Muslimsk man bestämmer i Sverige?

 • Sharebar


Av Eva-Marie

Dörren skall vara stängd, det är min fru, jag skall prata med din chef, min fru skall ha en kvinnlig läkare/tandläkare, jag skall ha en tid nu, hon kan svenska men det är min fru, det är hennes konto men det är min fru, jag skall vara med det är min fru.

Ni undrar nog vad jag skriver om? Det jag skriver om är citat hämtat från vården och inom andra serviceområden. Att sitta i reception har blivit alltmer bisarrt i vårt land. Att arbeta inom vården har blivit alltmer hotfullt. Männen (och kvinnor)komna från andra kulturer och från en helt annan tideräkning går numera ofta under benämningen KRAVMASKINER.

Om du vågar ställa frågorna om du vågar lyssna då får du reda på mycket. Kanske är du själv inom vården eller i ett serviceyrke kanske har du råkat hamna mitt i detta jag skriver om. Fler och fler är vi som ser verkligheten som den är, låt oss berätta.

I veckan som gick fick jag höra något som gjorde mig ledsen (och arg). Visste ni att det finns muslimska kvinnor som gör allt vad de kan för att få till en stund ensamma på våra mödravårdscentraler. Kvinnor som redan fött många barn och inte orkar med fler graviditeter. En önskan om abort för att klara av tillvaron.

Abort som preventivmedel utan att mannen skall få reda på det. Hur sjukt är inte det!? En man som kräver att vara med inne på alla undersökningar för att han just är man och bestämmer ALLT. Om personal försöker få en stund ensam med kvinnan det är då HOTBILDEN träder in. Rasiststämpeln och hot om våld numera vardagsmat på våra vårdinrättningar.

Dessa muslimska kvinnor är mannens ägodel. Han bestämmer om sin och hennes sexualitet. Han bestämmer om hur vi skall inrätta vården i hans godkännande. Han bestämmer om vi skall få prata med hans fru. Han bestämmer om frun skall stängas in i en lägenhet i Sverige. Om han reser bort då passar frun på att göra abort på våra sjukhus. Som man bäddar får man ligga men det kostar oss i Sverige både ekonomiskt och männskligt lidande.  Vill vi ha det så här!??


6 kommentarer till “Muslimsk man bestämmer i Sverige?”

 • malmo skriver:

  Hej Jonas befogade frågor du ställer. Jag tror att snart står detta även dom upp i halsen men att erkänna sitter lååångt inne. Det MÅSTE kännas jobbigt och obekvämt även för dom i FI, vissa av dom inom det partiet lever väl i verkligheten!? Religionen styr över kvinnan även i vårt land 2011 och det är ju själve faan.

  Carina det kan man undra? Men alla beter sig inte som svin, det finns undantag. Men fy vad trist att vi i Sverige skall ta hand om alla jordens avarter. Hur blev det vår sak? Men man ser att bland den mest inbilske islamistfamiljen i Sverige söker kvinnan vår hjälp.
  De borde göra revolt!!!!

  Eva-Marie

 • Carina skriver:

  Finns inte ödmjukhet på arabiska? Finns inte ”be att få”, och ”jag vore glad och tacksam om”, ”det vore väldigt snällt”, och ”inget extra besvär för min skull”?

 • allemand skriver:

  Nää, naturligtvis inte.

 • Jonas skriver:

  Jag tycker också att det är märkligt tyst från exv. Feministiskt Initiativ med tanke på det kvinnoförtryck som finns inom islam. Vad är man rädd för??? Varför är man tyst??? Börjar det bli jobbigt och obekvämt???

 • malmo skriver:

  Jag tycker det är för jävligt på alla plan.
  Det är så mycket männskligt lidande. Deras kultur passar inte in i Sverige men vi sopar upp efter den muslimske mannen.
  Vi ställer upp med allt!!!

  Många far illa inte minst de av oss som kommer i kontakt med den förtryckande mannen. En som skriker hotar och kräver av oss!!!

  Du Stefan, din fru, jag och alla andra svenskar drabbas dagligen av dessa medeltida grobianer med sin ”fina” kultur som vi skall bli berikade av.

  Deras religiösa vaneföreställningar går nuförtiden före allt vad vi värdesatt under lång tid i vårt ”barbariska” land.
  Kvinnorörelserna hukar och böjer sig för religion hur sjukt är inte det!???

  Alla som berättar för mig om dylika kränkningar från kravmaskinerna uppmanar jag att TA INGEN SKIT.
  Det mullrar på golvet.

  Trevlig helg stefan K
  Eva-Marie

 • Stefan K skriver:

  Ja du Eva-Marie, fråga mig inte varför feministrörelsen kniper käft, men vad säger du som kvinna om detta då och vad anser ni andra kvinnor?
  http://avpixlat.info/2011/11/11/demonstration-i-egypten-kvinnor-halls-ihop-som-kamelhjord/