Irans terrorceller laddar upp

 • Sharebar


Av Olli Rein

Irans terrorceller i Europa och USA, men också i Asien och Mellanöstern, laddar upp för stora angrepp mot västerländska intressen. Det avslöjar den tidigare CIA-agenten Reza Kahlili, som nu utbildar säkerhetspersonal på Joint Counterintelligence Training Academy.

Kombinerade terrorceller med iranska revolutionsgardister och Hizballahagenter finns utplacerade över hela världen. De avvaktar nu mullornas beslut att angripa Västerlandet. När angreppsordern kommer är deras främsta mål västerländska energiresurser(el-, gas- och olja).

Det sekundära: terror mot befolkningsknutpunkter, som t ex transportcentra, för att orsaka maximalt kaos och slutligen en mordvåg mot politiker och höga tjänstemän som anses fientliga till islamismen. Agenterna arbetar bl.a. från iranska ambassader och nätverket av iranska Imam Alicentra och moskéer.

Källan säger att dessa celler delas in i två grupper: En är verkställande och väntar på order om att anfalla.
Den andra samlar information, samt övervakar känsliga platser som kraftverk, vatten och matdistribution, raffinaderier, järnvägar och annat tillsammans med information om tjänstemän i värdländerna och deras aktiviteter.

Den här informationen överförs till Iran, och används av Qudsstyrkans stridsledning i Tehran ”för att välja mål med maximal effekt.”
I en redogörelse under ed inför en statlig panel från polishuset i mars, avslöjar direktören för New York polisens underrättelsetjänsts analysenhet Mitchell Silber, att iranska diplomater hade avslöjats med att ha utfört ”fientliga rekognoseringar” på platser i New York så mycket som sex gånger, och varnade polisrepresentanter för att staden kan vara utsedd till mål för terroristattack.

Om Iran anfalls av USA, eller om USA stöder Israel i en attack, ska dessa tillgångar användas för vedergällning.
Men källan menar att deras handlingar kommer att vara beroende av händelseförloppet, om attacken går ut över kärnkraftsanläggningarna , med målet att störta den islamska regimen, kommer det att bli en fullskalig försvarsattack.

Källan antyder att en fullskalig försvarsattack kommer att inkludera attacker på andra länder i regionen, sådana som Saudiarabien och Bahrein,  efter att Israel blivit måltavla  för hundratals om inte tusentals missiler. Det mest illavarslande budskapet från källan är, att ett totalt försvarskrig inte baseras på grundval av en försvarsdoktrin, utan snarare på tron ​​att det totala kaoset kommer att påskynda återkomsten av den förra islamiska messias, och det slutliga nederlaget för de otrogna.

Det troliga är dock att det som kommer, kommer att ha sin uppkomst i staden Qum i Iran.

JIHAD I MALMÖ

Jag beklagar att jag inte hunnit översätta texten från engelska, men ska göra det under dagens lopp. Det här visar på att Iran inte tänker stoppa sitt kärnvapenprojekt och det är mycket allvarligt, liksom de hot man utfärdar./Olli Rein

Video om det som kommer efter att Mahdi Shiiternas Messias har kommit ner till Jorden i form av deras 12: e imam Ali. Så här kan det gå när vuxna människor tror på sagor. Titta här

Olli tackar för översättningen gjord av ”Law of the land”, det är endast några detaljer som behöver att korrigeras. Sedan kan hela översättningen flyttas upp i inlägget. Till dess är första kommentaren en stor hjälp för dem som inte behärskar det engelska språket helt.

Äntligen är jag någotsånär nöjd med min översättning. Den var faktiskt värre än vanligt och med ett ord som saknade sitt r i början på ordet. När jag testade med r fanns ordet, innan inte.

Det här kommer att bli en mycket påfrestande tid för oss alla. Genom att förhandlingar hållits, så har Iran till 90 % säkerhet hunnit göra färdigt ett antal kärnvapenbomber och med detta   folk med tvååringars hjärna lär inget kunna hindra mullorna och Ayatollorna att trycka på avfyringsknappen. Det är i staden Qum som kärnvapenanläggningen och de galna prästerna finns. Det är därifrån döden kan komma för vem dessa dårar beslutar ska dö. Jag antar utan  att jag får något odds alls, att de första missilerna med kärnvapenspets kommer att riktas mot det lilla landet Israel, men de kringboende palestinierna blir nästan lika utsatta som israelerna.

Titta gärna på sagorna om Mahdi eller Shiiternas Messias. För dessa sagor ska kanske miljontals människor dö, eller kanske hela civilisationen försvinna. Här har muslimerna ett mycket stort ansvar att ta. Gör dom inte det, så kommer dom att för alltid ses som dom dårar de faktiskt måste vara. Men vi har ju sett vad de kan åstadkomma rätt länge nu, så det är ju inte vårt fel, utan den svenska regeringens och oppositionens totalt hjärndöda agerande.En kommentar till “Irans terrorceller laddar upp”

 • Law of the land skriver:

  En snabböversättning i väntan på Ollis:

  Källan säger att dessa celler delas in i två grupper:
  En är verkställande och väntar på order om att anfalla;
  En annan samlar information om känsliga platser som kraftverk, bevattningsanläggningar och matdistribution, raffinaderier, järnvägar och annat tillsammans med information om representanter för värdländerna och deras aktiviteter.
  Denna information som överförs till Iran, används av Quds styrka som styr i Tehran ”för att välja uppsätta mål för maximal effekt.”
  I vittnesbörd inför en U.S. Huspanel i mars, avslöjar direktören för New York polisen intelligens analysenhet, Mitchell Silber att iranska diplomater hade smugglat / burit ut ”fientlig econnaissance” från platser i New York så många som sex gånger, och varnade polisrepresentanter att staden kan vara uppsatt som mål för terroristattack!
  **
  Om Iran anfalls av Amerika, eller om Amerika stöder Israel i en attack, ska dessa tillgångar / info därefter används för att hämnas.
  Emellertid säger källan, är deras handlingar sekventiella / underordnade om inte attacken går det okända kärnkraftsanläggningarna med syfte att omstörta det islamiska styret, i fallet kommer det att bli en fullskalig försvarsattack.
  Källan indikerar att en fullskalig försvarsattack inkluderar attacker på andra länder i regionen, liksom saudiArabien och Bahrain, efter Israel är uppsätta som mål för hundratals om inte tusentals, missiler.
  **
  Det mest illavarslande meddelandet från källan är
  att en fullskalig försvarsattack inte baseras på en försvardoktrin, utan på tron att det
  totala kaoset påskyndar återkomsten av jumbo
  Islamisk messiah för ett slutligt nederlag för de
  icke-troende.
  De tror att det kommande äger rum från staden Qum i Iran.