM DET DÅ DET VAR INTE LÄNGE SEN JAG PRATADE MED ZAKIS FRU SAMTIDIGT TYCKER HON DET ÄR SKÖNT ATT ALLT ÄR ÖVER . HON HADE ETT HELVETE MED ZAKI . HON KOMMER SNART SKITA I ZAKIS FAMILJE FÖR HON HAR NÅN ANNAN KILLE PÅ GÅNG MEN HON VÄNTAR BARA PÅ PENGARNA SOM HON SKA FÅ. HON ORKAR INTE MED ZIGENARE LIV MER . LEVER PÅ ANNDRAS NAMN OCH FALSKA EFTER NAMN OCH ANVÄNDER ANNDRAS NAMN NÄR DE SKA KÖPA LÄGENHETER JAG VET MYCKET VÄL OM DEN JÄVLIGA FAMIJE , MEN SKATTEN ÄR INTE DUM LÄNGE SOM NI ZIGENARE TROR INNAN DU PRATAR OM IMAD SE HUR ÄCKLIGA NI ÄR . HANS FRU ÄR UTE EFRER PEGARNA UNDRAR OM HON HINNER NJUTA AV DE INNAN ZAKIS ÄCKLIGA FAMIJE TAR DE . EFERSOM HANS FRU PRATAR SÅ MYCKET SKIT OM HANS FAMIJE , MEN VÄNTA TILLS HON SÄGER TILL ER ATT DRA ÅT HELVETE JAG FICK HÖRA MYCKET FRÅN HENNE

 • malmo skriver:

  Hej S (?) socialdemokrat?
  Håller du med oss om att de rasistiska kriminella snyltarna skall utvisas eller menar du oss som värnar vårt land?

 • Pettersson skriver:

  S, du spenderade 30 minuter på ett långt inlägg som du raderade och tycker vi spenderar vår tid felaktigt…

 • Anders Eriksson skriver:

  Sammi, Möller och Kabi är bara blattetroll med moderskomplex. De är supertuffa på nätet, men pissar i brallerna IRL. Bara att ignorera apajävlarna.

 • S skriver:

  Jag spenderade nyss hela 30 minuter på att skriva ett långt inlägg som innefattade det mesta om hur ni är och vad ni är. Jag raderade allt. Låt mig vara vänli…. nej, istället låt mig vara ärlig.

  Ni är ett gäng miserabla, trångsynta, outbildade rasister som spenderar eran tid, inte på att utbilda er, utan på att trigga varandras miserabla, trångsynta och outbildade rasistiska åsikter på en blogg. Är det några som ska ut ur detta land är det ni, ni är bottenskiktet av, inte bara samhället, utan av alla människor. Slå er ner och ha det trevligt, för ingen annan än ni själva uppskattar era medeltida åsikter.

 • Pettersson skriver:

  kabi, du är bäst. Du är ett bra exempel på den kompetens svenska pk-politiker och journalister vill ha fler av i Sverige. Du verkar vara en riktig pensionsräddare.

 • kabi skriver:

  hehe era Horungar,,va ni bara kaxiga bakom era datorer det lungt hehe,,,
  petterson,,ursäkta för min grova ord språk men jag tycker inte att du ska låta såna cp-barn skriva här som saknar IQ eller vad säger du?

 • malmo skriver:

  ”sammi e i möllan???sammi e i möller??? sammi e inne , sammi e ute?”
  Har du tullat i föräldranas barskåp eller är det ditt naturliga tillstånd?

  Hur var det nu med ett vårdat språk och sunt förnuft? Har du någonsin behärskat det?

 • sammi skriver:

  hahaha kom tilll möllan imorgon kl 10 om du e man kommer knulla hela zigenare hahaha låt dom kommma jag e i möllan jag vänta på dom med din syster knulla din mamma breeee du med pettersson

 • möller skriver:

  hahahahahahha kabi din lilla horunge kommmer knullla rövknulla din syster fatta du kom om du e man kom till möllan

 • Pettersson skriver:

  kabi, du verkar vara en intelligent person. Tror du inte du kan utnyttja det förstånd du fötts med på ett lite trevligare sätt?

 • kabi skriver:

  sammi salami din horunge, får zigenare tag på dej dem kommer rövknulla dej så som dem kommer rövknulla din bror imad GRISEN på Kumla!!!!!

 • ollirein skriver:

  Sammi verkar något utsvält på sex, och vill bli avsugen av en gris.
  Jag säger bara, akta dig för gristrynet Sammi, det är nämligen fullt av vassa tänder, som kan bita av det mesta.

 • Hane skriver:

  Sammi verkar ju vara bisexuell, skall knulla alla!

 • möller skriver:

  om ni inte sluta skriv så kommer jag sätta en kula på er

 • sammi skriver:

  vad ska dom Zigenarna göra va kommer knulla hela dom fatta ni hahahahhahahahahahha hoppas ni dö alla ni som läser

 • sammi skriver:

  hahaha du som heter malmo hälsa grisa att dom kan suga min kuk okej vänta bara

 • sammi skriver:

  du som heter så Pålle du kommer suga min kuk och kom till möllan imorgon ska jag visa dig din lilla hora kommer knulla hela din familj din syster e min hora

 • sammi skriver:

  hahahahaha din lilla horunge kom
  så ska jag visa dig var din mamma e hahaha kommer knulla din syster hahaha kom där jag bo

 • Anders Eriksson skriver:

  Skäggebarnen ger prov på retoriska finesser i den högre skolan. Deras kvinnosyn är som pedofilprofeten Muslemmads, alltså fullkomligt förvrängd.

 • Pålle skriver:

  Samma din lila kuksugare , vem hotar du genom datan din lila fitta. Man märker att er familj e fittor allihopa!

 • kabi skriver:

  sammi din lilla Horunge,,vem ska du hota bre?
  tänk på att ”era” adresser finns ute på nätet………….
  GLÖMM INTE DET!!!!!!!!!

 • korg-m3 skriver:

  sammi,, din lilla HORUNGE,, tänk på att era adresser finns oxå ute på nätet,,,
  GLÖMM INTE DET!!!!!!!!!

 • Lasse S skriver:

  Sammi din lilla arabhora!
  Jag hade mosat dej med ena armen bakbunden, men det begriper du inte för du har ingen hjärna!
  Åk hem till din grotta med stampat jordgolv!
  Nolla!

 • malmo skriver:

  Hej Hane, vi har mycket starka misstankar om att alla indianer inte är i kanoten hos sammi med flera.
  Polis är också inne på bloggen så allt är dokumenterat.
  ha de, vi fortsätter kampen mot det kriminella Sverige.

 • Hane skriver:

  Vem är det du hotar sammi?
  De som kommenterar här?

 • sammi skriver:

  zena låt dom vara jag vet var dom bor nu syrran jag svär på allt zena fyfan vad jag ska göra med dom låt det gå zena okej hahahahaha kolla snart med deras bran syster okej jalla puss jag kommer snart ut jalla vi hörs syrran

 • malmo skriver:

  Hej Anders Eriksson, ställ den frågan till ”våra” politiker.
  Jag förstår det inte heller. Kan ha något med att Sverige är världsmästare i godhet.
  Eva-Marie

 • Anders Eriksson skriver:

  Varför får denna smutsiga grisfamilj vara kvar i Sverige?

 • Pettersson skriver:

  Lasse S, du skriver bl.annat. Har du mer som är trovärdigt om Imad så publicerar jag det gärna. Använd e-postadressen du hittar under ”Om bloggen”

 • malmo skriver:

  Hej Lasse S, tack för din information.
  En i mycket genomrutten familj som envist biter sig fast i den Svenska solidariska folksjälen.

  Tålamodet tryter och är på upphällningen för länge sedan av gemene man/kvinna.

  Om politiker är smarta kollar dom upp hur vinden blåser och agerar. Det parti som vill klämma åt och sedan utvisa dom som aldrig borde fått ta ett enda steg på svensk mark, får min röst.

 • Lasse S skriver:

  Imad Al-Zuriey – Jag har mer inside info om honom om avpixlat är intresserade.Bla. satt han nyligen av ett straff på Fosie anstalten i Malmö.
  Dömd för att bla. ha torterat en ung man med 300 ( ja tre hundra!) brännmärken med cigaretter över hela kroppen.
  Detta för att offret inte ville berätta var han gjort av några vapen han haft hand om.
  Inte förrän yxan kom fram och de måttade mot huvudet, berättade han var de fanns.
  Sedan tyckte Imad Al-Zuriey att de alla borde åka och äta hamburgare.
  Offret blev faktiskt bjuden på ett Burger King meal innan de släppte honom.

  För övrigt så sitter grisen Allah inne på livstid för pedofili.

 • Anders Eriksson skriver:

  Bsk, nelly och ”lilla syster” är uppenbara nybyggartroll. Fuck off!

 • Snapphanen skriver:

  Till alla Alzurieys:
  Ni verkar vara riktiga hårdingar, men varför springer ni här och spelar allanballan åk till er hemland istället och kriga för ert folks rättigheter.
  Eller Så hårda är ni kanske inte endå, bättre fly till ett skitland(sverige) som försöker behandlar er bra, bara så ni kan springa runt och fitta er.
  Bli riktiga män åk hem till ert underbara hemland. Riktiga hårdingar flyr inte från sitt land…

 • Pettersson skriver:

  Tack Lilla-syster för dina vänliga ord. Du heter Zena tror jag och det är en tragedi att i en familj med sju barn finns så mycket elände. Trots allt stöd ni fått från samhället genom åren har det gått dåligt för några av er. Kan inte ni som fortfarande är fria och inte sitter i fängelse skärpa till er och försöka bli goda medborgare i vårt land. Svenskar har inget emot invandrare som arbetar och sköter sig – svenskar är emot invandrare som begår brott och inte arbetar hederligt.

  Du behöver inte ta avstånd från dina bröder men du måste ta avstånd för vad de gjort om du ska få någon ordning på ditt och deras liv.

  Lycka till i framtiden.

 • från Imad Alzurieys lilla syster skriver:

  Neeej nu går ni över gränsen för fan, sluta döma oss asså ni är så jävligt dumma i huvudet.
  Här skriver ni om mina 4 bröder.
  Asså ni har inget hjärta märker jag.
  Vet ni vad vi är 7 barn alltså 3 flickor och 4 pojkar men en sak ska ni ha klart för er.
  Vi är stolta över att vi heter Alzuriey i efternamn
  Och en annan sak ska ni ha klart för er.
  Ni kommer ALDRIG ALDRIG få ut oss från Sverige.
  Ni dömer oss för mkt men ni vet inte ett skit om oss och du då din äckliga pettersson varför har du andra som sitter framför sin jävla dator och försvarar dig vet du vad jag vill gärna ta en låång diskution med din för du sitter och skriver en massa skit .
  Berättade du för dem Att BOB som vittnade i rättegången som sa att han hade gamla glasögon på sig som var 8 år och att Zigenare familjen betalade honom för att gå och vittna för nått han inte har sätt?
  De va inget du kunde berätta vaa
  men vet du vad du har inget att skriva för du vet att en vacker dag varje sak du skriver kommer du få ångra för min bror kommer komma ut och då kommer vi stämma dig för att du skriver saker som ej stämmer….
  Och ni andra som kommer med påhittiga namn tänker ni inte komma fram med ert Förnamn och Efternamn…

  Ni som påstår att ni känner till oss.
  Allt ni sitter och skriver har ni bara fått läsa/hört från tidningarna och från nyheterna…
  Snälla inse att ni är så sjuka så de är ni som borde söka hjälp…..
  Och du då din Eva-Marie jag kommer inte inse vad du säger för de du säger är bara skit snack….

  1 Sammi är född i sverige
  2 imad i libanon
  3 du ska inte skriva om ALLAH för gud är stor och han ser allt du gör..
  De spelar ingen roll om du är muslim eller kristen
  Så Allah kommer stå vid malinkas sida och stötta henne tills Fouad kommer ut…

  Lägg ner skitet

  Och var jävligt försiktiga vad ni sitter och skriver om mina föräldrar för mina föräldrar har inget med deta att göra fattar ni!!!

 • ollirein skriver:

  Nu är det bara frågan om Palestina kvar, så då måste jag bara få reda på vad din pappa jobbar med och din mamma. När kom dina föräldrar hit?

 • malmo skriver:

  Sammi definiera ”vi”.

 • sammi skriver:

  vi e födda i malmö

 • ollirein skriver:

  Det var väl inte ens Imad som var i hans egna kläder, Sammi? Men med vem hade han bytt kläder, var det kanske med Zihrid Dobreva?

 • ollirein skriver:

  Var ligger eller låg Palestina? Var är du född Sammi? Var är Imad född?

 • malmo skriver:

  18:47 Sjuklöverns pensionsräddare har talat.

 • sammi skriver:

  hahaha vad ska dom Zigenarna göra ens dom våga inte göra nåt dom betala folk för att gå upp och vittna falskt för att sätta in min bror det var inte han ens om ni tror så och vi kommer inte ens från libanon vi kommer från palestina och var snälla och sluta prata om min bror så e ni snälla okej ;)

 • sammi skriver:

  hahahahha har det så bra i livet alla ni kommer dö hur som helst ;) det vet ni själva ;) ;)

 • malmo skriver:

  Hej Sammi, det börjar likna lyteskomik.
  Salami sök hjälp.

 • ollirein skriver:

  Vilket dårhus sitter Sammi på? Sankt Sigfrids? Eller Al Aqsamoskén?

 • malinka skriver:

  HAHAHA.. landsförädare? haha vilka räknas till den kategorin? att ni sitter här och snackar hjälper inte, era trutar bara går som kärringar, men det leder ingen vart..kolla hur samhället ser ut ist och sluta läs tidningar! Det är såna som ni som står först på kö att bli puts väck under ett inbördeskrig,

 • Hitman & Buschmaster skriver:

  Det är personer som Imad och hans gelikar som förstör landet folket och tryggheten som en gång fanns , dagen kanske kommer då det blir inbördeskrig . Då ska jag stå i första ledet och då lever Imad och övriga råttor och landsförrädare mycket farligt . PASSA ER !

 • sammi skriver:

  du som heter malmo kom så ska jag visa var din mamma e kommer set en kula i din mammas fitta sluta prata om min bror din lilla hora knulla hela er familjer vänta bara vad ska grisa göra va kommer knulla dom mvh sammi ALZURIEY

 • malmo skriver:

  Hej Lars, du kan ha rätt där.
  Ingen mening med att vi håller på och forskar i det för denna familj är sedan länge kartlagd av polis.

  Nu går vi vidare och tar nya friska tag.
  Ha det gott Lars.

 • Lars Å Månsson skriver:

  Kanske denna unga dam är den eftersökta:
  Zeena Alzuriey
  Disponentgatan 19 lgh.1204
  211 57 Malmö
  Född:1 september 1993

  Hennes ålder tycks passa,men hur många av denna sort,med ett namn som möjligen är lika vanligt i Libanon,som Persson hos oss,finns det i ”Mångkulturens högborg”!!

 • malmo skriver:

  Hej Hane, nej det kan det inte vara Om det är sant det hon själv skriver att hon är lillasyster till Imad, då stämmer inte dina uppgifter. Imad är 25 år enligt Tingsrätten.

  Kan vara en annan syster.
  Ha det gott, fortsätt gräv i dyngan eller låt bli för det är inget kul jobb.

 • Pettersson skriver:

  bsk, kan du be någon översätta till ett begripligt språk. Tack.

 • Hane skriver:

  Är detta systern till mördaren:
  Förnamn: Zeena Imad Ahmed
  Efternamn: Ahmed

  Gatuadress: Hålsjögatan 5
  Postort: Malmö

  Födelsedatum: 1980

 • Pettersson skriver:

  Nästan hela Malmö vem han är. De enda som eventuellt inte känner honom verkar vara hans familj som försvarar honom men de kanske tycker att mord, rån, våldtäkt, narkotika, misshandel och hot är sådant som goda medborgare ska syssla med.

 • ollirein skriver:

  Om jag vore som ni, så skulle jag oroa mig mer för vad Zigenarna kommer att göra mot er familj, än vad några Bloggare kan göra mot er på Internet. Glöm inte att Zigenarna är många och samarbetar över hela Europa, och de är liksom ni övertygade om att lagar inte gäller för dom, samt att blodshämnd för en mördad Zigenare är en hederssak. De kommer ganska snart att välla in över gränsen, på jakt efter släktingarna till mördaren Imad Alzuriey. De inser dock redan nu att de får straffa Imad när han kommer ut, så de kommer säkert som amen i kyrkan att leta upp några av er andra, för att kunna få sin blodshämnd efter Zirhid Dobreva. Då är det ju bra för dom, att ni ger dom upplysningar på Pettersons, som är en mycket populär Blogg, särskilt i Malmö och resten av Skåne, om ni händelsevis vet var dessa platser ligger.

 • Anders Eriksson skriver:

  Imad Alzuriey och hela det s.k. Brödraskapet skall utrotas från Sveriges yta. De är drägg som helt och hållet saknar rätt att leva.

 • bsk skriver:

  vet du vem jag e ens sammi din lilla hora vänta bara ni som prata ens vi kommer ta alla er som årata om min bror om bi villl nåt så kom till möllan

 • malmo skriver:

  malinka, du har hamnat i riktigt fel sällskap. Dra dig listigt ur.
  Gå till polisen och be om hjälp. Du behöver det. Eller till en kvinnojour, lycka till malinka.

 • malinka skriver:

  så säger folk när de inte har något mer att säga mer!

 • malmo skriver:

  Malin(ka) du är ett stort skämt.

 • malinka skriver:

  hahahah.. era efterblivna idioter… man kan vara gift på muslimskt sätt, hitta bokföringen inom de muslimska papprena ist!! men nej allt styrs efter era jävla papper…jajajajaja babbla ni på.. jag e stolt över min man., har har orsakat mycket gott i detta samhälle.. att såna som ni håller käften tillslut.. bli inte förvånade om ni nångång i framtiden får hembesök.. då hjälper inte era papper och lagar regler hit och dit..jaha ja men om alla kriminella som utvisas, vart ska ni då utvisa han svensken? ert snack håller inte.. ja skyll på våra politiker gör de, dem är ju svenskar, vi ser hur mycket dem har åstadkommit med Sverige.. MER BIDRAG ÅT FOLKET!!!!! så kan ni idioter jobba vidare, :) Nejdå fouad blir inte knullad i fängelset, där går jag och besöker han istället.. det är bättre än hotell fan, gratis mat till och med.. man tackar, man tackar! era skattepengar går åt mat till mig och min man.. riktig god julmat fick vi.. man tackar man tackar petersson!

 • Rebecka skriver:

  Hej Pettersson,

  har ställt en fråga till dig på Avpixlat.

  Hur vet du säkert att mannen på bilden ovan är Imad Alzuriey?

  Enligt ovanstående har du tagit fel tidigare.

  mvh
  rebecka

 • ollirein skriver:

  Hane, den här familjen har kostat samhället minst 50 miljoner sedan dessa palestinska svin kom hit. Arbetsläger i det inre av Lappland skulle dom sättas på. De idioter som har tagit in dem skulle bli ersättningsskyldiga och de som har fått livet förstört för dessa svin, skulle få rätt till vedergällning. Det här är sossarnas värsta svek mot sina väljare, och bakom det står hela Palmemaffian, Ingvar Karlsson och hans regeringar, Lo-maffian, Göran Persson och hans regeringar, Vpk, V och Mp. Men de senaste fem åren är det den här regeringen, vars underlag nu kallas för sjuklövern. Det här är det värsta politiska projekt någon någonsin iscensatt i Sverige. Det är definitivt landsförräderi och kräver att dödsstraffet tillfälligt återinförs i landet, när uppgörelsens stund randas.

 • Hane skriver:

  Bra Ollirein!
  Nu satte nog Malinka skinkan i halsen!!!
  För hon har nog inte fattat att det går att plocka fram uppgifter om personer på olika sätt!
  Men det är ju bra att blattarna läser här, det ökar ju besöksstatistiken.

 • ollirein skriver:

  Malinka, man är ingen rasist för att man tycker att brottslingar ska ha kännbara straff, eller är brottslingarna tillhörande bara en ras. Vilken ras är det då i så fall, Malinka?
  Vi var nästan lika glada när svensken Erik Ljungström, 28, fick livstid för det så kallade häktesmordet på den mycket skötsamma Karen Gebreab den 16/12 2011. Dock var han inte alls lika belastad med andra brott som din man och hans bror Imad.

  Dessutom så står det nog inte riktigt rätt till i huvudet på Erik Ljungström, är det kanske samma sak med, Fouad och Imad. Då kan de ju få behandlingar mot detta nu under deras frihetsberövande. Hur det står till med resten av din familj vet du nog bäst själv.

  Fouad Alzuriey 1987-09-25 Malmö Fängelse 2 månader för Övergrepp i rättssak, Olovlig körning och Narkotikabrott. Fouad Alzuriey förekommer under 33 avsnitt i belastningsregistret. Han dömdes senast den 7 oktober förra året för misshandel, olaga frihetsberövande, grov olovlig körning och ringa narkotikabrott till fängelse sex månader. Dessförinnan dömdes han den 15 december 2009 för stöld och bedrägeribrott till fängelse ett år och sex månader.

  http://vgnt.se/medlemmar-i-mangkulturell-liga-domda/

  Personnummer: Förnamn: Fouad Tilltalsnamn: Fouad Efternamn: Alzuriey
  Folkbokföring
  Gatuadress: Ryttaregatan 2 E Postnummer: 212 43 Postort: Malmö Kommun: Malmö
  Födelsedata
  Födelsedatum: 1987-09-25 (en fredag för 8 862 dagar sedan) Ålder: 24 år (och 96 dagar) Födelsedag: 25 september (en tisdag om 270 dagar)
  Övrigt
  Civilstånd: Ogift

  Var det inte din man Malinka, vad säger Allah om detta då. Och när han sitter inne så blir han tjej åt någon äldre medfånge, och vad säger Allah om sånt.

 • malinka skriver:

  HAHAHAHA…intressanta åsikter, allas liv verkar kretsa kring just en familj! Behåll era åsikter, ni kan ändå inget göra åt saken..Om Sverige bjuder på bidrag så är det bara att tacka och ta emot.. jobba ni andra ihjäl er det tänker minsann inte jag göra. jaja sitt ni med Imads dom och va nöjda och glada..Hovrätten är dock lite smartare än tingsrätten, så vi får se hur länge ni skrattar HAHA Sveriges lagar va, alla vet att vittnena va köpta och kolla deras register istället så får vi se vad ni säger då.

  så synn vågar ni inte gå ut på gatorna längre, passa på nu då i några veckor till.. tills imad blir släppt och fouad några månader därefter, så kan ni gå och låsa in er hemma sen, Bara skönt att slippa stora trutar som ni alla är. Fejs mot fejs är ni nog inte lika stora i truten, men bakom skärmen pladdrar ni på som gamla 80 åriga kärringar. Fouad min kära man kommer ut snart.. Bättre man får man leta efter! Dessutom sitter fouad och imad, men ändå är det massa med skjutningar ute, hur förklarar ni det? Mycket kärlek til min Älskade man fouad och hans bror som vi alla tänker på .

 • Pettersson skriver:

  Tack för ditt vänliga språk bsk. Var har du lärt dig alla fina ord?

 • Pettersson skriver:

  Vad är en kulla bsk? Hur mycket betalr du för familjen, det skulle var skönt att slippa dem ett tag?

 • bsk skriver:

  kommer setta en kulla i din familj Pettersson
  jag kommer ta över hela din familj Pettersson

 • bsk skriver:

  du står på kö din lillla hora jag kommer se dig och setta en kulla

 • Anders Eriksson skriver:

  Avrätta aset omedelbart!

 • Hane skriver:

  Vart tog den STOLTA SYSTERN VÄGEN? Vill hon inte längre kommentera sin brors oskylidghet?

  ”Den som finns på bilden är Imad men de som dem har skrivit om honom stämmer ej, och jag är hans syster..
  Den STOLTE syster som ni snackade om ett tag!!
  Imaad Alzuriey är oskyldiig ….”
  HAHA oskyldig!!!! Han är väl bara dömd för 50% av brotten han begott!!

 • Pettersson skriver:

  Magda, åklagaren sover nog gott, jag har hela domen och det finns bevis till en hel bok. Imad är ett svin. Om det beror på uppfostran eller är nedärvt i generna vet jag ej men ett svin är han. Läs domen och tidigare domar och tänk också på att han troligen bara har åkt fast för några få brott han begått.

 • Hane skriver:

  Lilla Magda. Att Sverige har demiokrati innebär inte att ni ytlänningar kan komma hit och bara ställa krav på ”era rättigheter”, skyldigheter vet ni inte vad det är. Ni lever på socilabidrag, pengar som vi som slitit i vårt liv har tjänat ihop!!
  När en utlänning begår ett brott SKALL han utvisas efter avtjänat straff och förvägras att återkomma. Den sopm har mördat har inga rättigheter! Libanonpacket är parasiter på svenska samhället. Hur många libaneser har flyttat tillbaka till Libanon och uppbärd barnbidrag, sjukersättning m m genom att fortf vara skrvian i Sverige? 3000 pers!

 • magda skriver:

  innan man dömer en männinska så måste man se vad fan är det för dom undra om åklagare hade bra sömn och du eva-marie snackar för mycket skit vadå utvisas snacka om vilket rasist du är sverige har demokrat så blir sverige är du inte nöjd kan packa och dra till afrika i stället hahahahahahahahahahahahahahaah

 • malmo skriver:

  Hej Marcus, tack för ditt svar. Detta var väntat.
  Vad denna familj gjort svenskar och Sverige är en hel följetong.

  Skamligt av de tjänstemän som lät dom komma och stanna i Sverige. De borde utvisas redan innan tvillingarna föddes.
  Eva-Marie

 • Marcus skriver:

  Rån, misshandlar, skadegörelse med mera runt Folkets Park, Möllevångsskolan däromkring. Blivit utslängda från skolan efter att ha spöat lärare och slagit sönder klassrum.

  Socialen vägrar omhänderta dem då de har någon sjukdom typ ADHD som gör att de inte kan det (detta får dock tas med en nypa salt då det är ett rykte jag hört).

 • malmo skriver:

  Hej Marcus, känner du dom?
  Att Foad är ett rötägg vet jag men vad har Mohammed och Salami på sitt register?

  Om du har en story kan du väl mejla in den. Den familjen är ett stort jävla misstag i Sverige.
  Tack på förhand Marcus.
  Eva-Marie

 • Hane skriver:

  Dessa sjuka muslimska släktingar till mördare får en att spy. De är så självupptagna med sin rasistiska religion att de inet kan se verkligheten.

 • älex skriver:

  Fan där är ju hopp om svenska rättssystemet ändå!:)

 • Marcus skriver:

  Imad är lika skyldig som sina tre andra bröder, Foad, Mohammed och Sammi till att förpesta tillvaron i Malmö. Bara att låsa in för valfri domstol när de känner för att det har gått för långt!

 • Tobbe skriver:

  Enligt http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_national_IQ_estimates_from_Lynn_and_Vanhanen_(2002,_2006)
  ligger Libanon på plats 123 beträffande IQ i olika länder! Libanon IQ 82 (2006) 82 är medelvärde, dvs hälften ligger under värdet och hälften över! Vilken sida mördaren o Nelly ligger på verkar rätt självklart!

 • George68 skriver:

  Rekommenderar för alla.

  http://www.axess.se/tv/player.aspx?id=2312

 • Eva-Marie skriver:

  Hej på er alla glada.
  Denna dom gör mig mycket glad, tänk äntligen ett straff som är ett straff.
  Då är det kanske inte fullt så muntert i vissas läger ikväll då. Zena du skall vara glad att din broder åkte in, han är ett avskum.

  Heder åt vittnen och Tingsrätt som gjorde rätt. Tack.

 • Pettersson skriver:

  Nelly, har delvis rätt. Det fanns tidigare en bild på en annan man så vi fått uppgift om var Imad. Vem den mannen var vet jag ej eftersom Nelly inte talar om det men jag ber om ursäkt för förväxlingen som vi var oskyldiga till och den mannen var inte så oskyldig som Nelly försöker påskina, på bilden som var beskuren umgicks han med en del icke rumsrena kamrater.

  Nåväl, svinet på bilden nu är SVINET!

 • Naivtive skriver:

  Nelly/Zeena ger precis oss rasister ännu en insikt om hur musselmansk taqiyyah fungerar i praktiken. Hur den fredsälskande religionen inte kan kopplas till de perversiteter de förhärligar. Vi har genomskådat er för länge sen och ger er inte en millimeter till. Ni är ett rövarpack och vi behandlar er för vad ni förtjänar vare sig mer eller mindre. En del rånar oss med vapen i hand och resten rånar oss via skattsedeln, berätta får oss vilken sysselsättningsgrad ni musslemaner har i västlandet och bevisa att jag har fel. Berätta vilken överrepresentation dina (tros)bröder har i grov brottslighet och med detta bevisa att jag har fel. Vi har slutat tro på sagor och lögner för länge sen sakta och bit för bit kommer det till allmän kännedom. Spottar man på en sten blir det blöt så småningom.

 • ollirein skriver:

  Den oskyldige får Sveriges högsta straff, då kanske det skulle testas på fler, eftersom med de låga straff dessa gangster har fått, inte haft någon avskräckande verkan.

  Detta är ett glädjande budskap, hoppas nu inte att de politiskt korrekta domarna i hovrätten ändrar någonting när det gäller straffet.

 • Lars Å Månsson skriver:

  Nelly /Zeena:
  Beklagar er båda,men gratulerar alla icke kriminella i Malmö m. omnejd…
  Livstid innebär i detta fall,många sköna år utan rädsla för denne gangster..
  Gott Nytt År !!!

 • nelly skriver:

  Ursäkta, uppfatta precis att den nedlåtande kommentaren kom från Lars Å…

 • nelly skriver:

  En sak bör ni alla förstå, jag talar ej om Imad Alzuriey eller andra kriminella oavsett ursprung. Ska förklara ännu en gång så att all missförstånd klaras upp. Det fanns tidigare ett annat foto på en annan kille som inte har något med ”gängvärlden” att göra. Personen jag försvarade var alltså han och inte Imad Alzuriey eller hans familj. Sedan förstår jag inte hur alla förutom Pettersson kan kommentera denna sak, då det endast var han som uppfatta den situationen samt ändrade bild. Att ni visar er okunskap när det gäller islam står jag fast vid, då ni fortsätter att blanda ihop kriminalitet med vår religion. Vi anpassar oss gärna till samhället, men glömmer ej vår religion, ursprung samt kultur. Ni fokuserar väldigt mycket på det negativa och blir blinda för det positiva.
  Med det sagt Pettersson, är det väldigt nedlåtande av din kommentar ”på ett nästan perfekt svenska”. Där ser vi ännu en gång att även om en person med utländsk härkomst ”anpassar sig” finner ni fel. Lägg en inkomptent svensk samt en kompetent utlänning bredvid varandra, utlänningen blir ej vald. Jag tycker endast synd om er, att ni väljer att leva i sådan bubbla av okunskap, där ni väldigt tydligt efter era inlägg visar att jag hade rätt. Ni drar alla utlänningar över samma kant. Ni kan ärligt inte säga att när ni ser en utländsk kille, som är snaggad, kör en någorlunda ny bil att ni inte tänker ”kriminell”. Dömer direkt.
  Ännu en gång så att alla förstår, jag försvarar ej kriminella handlingar, jag försvarar utlänningar som dagligen får utstå nedlåtande kommentarer och döms på förhand p.g.a. religion, husfärg osv..

 • Lars Å Månsson skriver:

  Nästan tårdrypande hur Nelly (med förljugenhet) och olika versioner söker dölja sanningen och skönmåla denna gangster.Detta av en invandrare,på ett nästan perfekt skriven svenska…Redan där kom mina misstankar,att hon tydligen var nära involverad i clanen…
  Lillasyster Zenna tycks vara äkta,efter samma utgångspunkt.Ordvalen och den absoluta vita oskyldigheten rör väl varje hjärta,nu inför Julen !!
  Hoppas nu bara att hon nappar på Eva-Marie`s goda råd och med sin familj lämnar Sverige,innan Imad kommer ut.

 • Pettersson skriver:

  Den 29 december meddelas domen för Imad av Malmö Tingsrätt.

 • Eva-Marie skriver:

  Hej Zeena, om jag haft en sådan bror hade jag skämts ögonen ur mig och brutit med familjen. Imad är livsfarlig, fly medan du kan Zeena.
  Vi får ju se vad domen blir, hur många år vi slipper ha honom ute på våra gator.

 • Pettersson skriver:

  Jag kan förstå att ni älskar er bror men ni borde inte försvara honom med den meritlistan så är det konstigt att han har gått lös. Hoppas ni känner till den grova våldtäkten…

  Imad Alzuriey har en gedigen meritlista, grov våldtäkt, rån, misshandel, bedrägeri, narkotikabrott, olovlig körning, häleri, ofredande m.m. men han saknar inte humor 2009 gick han ut i media och beklagade sig över alla kriminella i Rosengård och gick med i ”Ett Våldsfritt Sverige” där han blev heltidsanställd trygghetsvärd. Skattebetalarna betalade alltså hans lön medan han begick brott.

 • från Imad Alzurieys lilla syster skriver:

  Taack Nelly för de du skreev,
  Den som finns på bilden är Imad men de som dem har skrivit om honom stämmer ej, och jag är hans syster..
  Den STOLTE syster som ni snackade om ett tag!!
  Imaad Alzuriey är oskyldiig ….
  Döm inte honom!!
  Men tack Nelly för att du ej dömer imad för allt de dem har skrivit stämmer ej .

 • zeena skriver:

  Taaaack Nelly de du skriver om min bror stämmer faan…
  taaack gumman

 • ollirein skriver:

  nelly, tar du Bloggarna i tur och ordning nu, så lär du ha mycket att gå igenom. Minst ett hundratal Bloggar och nättidningar har din Imad Alzuriey och hans rättegång som ett stort uppslag.
  Vi står ju som vanligt först, för vi är ju nämligen bäst. Det tycker i vart fall Google som mäter hur många som besöker bloggarna. Och du fotot på din älskling är märkt med hans namn, och där finns flera foton med hans namn, och de ser alla ungefär lika ut. Sök på Imad Alzuriey + foto så får du upp många fotografier, alla är inte på Imad, men flera stycken är det, enligt märkningen på fotot. Som väl är har jag inte haft tillfälle att träffa din släkting, men jag skulle gärna träffa honom, nästa gång jag går på jakt.

 • malmo skriver:

  Hej Nelly, jo faktiskt tycker jag det är intressant om du känner Imad och om det var därför du hamnade här,på bloggen.

  Nej du över samma kam drar vi ingen utan det är de kriminella som vi ogillar, allra helst om det är importerade kriminella som aldrig borde fått sätta sin fot i Sverige.

  Det är ingen mänsklig rättighet att vistas i Sverige och religion kan vi lämna därhän, det skall skötas i hemmet.

  Tyvärr är vi där nu att varje svensk drabbas av den muslimska befolkningen i Sverige och det får mången svensk att vilja spy.

  Ditt religionskrig mot katoliker får du ta på en katolsk blogg.

  Att den muslimska hjärntvätten drabbat dig är att beklaga. Tråkigt att vi icketroende pursvenskar skall behöva drabbas av er religion. Det finns ett antal arbländer för dig att flytta till så att du optimalt trivs med ditt liv. Låt oss inte stå i din väg för det.
  Eva-Marie

 • nelly skriver:

  För det första så känner jag tyvärr inte den inre olusten du talar om.. Ledsen för besvikelsen.
  För det andra så verkar din okunskap ännu en gång tala, blanda inte ihop islam med brott som begås. Ska vi börja tala om våldtäkterna/pedofileriet inom katolska kyrkan? Brott och våld finns överallt, det är inte vad någon religion står för. Det är från individ till individ. Sedan finns det tyvärr ingen statistik som stödjer din teori om att flerparten av brott begås av araber/somalier. Innan du väljer att öppna upp en diskussion bör du ta reda på ordentlig fakta.
  Men det får tyvärr bli med någon annan, har sagt mitt.

 • Lars Å Månsson skriver:

  Nelly:
  Om du nu känner en sådan inre olustighet över din religion.Hur tror du då att VI och de VÅRA känner, när man dagligen ser/hör alla de fruktansvärda dåd,som dina trosgelikar gör sig skyldiga till,och sedan dessutom står i domstol och förnekar !!
  Har du själv aldrig tänkt efter,varför merparten av alla brott som begås,har invandrar bakgrund med arabiska (el. somaliska) namn !!
  Försök att tänka dig in i VÅR situation,som innan denna massinvasion skedde,levde lyckliga i vårt nordliga kalla o. mörka land.
  Numera ett minne blott !!!

 • nelly skriver:

  Jag talar inte endast om kriminalitet, utan den bild som sprids om muslimer på sådana bloggar vare sig det är direkt eller indirekt, medvetet eller omedvetet. Vi får utstå väldigt mycket fördomar dagligen i samhället.
  Även om vi gör allt ”rätt”, så finns det alltid något som vi gör ”fel”.

 • Lars Å Månsson skriver:

  Nelly:
  Nu drar du förhastade slutsatser,inte allaaa utlänningar är kriminella !!
  Det finns många i det som tidigare var ett lyckligt Sverige,som har anpassat sig.Men tyvärr har dessa,liksom vi ursvenskar blivit en minoritetsgrupp,som sedan årtionden utnyttjas av en massa drägg.Som tillika understöds av det man dagligen kallar Sveriges Regering !!!

 • nelly skriver:

  Det har ingen betydelse vem som känner vem, sedan hade jag aldrig främjat en sådan blogg som nedvärderar utlänningar, ni drar alla över samma kant. Speciellt oss muslimer, med era långsökta hypoteser.

 • malmo skriver:

  Hej Nelly, nu blev jag nyfiken. Vem är då den andra killen på den andra bilden ? Känner du honom eller Imad eller båda två?
  Du har rätt i att bilderna måste vara rätt annars blir det mer kaos än vad det redan är ute i samhället. Signalement är viktigt. Hjälp oss med den andra ”gynnaren”.
  Eva-Marie

 • nelly skriver:

  Jag rättfärdigar inte brottsliga handlingar oavsett från vem det kommer ifrån. Men det jag har försökt förklara flera ggr nu är att den person som visades på förra bilden, INTE ÄR IMAD ALZURIEY, SAMT INTE ÄR FRÅN DEN FAMILJEN.
  Men jag förväntar mig inte att du ska kunna förstå vad jag talar om..

 • Lars Åke Månsson skriver:

  Nelly:
  Hade du levat i ett kristet/katolskt land,skulle man uppleva dig som en form av ”SKYDDSÄNGEL”…
  Men detta hade knappast förändrat den bild,du söker ge familjen Alzuriey,bland den stora allmänheten i Sverige !!
  Efter år av massinvasion,har vi tvingats få lära oss vart åt det hela barkar…

 • nelly skriver:

  Det du säger är ett exempel på förtal. Du kan inte med all säkerhet säga att personen på den andra bilden är i ”samma soppa” som du förklarar. Det bevisar endast att du blir dummare, inte resten av befolkningen som ej delar samma uppfattning som dig.
  Minns du hur folk reagerade när det sas att nye hiv-mannen var svensk, fast det visade sig att han ej var det? Vilka reaktioner som uppstod från allmänheten? Då kan jag inte förstå hur du kan rättfärdiga att det tidigare visades ett foto på en helt annan person, samt sedan försvara den handlingen med att han är av ”samma skrot”. Det uppvisar endast dumhet från din sida, inte min.

 • Lars Åke Månsson skriver:

  Ja ditt exempel är betecknande….
  Om en bild föreställer den ena eller andra ur samma soppa,är i sådana sammanhang,av mindre betydelse…
  Huvudsaken man får veta från vilken grupp den kriminelle/a tillhör…Normal vet vi som ännu har förmågan att tänka självständigt detta….
  Men tyvärr tycks en allt större andel,av befolkningen bli allt dummare,för varje dag !!

 • nelly skriver:

  Familj? Okunskapen som börja visa framfötterna?
  Förstår inte var din kommentar kom ifrån, när det jag talade om var att skriver man något om en person, ska man vara säker på att rätt människa framställs på fotot. Hur kan jag ha fel där? Ska man börja skriva om Mona Sahlin men ha ett foto på Anna Lindh ? (vill ej uppröra någon, endast ett exempel).

 • Lars Åke Månsson skriver:

  Nelly:
  Vad som inte är,eller har varit,kan ju varda…
  Åtminstone inom er familj..
  Fy f-n…

 • nelly skriver:

  Jag talade inte om Imad Alzuriey i fråga, utan personen du tidigare hade på bild, som ej har något med de brott du nämnde.

  PUL (personuppgiftslagen) All slags information som direkt eller indirekt kan knytas till en fysisk person som är i livet innefattas av personuppgiftslagen, PUL. Förutom personuppgifter räknas också FOTON in som en personuppgift.

 • Pettersson skriver:

  Imad Alzuriey har nog förstört sitt eget liv och många andras också, det behöver inte jag hjälpa till med Nelly. Det verkar förresten som stora delar av släkten Alzuriey inte vet hur det är att vara människa. PUL, kan jag mycket väl. Läs den gärna en gång till.

  Här kan du läsa mer om dina vänner och vad de ställer till med i samhället Nelly.

  http://petterssons.bloggsida.se/politik/rattegang-mot-imad-alzuriey

 • nelly skriver:

  Du bör kolla igenom fakta ordentligt nästa gång innan du lägger ut sådan information. Personen på bild ÄR EJ Imad Alzuriey. Synd att du förstör en oskyldig människas rykte med ”gedigen meritlista, grov våldtäkt, rån, misshandel, bedrägeri, narkotikabrott, olovlig körning, häleri, ofredande m.m.”

  Du begår själv ett brott med detta blogginlägg. PUL (personuppgiftslagen) som du bör kolla upp eftersom det verkar som att du inte vet vad som gäller.