Kom ihåg mitt ansikte

 • Sharebar


Av Pettersson 

I dag begärdes den 28-årige man som misstänks ha skjutit ihjäl Charles Limerius på Kantargatan i Malmö den 3 januari omhäktad. När rätten meddelade sitt beslut, att han häktas igen mot sitt nekande, blev han fullkomligt rasande.

Han reste sig upp och viftade med armarna. Jag skiter i den svenska rättvisan, skrek han. 28-åringen, som suttit häktad för mordet i drygt två månader, vände sig sedan mot åklagaren Anders Petersson och rådmannen Åsa Liljeroth.

– Kom ihåg mitt ansikte till den dag jag kommer ut. Jag kommer inte att sluta, ropade han.

Han fördes sedan ut ur salen av poliser. 28-åringens advokat vägrade efteråt att kommentera hans utbrott.

Åklagare Anders Petersson sa på frågan om 28-åringens utbrott kan resultera i en anmälan: – Vi får ta och diskutera detta.

Fallet med den mördade tvåbarnspappan Charles Limerius tog en oväntad vändning i tisdags. Då anhölls tre kvinnor misstänkta för att ha lejt den nu häktade 28-åringen för att mörda en 54-årig man.

Polisens teori är att 28-åringen tog fel på person. I skottlinjen hamnade istället Charles som sköts ner 20 meter från sitt hem mitt på blanka dagen. Två av de som anhölls i tisdags är mor och dotter, 55 och 28 år ­gamla.

För 20 år sedan mördades deras pappa och ­make i ett skottdrama. Den 54-årige mannen dömdes för dådet. Den tredje kvinnan som nu sitter anhållen, en 50-åring, blev för drygt tre år sedan våldtagen. Hon bands, hölls fången och utsattes enligt domen för förnedrande övergrepp.

-Pettersson ser att ljugmedia inte vill tala om att den 28-årige mannen är en välkänd kriminell som heter Aboantar Elhoot och hör hemma i Irak. Eftersom detta är en snäll blogg hjälper vi gärna svinet med ansiktet så ingen glömmer det och vi tycker även han kan få lite irakisk rättvisa om den svenska inte duger. Tidigare HÄR.


4 kommentarer till “Kom ihåg mitt ansikte”

 • Olle Söderberg skriver:

  Låg bildningsnivå på den där. Hoppas han blir deporterad direkt till en krigshärd.

 • hane skriver:

  Som vanligt ingen bild eller namn i PK-pressen!
  Men oj om det hade varit en svensk mördare.
  Kan det bero på att det var en etnisk svensk som var det egentliga målet för mördaren?

 • osborn skriver:

  Ut med det svinet Nu!!!

 • thomas skriver:

  I Norge snakker vi om lav trynefaktor