Partisympatier

 • Sharebar


Av Stefan K

När opinionsinstituten publicerar den ena väljarbarometern efter den andra, så drar vi på Petterssons vårt strå till stacken genom att göra en egen.

(Du röstar anonymt, så du kan rösta med hjärtat, du behöver inte riskera att åsiktsregistreras, förlora ditt jobb, sparkas ur facket eller få en sten genom sovrumsfönstret. M.a.o. som det ska vara, men inte alltid är.)


45 kommentarer till “Partisympatier”

 • [Blocked by CFC] Lasse S skriver:

  Synd att du inte är i Sverige och kunde se uppdrag granskning ikväll. Men kolla på svt play så ska du se att det finns fler lögnaktiga muslimer än du.

 • [Blocked by CFC] Lasse S skriver:

  Ali
  Vad gör du i Odense?
  Äter marsipangrisar?

 • [Blocked by CFC] Lasse S skriver:

  Ali
  Du behöver inte tro mej. Vem som helst kan göra detta enkla test: fråga en arab vad han tycker om palestinierna. Arabvärldens zigenare är ett svar jag fått.

 • [Blocked by CFC] Lasse S skriver:

  Ali
  Tror du verkligen Alah förlåter mej efter att jag deformerat hans näsa?

 • Pettersson skriver:

  Tack Ali, jag tar gärna emot ditt namn, adress, lönespec osv. adressen är bloggens adress stensatter@gmail.com
  Det är bara jag och ingen annan som har tillgång till den och jag sprider garanterat inte dina privata uppgifter vidare.

 • Lars Å Månsson skriver:

  Ali:
  Du ska nog inte utmana Pettersson,istället råder jag dig att låta dig informeras,hur internet och din dator fungerar…
  Du kan ju inte sitta i Odense och kommentera på Pettersson`s,utan att han kan utläsa var du sänder dina kommentarer ifrån !!
  Ali,du befinner dig i västvärlden,glöm inte det..Befolkningen här är svårare att föra bak ljuset,än på Gazaremsan.
  Försöker få dig att inse,att jag gör allt för att hjälpa dig tillrätta.Efter många års erfarenhet med dina trosbröder i arabländerna, vet jag att det fordras mer än tålamod för att övertyga er araber..Nu har jag nästan fått en misstanke om,att du aldrig har levt i Orienten.Har jag inte rätt i min TRO Ali ?? Allah Achba

 • Ali1948 skriver:

  Pettersson: Varför ljuger du för folket. Vaddå Odense? Du kan få mitt namn, adress och lönespec. som visar den all skatt som jag betalar.

  Lasse: Det är glädjande att höra att du väntar på att Allah ska visa dig vad du förtjänar. Det är lätt för mig eller dig att säga att jag har många arabiska eller judiska vänner och bla bla bla så kan ordbajserit och lögnerna flöda. O jag litar inte ett dugg på det du säger.

  Men tro mig. Vad vi två snackar om kommer inte leda någonstans. Jag är väldigt övertygad om att sions lögnbubbla och kontrollbubbla kommer att spricka snart. Då kommer alla nedtystade röster att säga sitt. Utöver det kommer Allahs vrede över alla orättvisor på jorden och sist men inte minst kommer sionisterna att skapa fullständig kaos på jorden. Jag tror att både du och jag kommer att hinna se mycket av detta innan vi dör. Det enda jag kan hjälpa dig med är att be Allah ge dig renare hjärta för att lättare få Allahs förlåtelse.

 • [Blocked by CFC] Lasse S skriver:

  Pettersson
  Tack gode gud att han inte bor i sverige, jag blev nästan religiös av denna info.
  Själv går jag och hoppas på att Alah ska dyka upp som Ali lovat, då ska jag vrida runt kranen på honom 180 grader, så han drunknar nästa gång det regnar, och det gör det nästan varje dag denna sketna majmånad.

 • Pettersson skriver:

  Lasse – Ali här inte här. Han är i Danmark i trakterna runt Odense men det vill han inte erkänna och han påstår att han jobbar men om han gör det så smiter han från jobbet och sprider osanningar på den här och andra bloggar om han nu inte är anställt som dyngspridare av det islamska förbundet.

 • [Blocked by CFC] Lasse S skriver:

  Ali
  Bli inte arg på mej. Jag återberättar ju bara vad andra araber sagt.

 • [Blocked by CFC] Lasse S skriver:

  Ali
  Jag har mött många palestinier här i sverige.
  De kallar mej alltid habib och flinar inställsamt.
  Jag trodde jag kunde kalla er detsamma av artighet.
  Men om du inte gillar det, vad ska vi då kalla dej?
  Har du något förslag som du inte uppfattar som kränkande?
  Jag säger bara att ingen bett dej komma och ingen har bett dej stanna. Följdfrågan blir naturligtvis vad gör du här??
  En fråga jag ställt många gånger men som du vägrar svara på.
  Ingen skriver att du inte har rätt att återvända till ditt hemland ali! Förstår du det?
  Men både du och jag vet att ditt riktiga hemland inte är palestina-det existerar inte!
  Kan du inte fråga dina föräldrar eller farföräldrar var ni kommer ifrån?
  Det måste väl gå att reda ut!
  Har du inga minnen från din barndom när ni satt runt lägerelden ute i öknen och de gamla berättade historier om hur det kom sej att ni hamnade här?
  Har ni ingen tradition att folkbokföra er?
  Det har Israelerna och därför kan de spåra sina anförvanter minst ett par tusen år tillbaka till bland annat det området du kallar palestina.
  Förstår du skillnaden Ali?
  Det ena folket finns dokumenterat flera tusen år tillbaka (Judarna), medans ni palestinier kom dit på 1900-talet från andra arabländer som ni blev utslängda från.
  Hade inte din farfars farfar varit en sån notorisk hönstjuv, eller vad han nu sysslade med som fick honom utvisad, så hade du kanske varit en framgångsrik falafelförsäljare, eller grönsakshandlare i Damaskus, med fyra fruar och 20 barn som jobbade hos dej. Allt hade varit frid och fröjd och du hade inte haft en tanke på att dra upp bopålarna och flytta över halva jordklotet till ett litet kallt och ogästvänligt land i norr, bebott av ogudaktiga lögnare och bedragare. Och vi hade sluppit betala för ditt uppehälle.

 • Pettersson skriver:

  Allah förlåter dig Lars Å Månsson…

 • Lars Å Månsson skriver:

  Pettersson:
  Erkänner,jag hade för ANDRA gången i mitt långa liv fel…’
  Står nu med mössan i handen,och ber om ursäkt för min förhastade slutsats…

 • Pettersson skriver:

  Vad var det jag sa om Ali!!!!

 • hane skriver:

  Råd till Ali:
  http://www.allposters.ie/-sp/Bitte-im-Sitzen-pinkeln-posters_i2370845_.htm

 • ali1948 skriver:

  Lasse: Var nu inte falsk.Jag är inte din ”käre vän,broder,habib”. Du babblar för mycket skitsnack. Jag skiter i dig och i alla som först säger att ni inte vill ha mig här och sedan säger att jag inte har rätt att återvända till mitt hemland. Det är så bisarrt att jag väljer att se sådana kommentarer som skit. Och skit ska man inte lyssna på. Det ska man spola ner i en skithög. Så Lasse. tyvärr så så ser jag dig som en skithög. Med allt du skriver kan jag inte acceptera dig som bror eller vän. Jag orkar inte slösa bort min tid på sådana som dig. Må Allah ge dig det du förtjänar. ALLAHU AKBAR.

 • [Blocked by CFC] Lasse S skriver:

  Ali
  Jag frågar dej igen. Varför väljer du att flytta till ett land bebott av lögnare och bedragare?
  Ingen har ju bett dej komma hit!
  Ingen har bett dej stanna!
  Är du masochist? Eller är du en profet utsänd att omvända oss till den rätta läran?
  I så fall kan du vända tillbaka och berätta att det gick inte så bra.

 • [Blocked by CFC] Lasse S skriver:

  Ali min käre vän,broder,habib.
  Jag har känt många araber och alla säger i princip samma sak, att palestinierna är skit. Palestinierna ärlägsta klassens araber.Och de skiter fullständigt i er och hur ni har det.Men de gillar inte Israel och därför tycker de det är bra att ni fortsätter hota och attackera Israelerna.
  Skulle Israel falla så kan du glömma en palestinsk stat! Landet kommer att styckas upp av grannarna och ni kommer att få det riktigt jävligt, era arabiska grannar är nämligen inte lika civiliserade som Israelerna. Ni hade möjligen fått leva ett tag till mot att ni gjorde jobben som dasstömmare och minröjare.
  Bäst tipset till dej och andra palestinier: Ta reda på var ni kommer ifrån- Jordanien, Syrien, Saudi? Skaffa fram papper på detta och kräv att få komma tillbaka och återfå er status som fullvärdiga medborgare i dessa länder som era förfäder utvandrade från. Om ni nu utvandrat frivilligt vill säga. Mina arabiska vänner har berättat att de så kallade palestinierna var kriminella i sina hemländer som fick välja mellan att flytta till palestina eller dingla i galgen. Alltså ungefär som England skickade sina kriminella till Australien.
  Har ni inga Moskelängder eller moskeböcker i palestina? Här i Sverige har vi kyrkoböcker där varje svensk kan följa sin släkt hundratals år bak i tiden. Själv härstammar jag i rakt nedstigande led från en bonde i Lomma på 1500 talet.
  Varför provar du inte i den lokala mosken? Prata med imamen och be att få se ”moskeboken” eller vad de kallar den.
  Hoppas du fick lite hjälp på traven i sökandet efter dina rötter Ali! Lycka till!

 • naivtive skriver:

  Ali Baba våra svenka ungar slutar att tro på tomtar och sagor efter 4 års ålder så vad din Balle Allahn har för åsikter skiter vi högaktligen i.

  Sen för ditt resonemang kan vi alltid undra varför inte vi kan använda taqiyyah om vi vill… men vill man skacka skit om islam och troende musloider behöve man inte ljuga, sanningen överträffar dikten där. Kålahue.

 • ali1948 skriver:

  Lasse: Det kvittar va du säger. Det vi muslimer vet är att Allahs vrede mot er lögnare och bedragare kommer att dyka upp. Så vi får se om ni skrattar först eller sist.

 • Gubben skriver:

  (och ett litet tips i all välmening till övriga som skrivit kommentarer: Ogrundat hat bemöts bäst med tystnad. Att INTE kommentera tillbaka helt enkelt. Testa, det fungerar utmärkt :-)

 • Gubben skriver:

  Att SD skulle få flest var väl inte helt oväntat. Vore mer intressant om mindre partier, som PP och ND och SvP också var med.

 • [Blocked by CFC] Lasse S skriver:

  Hane
  Det kvittar hur många muslimer du ställer upp. De kommer ändå aldrig upp i nivå med en enda jude.
  Ju fler muslimer du ställer upp desto större blir det negativa IQ-talet.

 • Roger skriver:

  När ni lägger upp en sån här mätning tex så går det inte o göra den ”sticky”?? Vore ju bra om ni liksom tänker kolla nåt över några dagar om den håller sig högst upp hela tiden då. Så att alla som kollar in ser den det första dom gör o därmed förmodligen deltar i röstningen.

 • hane skriver:

  Ali (baba med de 40 rövarna)
  Varför tror du att vi som skriver här tillhör SD? Vi är vanliga normala svenskar som betalat skatt sedan vi var unga!
  Varför skulle SD nämna pedofilreligionen i sina stadgar? Stadgar är ju något helt annat än partiprogram, men det är väl för svårt för en arab att förstå!
  Vi är många svenskar som förstått islams falskhet! Glöm nu inte att ta vänster ben först när du går på toa!!

 • ali1948 skriver:

  Stefan: Svar ja. Jag, muslimer, kristna och judar tror på sånt, men vi följer olika skrifter.

  Svar nr 2: Jag börjar med den största lögnen. SD:are överallt sprider hatpropaganda och lögner om Islam. På SD:s hemsida står det knappast något om det i stdgar eller i det som heter ”våra åsikter”. Tror du inte att det i sig är en lögn för väljarna?

 • Stefan K skriver:

  ali
  För det första. Ingen av oss som skriver på Petterssons är SD-representanter. Vi är vanliga medborgare som går och röstar vart fjärde år, precis som majoriteten av det svenska folket. Personligen röstade jag på olika partier i de tre valen 2010, riksdag, kommun och landsting.
  För det andra. Nämn en lögn som du påstår är SD:s officiella, bara en är du snäll.

 • ali1948 skriver:

  Hane. Lögn nr 1. Av allt hatpropaganda som SD-folk sprider ( främst på nätet) så nämns det på ett helt annat sätt på SD´s hemsida.

  Ta exemplet islam. I deras partistadgar nämns inte detta ord ens. Likadant om det som heter ”våra åsikter”. Inte ett ord om islam.

  Försöker ni vara politiskt korrekta? Något som ni hatar? Eller försöker ni dölja er smutsiga agenda?

 • ali1948 skriver:

  Hane: hahah tack. Där kom du med en lögn. Du vet hur välinfiltrerat SD är. Ekeroth, Isak Nygren Pettersson israelfalang mfl. Listan är lång

 • hane skriver:

  Judarna är så smarta att det går 100.000 muslimer för att komma i nivå med 1 jude.

 • ali1948 skriver:

  Allemand:Jag behöver inte bevisa något. När alla opinionsmätningar säger 4,5-6 % och en nätmätning säger 23 % visar det bara på att siffrar inte stämmer överens med verkligheten. Och det är fullt logiskt att en SD-tönt alltid kan gå in o ”rösta” via olika datorer. Har jag fel här?

 • hane skriver:

  Ali1948:
  Du kunde kanske bemödat dig om att nämna en lögn som SD sagt! Fast då hade du ju blivit tvungen att ljuga!

 • allemand skriver:

  ali1948:”Du vet mycket väl att sådana siffror på nätet är nonsens. SD är så desperata att de går in från flera datorer för att få upp siffrorna. Andra partier orkar inte med sånt.”

  Nu har du påstått mycket och jag tycker att det är dags att du presenterar lite bevis för dina påståenden. Annars kan man bortse från dig som den AFA-stolle du förmodligen är.

  Ser du vad jag påstår i sista meningen och enligt din logik är det dessutom sant.

 • ali1948 skriver:

  allemand: Tror du att jag bryr mig om hur ditt namn stavas eller om du tycker att jag behöver SFI1,2 eller 3? Jag vet precis vad jag kan och är nöjd med det.

  Pettersson: Du vet mycket väl att sådana siffror på nätet är nonsens. SD är så desperata att de går in från flera datorer för att få upp siffrorna. Andra partier orkar inte med sånt.

 • allemand skriver:

  @ali1948, uppenbarligen har SFI1 misslyckats eftersom du inte kan stava mitt namn.

  Du skriver:”Eller har inte din svensklärare lärt dig ?”

  Ursäkta mig, men vad har min svensklärare inte lärt mig?

  Jag lider när jag ser ditt sitt att skriva, men känner sympati för ditt sätt att försöka skriva.

  Prova SFI 2, den är säkert bra.

 • Pettersson skriver:

  Roger – Aftonbladet hade en väljarbarometer för en tid sedan men de stängde av den när SD låg på 23 %. Märkligt

  http://petterssons.bloggsida.se/politik/sd-23-enligt-aftonbladet

 • ali1948 skriver:

  Hane: Jag förstår att du vill påstå att SD inte ljuger och att alla andra är lögnare. Listan på SD´s lögner är superlång. SD är långt ifrån rena

 • ali1948 skriver:

  Allamand: Jag personligen lider med vissa SD:are. Betyder inte det sympati på ren svenska? Eller har inte din svensklärare lärt dig ?

 • hane skriver:

  ali1948:
  De som ljuger för folket är 7-klövern (det vill säga: de andra riksdagspartierna) och pressen!
  De kan inte ens tala om vad invandringen av analfabeterna kostar, för de vet att om de säger det förlorar de röster. Jag hör varje dag folk som är trötta på press/7-klöverpolitiker, och det är en hel del invandrare som är trötta på ljugeriet.
  Ullentotten brukar jämt tjata om de 600.000 invandrarna som går till jobbet varje dag, men där ingår ju alla de som kom som riktig arbetskraftinvandring på 60 och 70-talet. De kom dag 1 och började arbeta dag 2, lärde sig svenska på kvällarna och bidrog till samhällets utveckling. Jugoslaver, greker, ungrare, finländare m m.

 • allemand skriver:

  @ali1948, det märks att du aldrig förstått ordet sympati. Brist hos SFI?

 • ali1948 skriver:

  Partisympatier: Jag tror verkligen att många tycker synd om er ( läs sympati )pga att ni är så hatiska och blinda

 • ali1948 skriver:

  Haha, detta visar bara på hur stor andel av era läsare som är SD-folk. Ni är ju ett forum för SD och har det gemensamma målet att fördumma och ljuga för folket. I nästa val tror jag verkligen att ni hamnar under 4 %.

 • Stefan K skriver:

  Visst är det så Roger, men varje besökare har här chansen att lämna sin röst och då förmodar jag att den kommer från hjärtat. Går man efter lämnade röster så finns det både moderater och vänsterpartister som besöker Petterssons och det är glädjande.

 • Christian skriver:

  Hmm, knappast representativt… Så många rasister finns väl ändå inte i Sverige? /Christian

 • Roger skriver:

  En sån här mätning är detta fel ställe o ha den på. Likadant om EXPO skulle ha den så hade väl vänsterpartiet fått 70%. Man önskar ju AB,SvD expressen hade sån ibland :)