Stiftelsen Expo

 • Sharebar


Av Pettersson

Så här skriver den delvis skattefinansierade Stiftelsen Expo på sin egen hemsida.

”Stiftelsen Expo kartlägger, granskar och informerar om högerextrema och rasistiska tendenser i samhället. Vår vision är ett demokratiskt samhälle där människor inte förföljs, trakasseras eller fråntas sina rättigheter på grund av hudfärg, etniskt ursprung, sexuell läggning eller religion. Ganska självklart, eller hur?”

Visst är det självklart som Expo skriver, det håller säkert de flesta i vårt samhälle med om men lägg märke till att Expo skriver högerextrema och rasistiska tendenser i samhället. Expo skriver inget om vänsterextrema trots att vi alla sett AFA i auktion och AFA menar att våld är en metod för att uppnå organisationens mål.

Expo beskyller även norska Fremskrittspartiet för att ha fostrat Anders Behring Breivik trots att Breivik lämnade dem för att de inte var tillräckligt invandrarkritiska. Att Expo som påstår sig vara seriösa inte går ett steg längre och diskuterar varför Framskrittspartiet, Sannfinländarna, Dansk Folkeparti, Sverigedemokraterna och andra partier runt om i Europa vinner sympatisörer visar bara att Expo inte är seriösa utan ensidiga.  

Expo skriver ”Vår vision är ett demokratiskt samhälle där människor inte förföljs, trakasseras eller fråntas sina rättigheter på grund av hudfärg, etniskt ursprung, sexuell läggning eller religion”

Har någon hört Expo kritisera den Socialdemokratiska Broderskapsrörelsen för att de strök ”sexuell läggning” i sitt manifest för att blidka muslimerna? Läs HÄR.

− Pettersson anser att om Expo menade allvar med de stolta orden på sin hemsida skulle de protestera mot de mest odemokratiska och högerextrema organisationerna som finns i vårt land och i världen. Islam är det mest högerextrema som finns, under islam finns ingen demokrati, ingen åsikts- eller yttrandefrihet, där förföljs människor på grund av sin tro, sitt kön, sin sexuella läggning och sitt kön. Tror ni mig inte så finns det 57 muslimska länder i världen. Det har ni facit. Läs HÄR.

Kort sagt Expo är ett skämt, men inget roligt sådant.


2 kommentarer till “Stiftelsen Expo”

 • Allemand skriver:

  Expo är en cancersvulst på samhället.Utnyttja döda för att fortsätta att växa. Skamligt.

 • stefank skriver:

  Vet inte Pettersson, men jag fnissar nog lite åt Expos agenda. Det är bra att man kartlägger högerextremismen, men förvånande att man utelämnar vänster- och den religiös extremism.
  Dessutom har Expo de senaste två åren gått över till partipolitik där man gör allt för att motarbeta ett riksdagsparti med närmare 500 000 sympatisörer.
  Lite kul är de allt?