Medeltiden hos Moderaterna

 • Sharebar


Av Eva-Marie

För några dagar sedan vaknade en moderat politiker i min stad Malmö. Hon, Elisabeth Elgh hade sett Uppdrag Gransknings ”avslöjande” vad beträffar de ljugande lagbrytande muslimska herrarna verksamma i vårt land Sverige. Det hon såg och blev varse fick henne att fatta pennan och fick publicerat en mycket bra artikel i tidningen Sydsvenskan.

Jag fann mig nödgad att ställa frågor till henne då hennes parti hyser en islamist som går under benämningen Abdirizak Waberi medeltidsprofeten. Här govänner är mitt/mina mejl och hennes svar. Håll tillgodo.

Hej!

Tack för en bra artikel i Sydsvenskan i förra veckan men rubriken ”Vi är medansvariga”.
Det var det bästa jag läst på länge. Tack.
Du avslutar artikeln med de kloka orden  ”  Varje gång vi ser bort och inte ställer de frågor som skall ställas bekräftar vi med vår flathet att kvinnors värde, i vart fall muslimska kvinnors, inte är självklart”.

Det kändes som en befrielse att äntligen var där en politiker som vågar, som vågar ta parti för de muslimska kvinnorna i Sverige OCH övriga svenska medborgare för detta angår oss alla.
Mina frågor till dig blir i och med detta klara ställningstagande från Dig och klargörande artikel intressanta att just Du svarar och som jag ser det att just Du som jag tror och hoppas på vågar svara på dessa politiska ”känsliga” frågor.
Vad gör just Du i den antagligen belastande  fråga för Nya Moderaterna om islamisten Abdirizak Waberi?
Ställer Du dig bakom honom och hans syn på kvinnor, män och barn i Sverige?
Abdirizak Waberi har precis samma synpunkter och rättesnöre att gå efter som de imamamer vi fick se i det ”avslöjade” reportaget i Uppdrag Granskning med efterföljande Debatt.
Vi har sett i TV och radio Abdirisak Waberi berätta om sin syn på familjen och umgänget mellan män och kvinnor i Svergie.
Vi har hört Abdirizak Waberi i radio med undanflykter och ickesvar efter han blev riksdagsman.
Anser DU att en person som hyser de åsikter som nämnda man gör kan representera Nya Moderaterna i Riksdagen?
Jag har vid ett flertal tillfällen mejlat honom om en fråga. Jag vill veta om han har dubbla medborgarskap och då han sitter i försvarsutskottet anser jag att det är en mycket viktig och relevant fråga att få svar på. Vad anser du?
Vänliga hälsningar Eva-Marie  Malmö
Jag sänder med dig en länk. Antagligen har du redan både sett och hört detta i TV och radio men du får den iallafall. Waberilänk
Jodå hon svarade och det snabbt.
//
Tack för ditt mail. Jag skickade det omedelbart vidare till Malmös ledande (m) politiker.  Ingen som inte står upp för alla människors lika värde oavsett vilken religion de bekänner sig till ska representera mej i Sveriges Riksdag. Jag känner inte till eller har sett bildspelet med Abidirizak Waberi -så avslöjande.
Har jag svarat tydligt på dina frågor?Hör gärna av dej
Hälsn
Elisabeth
Njae kanske lite tydligare vill jag nog ha det så jag skrev igen:
Hej Elisabeth!
Tack för ditt svar.

Jag tackar dig för ditt engagemang och vad jag tycker mig kunna märka ditt stora rättspatos.
Den länken som jag sände med i mitt mejl till dig är från dels ett TVprogram, tror det hette ”Existens” och från en intervju i SR p1. Jag har sett på hela det programmet när det sändes och lyssnat på SR P1 dagarna efter senaste valet och jag häpnade båda gångerna att det verkligen var sant att denna karl har förtroende att representera  Nya Moderaterna. Jag blev skrämd.
När man sen ser på Uppdrag Granskning som du refererar till i din artikel i Sydsvenskan  då ser men ett mönster vid Abdirizaks Waberis egen hemsida där även han liksom de andra muslimska herrarna skyller på SVT.
Titta en gång till på Youtubeklippet och du finner antagligen likt mig att det man hör han säga det säger han OCH även menar.
Jag har även den frågan om hans medborgarskap, har han dubbla medborgarskap eller inte?
Då han sitter som suppleant i försvarsutskottet finner jag det mycket viktigt att klargöra, men det anser tydligen inte Abdirisak Waberi då han inte svarar på mina mejl.
Jag citerar honom ”Genom att jag haft förmånen att ha haft förtroendeuppdrag i Islamiska förbundet händer det att människor vänder sig till mig för att diskutera Islam. Jag har också blivit intervjuad om vad som står i koranen av Elin Rubar i TV och i tidningen Ottar. Jag vågar påstå att jag, i vart fall i TV, mer blev utsatt för en intervju på det sätt mina ord kommit att presenteras.

Jag svarade på vad det står i koranen, men när mina svar klippts kunde man lätt få intrycket av att det var mina egna åsikter att alla muslimer ska leva på det sättet. Försåtligt gjort och jag lärde mig att vara misstänksam mot journalister, vilket inte är den bästa inställning en politiker kan ha”.// Waberi

Vänliga hälsningar Eva-Marie

Spänningen stiger, skall vi få se medeltidsprofetens uttåg ur svenska riksdagen? Eller skall moderaterna fortsätta att låtsas som om det regnar ty den muslimska valboskapen är öppningen till makten och hela härligheten?


10 kommentarer till “Medeltiden hos Moderaterna”

 • malmo skriver:

  Ruben du har rätt. Jag glömde viktiga tecken så det blev helt galet.
  Det skulle stå ”landsfadern”. Såja nu blev det korrekt :)
  Eva-Marie

 • Ruben skriver:

  Men snälla Eva-Marie,du får kalla 32:an vad du vill,men absolut inte LANSFADER!
  Det har vi bara haft en och han byggde upp SVERIGE,han raserade det inte.

 • malmo skriver:

  Ja du Ruben landsfadern har ju sagt att vi skall ha en människosyn som inkluderar alla utom de som röstat på ”fel” parti de får skylla sig själva om dom råkar illa ut, hot och våld får de vara beredda på.

  Att ta med islamister i båten bäddar för grundstötning och moder Svea sjunker.
  Varför ser inte fler vart vi är på väg?
  Varför tävlar politiker om vem som sabbar Sverige mest?
  Eva-Marie

 • Ruben skriver:

  Tänkte snarare på hur det kommer att se ut längre framöver,32:an o Bagdad Borg har ju för helvete sålt ut hela gamla ”Svedala”
  Jo,jag såg att 32:an var här igår,han har tydligen insett att hans armanikostym krympit. Hehe…

 • malmo skriver:

  Hej Ruben, Fredrik var i Malmö i går kväll kanske satt han och sjöng den versen i polisbilen.

  Nä han sitter nog säkert i sadeln det är andra som får gå.
  Smart drag av moderaterna att Ullenhag innehar integrationsministerposten så är det han som får göra bort sig.
  Eva-Marie

 • Ruben skriver:

  Absolut,men 32:an sjunger nog på sista versen nu.

 • malmo skriver:

  Tack Andersson och Ruben :)

  Visst är det konstigt att moderaterna snabbt som blixten gjorde sig av med de moderata riksdagskvinnor som inte betalat TV licensen men en islamist kan sitta kvar!!??

  Eva-Marie

 • Andersson skriver:

  Bra gjort Eva-Marie!

 • Ruben skriver:

  Jättebra att du rört om i det förljugna ormboet.

 • Leif skriver:

  Jag hoppas att du får klarhet i medborgarskapsfrågan men det kan bli känsligt för moderaterna. Dom har ju redan haft en del problem när det gäller ministrars laglydighet. Ett ickesvar borde få oss att tro att det finns ett svar som är obekvämt. Jag tror att man kollat svenskt medborgarskap och sedan inte mer. Du har säkert frågat en beskymmersam fråga men fortsätt fråga för det är som TV-programmet Hjärnkontoret formulerade det: Frågar man inget så får man inget veta.